Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie...
Lekarz świetny wszystko tłumaczył wyniki dobre,a maluch skakał w tym brzuchu i rowerek robił
Przezierność karku jest 1,74 czy to napewno dobry wynik ??
Pytałam o płeć nie wytrzymałam...Lekarz miał dobrą widoczność powiedział,że w tym tygodniu ciąży to 70% pewności i stawia na dziewczynkęwow mam w domu samych chłopców ale byłabym szczęśliwa gdyby to była córeczka.. Nie nastawiam się na 100 % czekam na 20 tydzień
.Bardzo się ciesze,że dzidzius zdrowy i dziękuje dziewczyny za kciuki...
innamorata88, Anne92, aiwlys, marmi, Lupusowa, Czarna_kawa, Katowiczanka lubią tę wiadomość
-
W sumie też w wolnej chwili przeklikam te programy.
Dzisiaj miałam takiego powera, że zdołałam umyć okna w całym domu.Ale jutro pewnie będę cierpieć.
Detektor wypróbowałam
po dłuższej chwili szukania młoda dała się złapać
164 uderzenia
piękna sprawa
jutro przyjdzie do nas wózek - miłość od pierwszego wejrzenia ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7142d3b560b.png
Pochwalę się jak go poskładamyEmek jeszcze nie dzwonił z buzią czyli jeszcze nie widział ile z konta zeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 22:40
kozamonia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
kasiaa.. wrote:Jestem po wizycie...
Lekarz świetny wszystko tłumaczył wyniki dobre,a maluch skakał w tym brzuchu i rowerek robił
Przezierność karku jest 1,74 czy to napewno dobry wynik ??
Pytałam o płeć nie wytrzymałam...Lekarz miał dobrą widoczność powiedział,że w tym tygodniu ciąży to 70% pewności i stawia na dziewczynkęwow mam w domu samych chłopców ale byłabym szczęśliwa gdyby to była córeczka.. Nie nastawiam się na 100 % czekam na 20 tydzień
.Bardzo się ciesze,że dzidzius zdrowy i dziękuje dziewczyny za kciuki...
ponoć od 2,0 mogą marudzić
Mikołaj 25.04.2011
-
Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj prenatalne, stres okropny przed wizytą, ale wszystko OK
Dziecko ma 63mm, NT 1,7, widoczna kość nosowa, dwie ręce i nogi, przepływy prawidłowe. Lekarz nie miał się do czego przyczepić
Badanie trwało długo, koło 20 minut, lekarz komentował wszystko co widział na ekranie - super! No i na 70% dziewczynka
Z tej radości poszłam do Lidla i kupiłam 3 body w promocji
Buziaki!kuzka, Anne92, aiwlys, marmi, Czarna_kawa, kolka, Paula., Tokarzynka, jiwa lubią tę wiadomość
-
Mayolin wrote:Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj prenatalne, stres okropny przed wizytą, ale wszystko OK
Dziecko ma 63mm, NT 1,7, widoczna kość nosowa, dwie ręce i nogi, przepływy prawidłowe. Lekarz nie miał się do czego przyczepić
Badanie trwało długo, koło 20 minut, lekarz komentował wszystko co widział na ekranie - super! No i na 70% dziewczynka
Z tej radości poszłam do Lidla i kupiłam 3 body w promocji
Buziaki! -
kasiaa.. wrote:Gratuluję mi również powiedział ze 70 % dziewczynka tłumaczył mi o jakimś kącie ze u chłopców bardziej jest do góry u dziewczynek w dół. A u Ciebie tez mówił o tym kącie ??
tylko chyba że na lewo i prawo, ale pewnie chodzi o to samo
-
Kasiu, nie mówił, ale w innych tematach na forum czytałam o tym wyrostku płciowym i różnych kątach. Zobaczymy czy się sprawdzi, nasze ciąże są jednak bardzo młode
Mam jednak nadzieję, że u mnie do końca będzie to dziewczynka, marzę o córce. A Ty? Jakieś preferencje co do płci czy bez znaczenia?
-
kuzka wrote:Tak szybko wózek kupiony? Nieźle
Kolor uniwersalny, więc gdyby maluch miał nam zrobić psikus jesteśmy na to przygotowani.
kuzka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Innamorata, cudny wózek! U nas też będzie bugaboo
Też na pewno wezmę uniwersalny kolor, szary lub taki jak Twój.
