Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasz okruszek ma 0,5 cm, widzieliśmy serduszko! - najpiękniejszy widok na świecie!
6 tydzien i 3 dzien, termin na 4 lutego
A tu zdjęcie fasolki
https://zapodaj.net/35e7f9ae83655.jpg.html
Nasze pierwsze maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:09
Anne92, rosann, a88, Niesia_88, szwesta80, sunset06, kolka, Elizkaa, Aga89, Paula. lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Nasz okruszek ma 0,5 cm, widzieliśmy serduszko! - najpiękniejszy widok na świecie!
6 tydzien i 3 dzien, termin na 4 lutego
A tu zdjęcie fasolki
https://zapodaj.net/35e7f9ae83655.jpg.html
Nasze pierwsze maleństwo
Piękny okruszek!!!
niech rośnie zdrowo
starania od 2015 roku
-
Byłam. I widziałam mają żółta mrugajaca kropeczkę. Ale mój lekarz nie chce za szybko się cieszyć. Kruszynka ma niby 0.5 cm. Nie potrafię rozszyfrować tych skrótów na zdjęciu a lekarz powiedział, że w związku z dwoma poronieniami nic nie będziemy teraz określać. Wygląda, że wszystko idzie ku dobremu. I.proponuję brać duphaston - a ja nie jestem przekonana czy chce brać leki od samego początku. Miałam się uspokoić a czuję się dziwnie
rosann lubi tę wiadomość
-
Kuzka bardzo dobre wieści
Nie ma sie co zamartwiać, trzeba sie cieszyć
Ja juz mam założoną kartę ciąży i dał spis badań do zrobienia, następna wizyta z wynikami 26 czerwca a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 20:59
14 cykli starań
-
Hopeless wrote:Trzymam kciuki żeby sytuacja się zmieniła! Czekalam na Twoje usg bo moja beta tez taka marna. U mnie dodatkowo przyrost poniżej normy.
U mnie beta dramat tylko 2350 więc chyba już czas się żegnać. A jaka jest u Ciebie kochana? -
aria40 wrote:U mnie beta dramat tylko 2350 więc chyba już czas się żegnać. A jaka jest u Ciebie kochana?
-
Kuzka, mój nawet słowem nie wspomniał, że może być coś nie tak
Ale to super facet, więc może faktycznie spróbuj u innego lekarza. Ten gin to mój 4 chyba czy 5, tylko przy nim udało się zafasolkowac i jest tak wspaniały, ze nie zamieie go na innego
Nie powinien Cie stresować Twój lekarz, że coś może być nie tak..
Ja jestem z Zabrza od Warszawy spory kawałekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 06:26
14 cykli starań
-
kuzka wrote:Mnie właśnie nie założył teraz karty ciąży. Zastanawiam się czy nie powinnam lekarza zmienić
Sorki, że tak się wtrącę, ale też jestem ze Szczecina. Do jakiego ginekologa chodzisz?
Powiem Ci, że nie wszyscy lekarze od razu zakładają karty. Gdy pojawi się zarodek to najpierw kierują na badania pierwszego trymestru i dopiero gdy są wyniki to uzupełniają kartę
Ale straszyć się nie daj! Owszem, czasami lekarze są powściągliwi, ale żeby tak straszyć?
Ja osobiście chodzę do gin. który nazywa się W.Kozik. I mimo, że już jestem po jednym poronieniu to nie powiedział nigdy, że nie ma się co cieszyć z obecnej, bo nie wiadomo co z tego będzie. Fakt, że ostrożnie, ale zawsze słyszałam, że tym razem wszystko idzie w dobrym kierunku.
Więc jak Cię stresuje Twój to jak najbardziej go zmień w naszym mieście mamy spory wybór. -
Dzień dobry Wrocław się melduje
Gratulacje po pierwszych wizytach
Do mojej to jeszcze troszkę. ...
Dziewczyny mam pytanie o przyrost bety. U mnie to wyglada troche stresująco...przyrost co 48 h wg.kalkulatora belly wynosił najpierw 168%, później 138% a wczoraj 120% w 20dpo miałam betę 2004.
Przyrost powinien chyba iść w górę , prawda ?
Zamiast się uspokoić beta to teraz mam wątpliwości czy wszystko jest ok