Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 wrote:Pisalam juz wczesniej, mam nadzieje, ze nie spamuje
ja mam jumper z allegro z wyswietlaczem, wykrywal od bodajze końcówki 9tyg. Po uzyciu stwierdzam, ze wyświetlacz to moim zdaniem zbedny bajer, kazdy inny ktory ma 3 mhz da rade
i w którym miejscu szukałaś?
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna, mi właśnie przyszedł też jumper dzisiaj. Kupiłam bo miał największą popularność na allegro
Udało się dziś usłyszeć serduszko
A znalazłam dokładnie po środku pomiędzy pępkiem a końcem że tak powiem włosków łonowychinnamorata88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLupusowa wrote:Witajcie . Ja Dostalam nagle taki przyplyw energi . Czuje sie bardzo Dobrze. Wiec to chyba dobry znak.. w poniedzialek wizyta , A w piatek prenatalne.
Dziewczyny myslcie co chcecie ale ja Od dwoch dni czuje dziecko . Szczegolnie jak siedze i leze , takie trzepotanie, pukanie wlasnie tam w macicy . Jelita to czuje tez swoja droga , ale jak puknie na samym dole to wiem ze to nie jelita. -
nick nieaktualnyPowiem Wam, że ja nie będę pytać o płeć jeśli lekarz sam nie podejmie tematu. Moje maleństwo jest tydzień młodsze i nie sądzę żeby coś było "bardziej pewne"
o płci syna dowiedziałam się w 15tyg i do 18go nadal nie wierzyłam, więc dostałam zdj usg siusiaka haha
Natomiast moja znajoma od 12 tyg była przekonywana, że będzie mieć syna l, dopiero przed 30 tygodniem okazało się, że jednak Michał to Michalina. -
Anne92 wrote:Hej
Dziewczyny, a czy któraś stosuje mama dha premium i może coś napisać? Kupiłam wczoraj i zastanawiam się czy to dobry wybór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 09:23
-
Anne92 wrote:Hej
Dziewczyny, a czy któraś stosuje mama dha premium i może coś napisać? Kupiłam wczoraj i zastanawiam się czy to dobry wybór
-
nick nieaktualnyWitam nowe Dziewczyny
Kozamonia, tulę mocno. Niech drugie Maleństwo rośnie silne :*
Kuzka, myślę, że przy pominięciu 1 dawki nic się nie stanie. Mi też się zdarzyło ze dwa razy.
A przez Ciebie Szwesta i reakcję Młodego się poryczałam. Piękna reakcja
Ja też już po genetycznym wczoraj wieczorem. Dzidzia miała 6,3 cm i z USG wyszło, że to 12t5d, więc mogę być styczniówką, ale trzymam się terminu z om:) Serduszko pięknie biło, wszystkie parametry w normie i Dzidzia tak fajnie machała do nas rączka, kopała nóżkami i wierciła się niesamowicie. Mąż był ze mną cały czas i był zachwycony, pierwszy raz widział nasze Maleństwo w akcji
Co do płci będzie pewna za 3-4 tyg, więc przy kolejnej wizycie. Ale póki co, pani doktor obstawia dziewczynkę
Cudownego dnia Wam życzę i samych powodów do radościWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 10:48
Czarna_kawa, Anne92, Eklerka13579, kuzka, kasiarzyna, szwesta80, Promyczek_91, Paula. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!
Kozamonia,przykro mi z powodu jednego malucha,oszczędzaj się i zbieraj siły dla drugiego,niech się mocno trzyma i bezpiecznie siedzi w brzuszku :*
Kuzka,super,ze Cię wypuścili i ze się dobrze czujecie))
Kolka,aaa kupiłaś detektor!Jestem bardzo ciekawa jak wrażenia i czy łatwo było znaleźć serdunio czy chwile to trwało?
Szwesta,cudna reakcja młodego
Jak reszta się czuje Ciężarówek?Ja znowu mam problemy ze spaniem i budzę się w nocy milion razy,a w pon idę po dłuższej przerwie do pracy...
kuzka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:Mi lekarz polecił mama dha i pregna plus. Mówił że oba są godne polecenie. Wybrałam pregne bo się bierze 1 tabletkę a ta mama dha dwie dziennie. Tylko się zastanawiam czy 2 razy dziennie czy można od razu dwie polknac? Bo kierowałam się tym że ja nie będę pamiętała o 2 tabletcę.
Meggi, ja wczoraj omawiałam to z moją lekarką. Od początku biorę pregnę plus, ale tam jest dość mało dha. W zwiazku z tym, że jem bardzo mało ryb (max 1 raz na msc), mogę brać dodaykoeo pełną dawkę dha, czyli 2 tabletki. Choc oczywiście lepiej byłoby jeść ryby -
meggi90 wrote:Mi lekarz polecił mama dha i pregna plus. Mówił że oba są godne polecenie. Wybrałam pregne bo się bierze 1 tabletkę a ta mama dha dwie dziennie. Tylko się zastanawiam czy 2 razy dziennie czy można od razu dwie polknac? Bo kierowałam się tym że ja nie będę pamiętała o 2 tabletcę.
Mi właśnie też lekarz polecił mama dhaNo to super, od dziś zaczynam brać.
-
Ja zdecydowanie polecam femibion natal 1 ze względu na zmetylowaną, lepiej wchlanialną i niegroźną dla babek z mutacją mfthr zmetylowaną formą kwasu foliowego. Pregna plus dobrze rozreklamowana, ale formy witamin jakie zawiera słabowchłanialne przez organizm.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości