Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie ostatnio tez dopadaja bole glowy. Przed wieczorem glownie.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Ja jutro jade na pobranie krwi do prenatalnych. A w środę wizyta u gina, to już będzie 10tc5d. Trochę się stresuje, czy wszystko w porządku, ale stres w tym okresie nie służy, więc staram się zagluszac myśli. A dziś czuje sie okropnie. Mdłości takie, ze jak jade samochodem, to mam wrażenie ze wymiotowac to przez okno będę
a wiecie może, czy USG można nagrać telefonem? No w sensie, czy jak maluszek będzie się ruszał itp to czy można to nagrać
Niestety mojego TŻ nie będzie a bardzo chciałby zobaczyć
-
Gruzinowa no współczuję do 11 sierpnia to trochę jest czasu. Też pewnie gdzieś w tym terminie będę miała kolejne usg.
Ja czuję się bardzo źle. Mdłości trzymaja od rana do wieczora, uczucie slabniecia i uderzenia gorąca. Bóle głowy do tak samo mam.Nicnie mam siły robić. -
Anne92 wrote:A ja mam dziś duży apetyt
Właśnie robię obiad i myślę co tu przegryźć
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
Paula. wrote:Zazdroszcze u mnie dzis mega spadek apetytu. Na caly dzien zjadlam pół seven daysa i jedna kajzerke z wedlina i ogorkiem.. Na sama mysl o zjedzeniu czego kolwiek bardzo mnie mdli... A juz tak dawno byl taki spokoj
Ja na śniadanie zjadłam 2 kajzerki z wędlinką, serem i pomidorkiemPóźniej owoce, w między czasie kilka ogórków kwaszonych
Robię zupę krem z kalafiora i zaraz przegryzę śledzika
Widocznie Twój maluszek dziś bardziej daje o sobie znać. Pozostaje myśleć, że jutro będzie lepiej
-
Hej dziewczyny!
Po weekendowym krwawieniu byłam dzisiaj na kontroli. Stworek ma się dobrze i w stosunku do wieku z owulacji, USG twierdzi, że jest młodszy o 4 dni
Kolejna wizyta, taka planowana, w przyszłą środę.
Zalecenia po krwawieniu to odpoczynek i magnez plus ewentualny progesteron, ale to już mam ustalić ze swoim lekarzem prowadzącym (dzisiaj byłam u kogoś innego).
Kamień z serca!
szwesta80, Anne92, hannaha, marmi, kasiula2122, kuzka, Paula. lubią tę wiadomość
-
Ja mam takiego lenia że nawet pisać mi sie nie chce. Od wczoraj ciągnie mnie w brzuchu. I gdyby nie zgaga po każdym posiłku to pewnie nie czułabym, że w ciąży jestem. Brzuch mam ciągle wydęty. Już nawet rano nie jest płaski. A wieczorami to już wielgachny jest. Mój mąż się śmieje, że ciągle głodna chodzę. Kiedyś jak szliśmy np na frytki to oddawałam mu połowę swojej porcji a teraz nie dość że zjadłam wszystko to jeszcze od niego podbieram.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 16:21
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
szwesta80 wrote:Ja mam takiego lenia że nawet pisać mi sie nie chce. Od wczoraj ciągnie mnie w brzuchu. I gdyby nie zgaga po każdym posiłku to pewnie nie czułabym, że w ciąży jestem. Brzuch mam ciągle wydęty. Już nawet rano nie jest płaski. A wieczorami to już wielgachny jest. Mój mąż się śmieje, że ciągle głodna chodzę. Kiedyś jak szliśmy np na frytki to oddawałam mu połowę swojej porcji a teraz nie dość że zjadłam wszystko to jeszcze od niego podbieram.
Dzięki, właśnie zrobiłaś mi ochotę na frytki
Ja też mam już widoczny brzuszek i co zauważył mój facet większe piersi -
Anieńka wrote:Jak mam juz jedno dziecko to becikowe sie liczy na 3 osoby, czy na 4 jako na przyszle dziecko? Pewnie tylko na 3?
Anieńka lubi tę wiadomość
Magdalena -
nick nieaktualny
-
cześć
a ja mam gołąbki od mamy i aż mnie ssie na samą myśl:) w czwartek wizyta mam nadzieję że Ludzik jest i ma się dobrze. Brzuch mi wywala a że jestem raczej chuda to rzuca się strasznie w oczy...oby w robo się nie połapali:)
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
nick nieaktualnyah, no i zapomniałam dodać, że Zuchu po ostatniej wizycie ma 2.5cm. Odwrócony jest jednak pleckami, co może być powodem, że domowy detektor nadal jedynie głucho trzeszczy...
@sunset, polecam obecne wyprzedaże i ciuchy oversize. Nie dość, że jest pretekst do zakupów, to i brzuszek się jeszcze ukryje kiedy trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 18:00
kasiula2122, sunset06, kozamonia lubią tę wiadomość
-
rosann wrote:Hej dziewczyny!
Po weekendowym krwawieniu byłam dzisiaj na kontroli. Stworek ma się dobrze i w stosunku do wieku z owulacji, USG twierdzi, że jest młodszy o 4 dni
Kolejna wizyta, taka planowana, w przyszłą środę.
Zalecenia po krwawieniu to odpoczynek i magnez plus ewentualny progesteron, ale to już mam ustalić ze swoim lekarzem prowadzącym (dzisiaj byłam u kogoś innego).
Kamień z serca!
Rosann ja tez jestem po wizycie kontrolnej po krwawieniu i też u innego lekarza.Dzieciątko ma sie dobrze ma już ponad 4cm. Niestety krwiak mam blisko płodu prawie 2cm ma.w zeszła środę nic nie byłomam sie oszczedzać ale plackiem nie musze leżeć tylko bez wysiłku fizycznego.nie wiem czy inne dziewczyny leża z krwiakami? Powinien się wchłonąć albo będę cały czas plamic. Najwazniejsze ze serduszko bije