Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś schiza.
W nocy ból piersi i wstawanie siku a rano nic. Ani ciągnięcia w brzuchu ani bólu piersi. I już świruję. Tłumaczę sobie, że przecież tętno już jest. Że objawy mają różne natężenie w różne dni.
Złe doświadczenie robi swoje. Ryczeć mi się chce. Wiem, że powinnam się uspokoić ale nie potrafię.
Rodzina tego nie rozumie. Uważają, że niepotrzebnie świruję. Nawet moja mama, która sama przeszła 3 poronienia denerwuje się, gdy ja panikuję, więć tak naprawdę nie mam komu się wygadać.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Dzień dobry
Gratuluję wszystkim mamusią dobrych wieści po wizytach trzymam kciuki za nastepne wizyty ❤ . moja w srode dopiero ja nie wiem jak wytrzymam chociaz bardziej boje sie usg niz samego tego czasu do wizyty.
Od rana mnie mdli (to dobry znak). Staram sie myslec pozytywnie ale czasami taka panika mnie ogarnia...
A ja jestem z okolic Płocka do Warszawy mam z jakies 80kmMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
szwesta80 wrote:Ja dziś schiza.
W nocy ból piersi i wstawanie siku a rano nic. Ani ciągnięcia w brzuchu ani bólu piersi. I już świruję. Tłumaczę sobie, że przecież tętno już jest. Że objawy mają różne natężenie w różne dni.
Złe doświadczenie robi swoje. Ryczeć mi się chce. Wiem, że powinnam się uspokoić ale nie potrafię.
Rodzina tego nie rozumie. Uważają, że niepotrzebnie świruję. Nawet moja mama, która sama przeszła 3 poronienia denerwuje się, gdy ja panikuję, więć tak naprawdę nie mam komu się wygadać.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Szwesta80, wiem co czujesz. Sama mam jedno poronienie za sobą. Wczoraj mniej niż zwykle bolały mnie piersi i też lekko się zdenerwowałam. Zapisałam się do lekarza, zrobiliśmy usg i wszystko było dobrze. Nawet zobaczyłam i usłyszałam już serduszko ♡ Wiem, że łatwo się mówi "nie przejmuj się", ale nie możemy wariować. Na pewno wszystko jest dobrze u Ciebie :-*
-
Gratuluję i zazdroszczę wszystkim pozytywnych wieści.
Jak się pewnie wszyscy domyślają - Katowice się witają. Do Zabrza blisko
Ja juz nie mogę się doczekać mdłości - przynajmniej wiadomo wtedy że jest OK. Oostatnio własnie zanik mdłości z dnia na dzień świadczył o obumarciu, więc cieszcie się objawami. Warto pocierpieć
Mam pytanko - jakieś aktywności ruchowe uprawiacie? Bo ja przedwczoraj na rower poszłam, tylko po płaskim, zero wysiłku, a wczoraj rano plamienie miałam. Dziś już ok, ale się martwię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 10:59
Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
No właśnie wiem, że taki pogląd pokutuje, ale taki artykuł czytałam:
http://www.mjakmama24.pl/ciaza/cwiczenia-w-ciazy/jazda-na-rowerze-w-ciazy-czy-ciezarna-kobieta-moze-jezdzic-rowerem,541_7463.html
Szkoda całe lato przeleżeć. Chyba zimą lepiej zaciązyćAniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Ja bylam dzis na wizycie cytologia pobrana badanie ginekologociczne zrobione macica prawidlowa powiekszona czyt ciazowa ..masa skierowan hehe na krew tych wszystkich wr itp.usg narazie nie mialam.
Wszystko poki co ok.nie plamie podwozie ok.Paula., Aga89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja we wrześniu będę 6 lat po ślubie i powiem Wam że każdy inaczej to przeżywa, my z moim wcale się nie stresowaliśmy ale teraz w maju byliśmy na ślubie szwagra to stres mało co ich nie zjadł Będzie dobrze, nie ma się czym stresować
Paula. lubi tę wiadomość