Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co mi moj lekarz powiedzial ze jesli chodzi o toksoplazmoze to zarazenie sie od kota jest na 3 miejscu. I ze kest to choroba przenoszona przez szczury miedzy innymi takze mozna sie zarazic przez Nie umyte owoce ale ciekawostka jaka mi powiedzial to to ze najwoecej kobiet zaraza sie od surowego mięsa czyli np jak robimy kotlety mielone i probujemy badz jak zjemy np karkowke niedogrillowana a KOTY sa na 3 miejscu sama sie balam i pytalam bo mam koty i nie jeden mnie ugryzl zadrapna czy co innego
-
A88,to trzymam za Ciebie kciuki i zaciskam co się tylko da,żebyś po powrocie z wizyty piękne wiadomości miała i się z nami tu nimi podzieliła
A o której kochana idziesz do tego gina
?
a88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rafaello wrote:Dziewczyny kolejną wizytę mam za 6 tygodni to będzie już 19 tydzień, czy to nie jest trochę za późno na wizytę? Lepiej ją przesunąć i mieć co 4tyg?
Ginekolog Ci tak ustawił termin? Może będzie miał urlop? Jeśli masz być spokojniejsza to przesuń sobie dla swojego spokoju ducha -
Dziewczyny mam pytanie zdążyło Wam się wymiotować po witaminach? Od początku brałam tylko jodid, kw. foliowy i dupasthon tak zalecił lekarz. Na wtorkowej wizycie powiedział że mogę witaminy wprowadzić. Zamierzam kupić pregne plus i pregnal dha, ale miałam parę tabletek wita min plus mama więc wzięłam wczoraj i dziś i dwa dni 10 min później wymiotuję. Dodam że pierwszy raz mi się to zdąża, wcześniej nawet w pierwszym trymestrze nie wymiotowalam czuje sie świetnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 11:26
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
A88,to już niedługo
wiadomo,ze jajko się znosi przed taka wizyta,ale na pewno będzie co wspominać
Lupusowa,czekamy na wieści :od Ciebie
Rafaello,rzeczywiście długi ten termin,okres wakacyjny teraz to może ten urlop ma,ale dla spokoju ducha ja bym ustawiła wcześniej wizytęznam siebie i wiem,ze nie wytrzymałabym tyle
Agula1512,a to ciekawostka,ja biorę femibion od początku i nic mi nie jest.Hmm może Ci nie śluza te witaminy skoro od razu wymiotujesz,maja jakiś posmak dziwny,ze Cię tak od razu ciągnie na wymioty? -
Właśnie, Bez smaku, zwykła kapsułka. Jakieś 10 min po zażyciu zaczyna mnie mdlic i zaraz odrazu wymioty. Kupię dziś ta pregne i zobaczę jak będzie po niej albo na wieczór zacznę brać.
9.02.2018 - synek
Heloooł
Nadrobiłam
cieszę się, że po wizytach wszystko dobrze. Trzymam kciuki za następne
Co do mdłości to czasem mnie złapią, ale już rzadziej . Ogólnie jestem pełna energii tylko noce jakoś tak gorsze są do przespaniaa o dziwnych snach to już nie wspomnę
Dziś przeczytałam w serduszku od belly, że od jutra mogę już zacząć pierwsze ruchy dziecka hehenie liczę na to tak szybko, ale dobrze wiedzieć, żeby się nadstawiać
akacjowa lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
agula1512 wrote:Właśnie, Bez smaku, zwykła kapsułka. Jakieś 10 min po zażyciu zaczyna mnie mdlic i zaraz odrazu wymioty. Kupię dziś ta pregne i zobaczę jak będzie po niej albo na wieczór zacznę brać.
A bierzesz przed posiłkiem czy po posiłku? U mnie na ulotce mama dha premium jest napisane, żeby podczas posiłku brać. -
Anne92 wrote:A bierzesz przed posiłkiem czy po posiłku? U mnie na ulotce mama dha premium jest napisane, żeby podczas posiłku brać.
9.02.2018 - synek
Dziewczyny moje drogie:)
czy tylko ja mam problem z jakimiś plamami na ciele??
Smaruje sie palmers'em ale np. między piersiami i na plecach mam jakieś ciemniejsze ciapki;/ dopiero mam zamiar wybrać sie do dermatologoa, ale może któraś coś takiego ma?