Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny. U mnie, póki co, już bez większych stresów. Nie krwawię, brzuch nie boli, wszystko jest w porządku, co mnie bardzo cieszyTeraz czas na kawę![/QUOTE]
Rosann,wypoczywaj i dbaj o siebie,nogi do góry na poduchę i relaksbędzie wszystko dobrze jak troszkę poleniuchujesz
Dzień dobry dziewczyny!Nie miałam czasu zaglądać,bo mamy gościa w domu,brat przyjechał,bo zdaje egzaminy na studia i małe szaleństwo ogarnęło dom.Poza tym dopadło mnie jakieś kiepskie samopoczucie,mam problemy ze snem,zaczyna mnie bolec brzuch w na wieczór,jest wzdęty jak balon i nie mogę spaćpoza tym miałam jakieś kłucia pod prawą łopatką i oczywiście się zestresowałam,ze coś się niedobrego dzieje.Macie podobne odczucia?
-
Hej
ja też dzisiaj leniuchuje. Śpię i jem na zmianę
jutro jak mnie przyjmie to idę do dermatologa. Bo mam cały brzuch w czerwonych planach. Ale to już że 2 lata się utrzymuje i swedzi . jeszcze żaden lekarz mi nie pomógł.
-
Cześć Dziewczyny
po kilku dniach ciężko Was nadrobić.
Zaczynam mieć problemy z zaparciami i ze zgagą, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Bo co do zgagi- mój mąż jak się poznaliśmy miewał praktycznie codziennie zgagi po każdym jedzeniu, przetestowane wszystkie leki typu ranigast i takie na receptę też, no ale ja poczytałam w necie i kupiłam mu mielony len. Zapłaciłam jakieś 8 zł, to można dodać do mleka, herbaty a nawet jedzenia i od kilku lat jest spokój. Raz na kilka miesięcy ma zgagę także będę używać. No i siemię lniane działa podobnie- podobno:) -
Siemię na zaparcia też powinno pomóc. Dodawaj do jedzenia nasiona chia, mają mnóstwo błonnika. No i tak jak pisze Rosann, polskie poczciwe jabłko też super działa.
Astoria lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Kiwi w ogóle jest bardzo zalecane w ciąży jako codzienny posiłek ciężarnej
Ma dużo kwasu foliowego, witaminy C i E, ale także kwas askorbinowy, który zwiększa ilości wchłanianego przez organizm żelaza
Swoją drogą to zjadłabym takie duże zielone jabłko terazDo polskich dostępu nie mam, buuuuu
-
Hejo
dzis niedziela dzien lenia
u mnie byl moj brat z narzeczona ale i tak praktycznie caly czas przy nich przelezalam
nawet w internety mi sie nie chcialo wchodzic ale widze ze nie tylko mnie bo duzo czytania nie mialam od wczoraj
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Konikowa u mnie tez kleszcz wczoraj. Dwa u młodszego syna i jeden u starszego
powyjmowaliśmy w całości wiec nie wpadamy w panikę.
Wciągnęłam się w serial "lekarze" na tvn player oglądam wszystkie sezony. Fajny tylko jak pokazują jakąkolwiek operacje, rozcinanie brzucha skalpelem... to mi słabo.
Strasznie się boję trzeciej cc. -
TrzeciMotylek wrote:Konikowa u mnie tez kleszcz wczoraj. Dwa u młodszego syna i jeden u starszego
powyjmowaliśmy w całości wiec nie wpadamy w panikę.
Wciągnęłam się w serial "lekarze" na tvn player oglądam wszystkie sezony. Fajny tylko jak pokazują jakąkolwiek operacje, rozcinanie brzucha skalpelem... to mi słabo.
Strasznie się boję trzeciej cc.
Jak długo dochodziłaś do siebie po cc? -
gruzinowa dama wrote:a bo jakoś tak wszystkie objawy jak by złagodniały, nie których brak a ja zaczynam panikować że coś jest nie tak
Nie przejmuj sięU mnie też objawy są raz większe raz mniejsze. Piersi mnie ostatnio bolą mniej a wczoraj mój facet powiedział, że piersi też mi urosły
Taki urok ciąży, nie ma co się niepotrzebnie stresować i nakręcać
Na pewno Twój maluszek ma się dobrze.
-
Kłosia wrote:Hello, my wizyta w środę
już nie mogę się doczekać
ja mam ochotę na rosół i barszcz i ta nieszczęsna sałatkę jarzynowa hahah będę dziś robić, akurat warzywa z rosółu będą na sałatkę;p
A ja właśnie dziś nie mam pomysłu na obiad. Wczoraj jadłam przepyszny kapuśniak. Taką ochotę miałam na niego, że masakra -
gruzinowa dama wrote:a bo jakoś tak wszystkie objawy jak by złagodniały, nie których brak a ja zaczynam panikować że coś jest nie tak
Nie Ty jedna tak masz;) u mnie praktycznie zanik całkowity... piersi tylko minimalnie pobolewają.
Jutro wizyta ale boje się jak nigdy!