Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do płci to podrzucam Wam ciekawostkę
O to jak wyglądają narządy płciowe zewnętrzne u maluszków w 12 tygodniu ciąży u dziewczynki i chłopca
Jak widać i jednemu i drugiemu coś tam między nogami dynda
https://media1.britannica.com/eb-media/09/119609-004-F6CABBC7.jpg -
kasiarzyna wrote:Tak,ale dziewczynce leży a chłopcu sterczy
Ważny jest kąt nachylenia.Ale wiadomo na tym etapie to tylko prawdopodobieństwo...
No wiadomo
Moja Pani doktor pokazała mi coś między nogami, że się tak wyrażę, od dupy strony, dosłownie, heheElaa.1234, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, miałam dobre przeczucia. Jednak kobieta czuje, że coś jest nie tak. Niestety z dwóch serduszek zostało tylko jedno, na szczęście mały/mała rośnie i nawet machał rączka do mnie
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Kozamonia przykro mi z powodu straty maleństwa
dobrze ze chociaz drugi groszek jest silny
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
Dziewczyny jestem już w domu !!!
Z dzidzią wszystko ok. Maluszek urósł do 6,35 cm . Wszystko w środku jest całe i zdrowe - kosmowka , szyjka itp. Typowe plamienie z nadżerki. Mam się oszczędzać, nie szarpać, za dużo nie sprzątać itp.
Właśnie się skojarzyłam, że nie wziąłam duphastonu ( zwiększyli mi dawkę z 2 do 3 dziennie) a do domu wrócę później. WrRR... coś się stanie jak paminęłam jedną ?innamorata88, kasiarzyna, Paula., Czarna_kawa, marmi lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Ja po wizycie, miałam dobre przeczucia. Jednak kobieta czuje, że coś jest nie tak. Niestety z dwóch serduszek zostało tylko jedno, na szczęście mały/mała rośnie i nawet machał rączka do mnie
Koza przykro mi bardzo
Druga, mała Kózko, trzymaj się ciepło i rośnij w mamie w najlepsze! Bez psikusów i żartów! Ciotki na Ciebie czekają -
Kuzka super, że wszystko dobrze, duza już Twoja dzidzia! Moja tydzien mlodsza, a ma 4,1 hmmm może za malutko?
Myślę, że nic sie nie stanie jak nie wzielas jednej tabletki, zwłaszcza juz na tym etapie, gdzie progesteron nie jest AŻ tak istotny, już łożysko powoli przejmuje jego funkcje
Kozamonia bardzo mi przykro za to serduszko co odeszłoDobrze, że drugi maluszek silny i tak juz ma zostać! :-*
kuzka lubi tę wiadomość
-
MŁODY poinformowany, że będzie miał rodzerodzeństwo. Powiedzieliśmy mu, że mamy coś dla niego. Kazalismy zamknąć oczy a na łóżku daliśmy USG. Otworzył oczy.
"Co to?"
"To twój brat albo siostra. Jeśli wszystko będzie ok gdzieś koło twoich urodzin będziesz miał rodzeństwo "
Rzucił mi się na szyję, przytulił z całej siły i popłakał.
Potem od razu poleciał pochwalić się dziadkom i kuzynce.a88, Promyczek_91, kasiarzyna, Anne92, Elaa.1234, kuzka, Katowiczanka, kolka, Paula., Czarna_kawa, marmi, sunset06 lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
szwesta80 wrote:MŁODY poinformowany, że będzie miał rodzerodzeństwo. Powiedzieliśmy mu, że mamy coś dla niego. Kazalismy zamknąć oczy a na łóżku daliśmy USG. Otworzył oczy.
"Co to?"
"To twój brat albo siostra. Jeśli wszystko będzie ok gdzieś koło twoich urodzin będziesz miał rodzeństwo "
Rzucił mi się na szyję, przytulił z całej siły i popłakał.
Potem od razu poleciał pochwalić się dziadkom i kuzynce.
Ale cudownieAż mi łezka się w oczach zakręciła...
Mój mąż poinformował swoją mamę o tym, że będzie babcią. No cóż... Łudziłam się, że może przy okazji takiej wiadomości weźmie telefon i do mnie zadzwoni z gratulacjami. Jak zwykle się przeliczyłam, heh.Eklerka13579 lubi tę wiadomość
-
rosann wrote:Ale cudownie
Aż mi łezka się w oczach zakręciła...
Mój mąż poinformował swoją mamę o tym, że będzie babcią. No cóż... Łudziłam się, że może przy okazji takiej wiadomości weźmie telefon i do mnie zadzwoni z gratulacjami. Jak zwykle się przeliczyłam, heh. -
nick nieaktualny
-
Eklerka13579 wrote:Moja tesciowa tez nie zadzwonila, ale jak ja odwiedzilismy to padly szczere gratulacje:)
Nas dzieli 800 km, więc się nie odwiedzamy, ale nie tylko z powodu odległości
Długa historia, raczej nie do opisywania na forumAle przywykłam do myśli, że moje dziecko będzie znało drugą babcię tylko ze słyszenia, zresztą na Jej własne życzenie
-
Eklerka co do bólu kości ogonowej, pośladków i krzyża to ja też tak mam, a to podobno rozrastająca się macica, która może uciskać na jakiś nerw.
Mój mąż też już powiedział swojej mamie, ale w mojej obecności, uściskała mnie i się popłakała. A w niedzielę planujemy powiedzieć mojej rodzice. -
Kozamonia
przykro mi z powodu drugiego kropka, ale pierwszy walczy i już wszystko przetrzyma!!
Dziewczyny, planujemy zakup detektora tętna. Polecacie jakiś konkretny model? Od którego tc cokolwiek wykryje?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyPisalam juz wczesniej, mam nadzieje, ze nie spamuje
ja mam jumper z allegro z wyswietlaczem, wykrywal od bodajze końcówki 9tyg. Po uzyciu stwierdzam, ze wyświetlacz to moim zdaniem zbedny bajer, kazdy inny ktory ma 3 mhz da rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 19:32