Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiaa.. wrote:Dziewczyny zaraz oświruje o 20,30 mam usg i odliczam minuty kręce się po domu i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Wszystko mnie denerwuje.. Tez tak miałyscie?????
Za każdym razem. A czekając przed gabinetem najbardziej.anouk11 lubi tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Szwesta,fajnie,ja tez od kuzynki odziedziczy wózeczek
super sprawa
Kasiaa,u mnie tez zawsze tak samo,stresy i odliczanie w dniu wizyty,wiec myśle,ze każda z nas podobnie reaguje,nie jesteś sama.Moze jakiś serial na chwilkę włącz,albo książka,albo zajmij czymś ręce typu robienie sałatki :p już za niedługo kochana zobaczysz swoje szczęściea kiedy byłaś na wizycie ostatnio,długo minęło?
-
Czarna_kawa wrote:Szwesta,fajnie,ja tez od kuzynki odziedziczy wózeczek
super sprawa
Kasiaa,u mnie tez zawsze tak samo,stresy i odliczanie w dniu wizyty,wiec myśle,ze każda z nas podobnie reaguje,nie jesteś sama.Moze jakiś serial na chwilkę włącz,albo książka,albo zajmij czymś ręce typu robienie sałatki :p już za niedługo kochana zobaczysz swoje szczęściea kiedy byłaś na wizycie ostatnio,długo minęło?
Ostatnio byłam dokładnie 2 tyg temu a mimo to martwie sie.. Wiem,że dzisiejsze badanie jest bardzo ważne .. Miałam nie pytac o płeć ale już wiem ,że nie wytrzymam. A sałatke jarzynową robiłam w południe .Nakroiłam calą miskę ..Kroiłam i kroiłam....Pomału się zbieram do wyjścia ...
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
kasiaa.. wrote:Ostatnio byłam dokładnie 2 tyg temu a mimo to martwie sie.. Wiem,że dzisiejsze badanie jest bardzo ważne .. Miałam nie pytac o płeć ale już wiem ,że nie wytrzymam. A sałatke jarzynową robiłam w południe .Nakroiłam calą miskę ..Kroiłam i kroiłam....
Pomału się zbieram do wyjścia ...
Haha,tez pewnie bym kroiła jak ty do upadłegona takie nerwy to prace domowe najlepsze,ja często wtedy w szafce ciuchy układam tez ;p Kasiaa,już za chwilkę wszystkiego się dowiesz,przesyłam Ci tu słowa otuchy,Mamusiu bądź dzielna będzie wszystko pozytywnie,trzeba być dobrej myśli!Czekam tu na wieści od Ciebie i zaciskam kciukasy najmocniej
Uśmiech i klata do przodu ;*
-
No my już po wizycie
Maluch ma ponad 12cm, wszystko dobrze się rozwija. Nie pokazał nam dziś co ma między nóżkami, więc nie mamy potwierdzonego chłopca - zobaczymy na następnej wizycieBadania z krwi wszystkie dobrze, mocz również. Połówkowe umówione na 7.09, także czekam z niecierpliwością na następną wizytę
Lupusowa, Czarna_kawa, Asasa, szwesta80, PRINCESKAWACH, kuzka, marmi, aiwlys, meggi90 lubią tę wiadomość
-
kasiaa.. wrote:Dziewczyny zaraz oświruje o 20,30 mam usg i odliczam minuty kręce się po domu i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Wszystko mnie denerwuje.. Tez tak miałyscie?????
Trzymam kciuki ZA wizyte..
A salatke jarzynowa to bym chetnie zjadla...
Poki co jarzyn brak , Wiec na kolacje placki ziemniaczane robie sobie -
Dziewczyny nie da się nadążyć za Wami
Ja ostatnio zrobilam sobie przerwę od forum,staram sie nie męczyć oczu tabletem i TV,zaszylam się w wir książek i od razu się lepiej czuje nie myśląc za dużo
U mnie w przeciągu tygodnia wyskoczyła juz niezła piłeczka,zwłaszcza zauważalna jak leże,smiejemy się z mężem bo raz jest większe wybrzuszenie po lewej,raz po prawej a raz na środku,tak maluch migruje w ciagu dnia a waga wreszcie drgnela i juz 2 kg na plusie
Wczoraj przyszła mi paczuszka z bebiprogram z kocykiem sensorycznym a dziś kurier przywiózł mi bodziaka z projektbody i to sa moje pierwsze zdobycze
Jak będę po polowkowych 4 września to zamowimy mebelki bo mam juz upatrzone a pod koniec roku zaczne wszystko kompletowac,cześć dostane a cześć muszę kupić m.in.wózek
Trzymam kciuki za wizyty, niech maluchy się dobrze rozwijają i samych miłych przeżyć na wizytach i podczas spotkań rodzinnych
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Czarna_kawa wrote:Annie,gratulacje
jaki duży już ten twój maluszek
pięknie rośnie!Swietne wiadomości
Wow to już za niedługo te twoje połówkowe
Princeskawach,gin się odezwał z wiadomościami?