Super, że same dobre wieści z wizytI chyba sporo dziewczynek póki co się szykuje.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Kuzka, zdolniacho! Super wyszły te literki!
kuzka lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuzka, super prezent, przepiękny
Sama myślę o jakimś personalnym akcencie w kąciku malucha, ale pewnie pójdę w decoupage, bo aż tak utalentowana nie jestem
Mayolin, Kasiaa, gratuluję dobrych wyników i gratuluję córeczektrzymam kciuki, żeby to się już nie zmieniło
Innamorata, fajny ten wózeczekDaj znać, jak mąż zareagował, jak już zauważył ubytek na koncie, ale przede wszystkim, czy mu się spodobał wybrany model
Ja dziś wstałam niewyspana, w humorze "na nie", że aż mi się płakać chciało, ale wystarczyło zajrzeć tu do Was i już się mordka cieszy
Dobrego dnia :*kuzka lubi tę wiadomość
-
Talla wrote:U mnie maluch pięknie się osłaniał czyli dalej niewiadomo co w brzuszku siedzi.A tak ogólnie wszystko super według lekarza prowadzącego, więc zdecydowałam się już wrzucić suwaczek. Za to usłyszałam, że teraz mam już nie brać Folika, a zamiast tego Symvital Mama. Któraś z was brała?
Talla, mi też lekarz polecał SYMVITAL Mama, ponieważ ma wszystkie składniki zalecane przez PTG i w odpowiednich ilościach. Wydaje mi się, że może być dość drogi. W necie najtaniej od 33 zł, więc w aptece pewnie więcej. Ja już wcześniej robiłam rozpoznanie i kupiłam DOPPELHERZ AKTIV Mama Premium i różnica jest między nimi tylko taka, że ten wybrany przeze mnie ma połowę mniej magnezu a jest tak 1/3 tańszy.
MARYSIA 2007R. ZOSIA 2009R.
MARZEC 2016 [*], MAJ 2016 [*]
STYCZEŃ 2017, MARZEC 2017 CIĄŻE BIOCHEMICZNE -
marmi wrote:Kuzka, super prezent, przepiękny
Sama myślę o jakimś personalnym akcencie w kąciku malucha, ale pewnie pójdę w decoupage, bo aż tak utalentowana nie jestem
Mayolin, Kasiaa, gratuluję dobrych wyników i gratuluję córeczektrzymam kciuki, żeby to się już nie zmieniło
Innamorata, fajny ten wózeczekDaj znać, jak mąż zareagował, jak już zauważył ubytek na koncie, ale przede wszystkim, czy mu się spodobał wybrany model
Ja dziś wstałam niewyspana, w humorze "na nie", że aż mi się płakać chciało, ale wystarczyło zajrzeć tu do Was i już się mordka cieszy
Dobrego dnia :*Już czekam jak na szpilkach na wizytę kuriera!!
marmi lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyMy wczoraj nabyliśmy nowego członka rodziny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/95cf6092cbb5.jpg
Jakaś patologiczna rodzina chciała się go pozbyć "za flaszkę". Aż żal psinki. Byliśmy z nim u weterynarza, ma 2.5 mies. Został odrobaczony, czekają nas szczepienia, ale tak to jest zdrowy. Piesek nie jest kundelkiem, to huskyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 09:03
a88, kuzka, Katowiczanka, Anne92, szwesta80, kozamonia, Czarna_kawa, PRINCESKAWACH, jomi81, Kłosia, Talla, sunset06, marmi, Tokarzynka, Liy88 lubią tę wiadomość
-
Paula,to super kochana
teraz 2 trymestr wiec spokojnie się możesz bawić i użyć tego weselicha
gratulacje
Kasiaa,Mayolin,świetne wieści z wizyt!Trzymam kciuki,żeby to były właśnie wyczekane przez was córeczkii najważniejsze,ze wszystkie parametry dobre,zdrowie najważniejsze
))
Talla,twój bąbelek wstydzioszek,ale nie przejmuj się,moja na usg 3D bokiem i z rączka przy buzi cały czas była nie lubi zdjęć ;DTeraz musisz się suplementowac dlatego folik już nie wystarczy.
Kuzka,jakie wspaniałe!Kochana takie prezenty są najpiękniejsze,własnoręcznie zrobione to cudna pamiątka
Innamorata,wózek bomba!Bardzo mi się podobakoło uniwersalny i super
Emek jak zobaczy tez na pewno stwierdzi to samo...daj mu dużego buziaka to zawału nie dostanie patrząc na konto ;P
Marmi,jak teraz humorek?Wysylam Ci dużo dobrej energii,już piątekza chwilkę będziesz mogła odpocząć w weekend
Paula., marmi lubią tę wiadomość