Za 3 tygodnie znowu będziemy się podglądaćNo i na następną wizytę zabiorę swojego faceta - pierwszy raz
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Anne92...ale wielkolud- gratulacje
Czarna_kawa odpisał jak zwykle racjonalniejeżeli ryzyko oceniono na niskie to nie ma potrzeby się badać przed normalnym terminem wizyty. Ma pewnie chłopak rację, ale dam Wam znać jak się wyjaśni (jeśli) co to za dziurka
MARYSIA 2007R. ZOSIA 2009R.
MARZEC 2016 [*], MAJ 2016 [*]
STYCZEŃ 2017, MARZEC 2017 CIĄŻE BIOCHEMICZNE -
Mi jutro kurier przywiezie bodziaka z projektbody i będzie to pierwszy ciuszek dla dzidziusia. Z hippa dostałam paczkę w zeszłym tygodniu, a z bebiprogram cisza, a rejestrowałam się tego samego dnia co w hipp.
Dziewczyny ale narobiłyście mi smaka na sałatkę jarzynową i placki ziemniaczane -
Kasiarzyna,czasem taka odskocznia i odpoczynek wskazany,a książki tez bardzo lubię i znam te fazę ,,zaczytania'' /) ale cudne to twoje migrujące Malenstwo
moja jak się pojawia to przeważnie w tym samym miejscu,ale tez już nie mogę się doczekać tej pływające w brzuszku rybki
ooo ja się jeszcze nie zapisywałem na tych stronkach,ale może warto zajrzeć.Ty się tam relaksuj kochana i rośnijcie zdrowo
Annie,ja niedawno swojego wzięłam pierwszy raz, wiec czeka Cię nie lada przeżycie jak na swojego spojrzysz i on wreszcie tez zobaczy małego bąbelkabędziemy czekać na relacje
Princeskawach,dobrze Ci napisał i spokojnie terazjak cokolwiek będziesz więcej wiedzieć to dawaj znać,a póki co relaks mamuśka i wrzucaj na luz
już po wizycie,poprzytulać córcię i od razu będzie Ci lepiej ;*
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ktoras kiedys wklejala tu liste wszystkich producentow, przesylajacych darmowe próbki i zestawy. Probowalam teraz szukac, ale to bylo tak dawno, ze sie nie dokopie
Prosba do dobrej duszyczki, ktora robila to podsumowanie, o ponowne wklejenie. Postaram sie jakos odwdzieczyc -
szwesta80 wrote:kasiarzyna długo czekałaś na przesyłkę z bebiprogram?
Ja na razie dostałam tylko z hippa a rejestrowałam się na wszystkie możliwe programy.
A co na hipp można dostać?
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Ja dostałam z Hippa i z BebiProgram . Z Emfamilu można dostać kostki z cyframi i napisem miesiąc, to takie do zdjęć. Ja nie kojarzę tego projektu body . I gdzieś się jeszcze rejestrowałam, ale tam przyjdzie paczka chyba po narodzinach.
Zdecydowaliśmy się z mężem na 4 dni nad morzem... Tak mnie to uskrzydliło
-
Czarna_kawa wrote:Paula,ooo to nam się pierwszy ślub szykuje
cudnie! A wesele planowane czy raczej kameralnie z bliskimi?
marmi, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
U mnie maluch pięknie się osłaniał czyli dalej niewiadomo co w brzuszku siedzi.A tak ogólnie wszystko super według lekarza prowadzącego, więc zdecydowałam się już wrzucić suwaczek. Za to usłyszałam, że teraz mam już nie brać Folika, a zamiast tego Symvital Mama. Któraś z was brała?
kuzka, Anne92, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula, na pewno będziecie się dobrze bawić
Dobrze rozumiem, że macie wieczór łączony? Ja miło wspominam kawalerski mężaz panieńskiego zrezygnowałam, ale mąż miał 3 dnowy weekend za miastem i już pierwszej nocy do mnie dzwonił stęskniony, żebym przyjechała, więc 2 dni spędziłam z chłopakami na kawalerskim
Szwesta, u mnie też się "sama" zbiera wyprawka - wózek i prawdopodobnie łóżeczko dostaniemy od siostry, no i pewnie mnóstwo ciuszkóe, bo chyba u nas też będzie dziewczynka
Princeska, no to rzeczywiście wizyta z przejściami. Ale skoro babeczka od USG i Twój lekarz są zgodni, że to nic groźnego, to nie ma się chyba co męczyć na zapas. Na pewno będzie dobrze
Anne, ale duże Twoje dzieciątko! Pięknie
Kasiaa, i jak po wizycie?
Ja mam już paczki z Hipp, Bebi i projektu body. Dziś dostałam info, że jeszcze coś do mnie idzie pocztą, ale nie mam pojęcia co