Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzka, z naparu z jagód mozesz jeszcze spróbować zrobić domowy kisiel. Też powinno pomóc.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Ja ten konkretnie mam upatrzony
https://bebito.pl/lezaczki-i-hustawki/wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3-w-1-szary?gclid=EAIaIQobChMIsYjajenM1gIVHuAZCh1D-QoCEAQYAiABEgJ0vvD_BwEOlga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyPo wizycie , lekarz potwierdził na pewno chłopak , czyli nie zmieniło się od 12 tygodnia tak mówiono , lekarz go nie zmierzył ale wazy 159gram z tym ze waga zupełnie nic mi nie mówi bardziej centymetry no ale trudno zaczekam do połówkowych , lekarz powiedział ze najgorzej to z opryszczka jeżeli była pierwotna w żaden sposób nie da się tego sprawdzić czy była w ogóle a tym bardziej czy była pierwotna wiec lipa , ogolnie dzidzia wygląda na zupełnie zdrowa ale niewiadomo co z ta opryszczka trzeba być dobrej myśli tylko to nie takie łatwe bo jeszcze lekarz dodał ze mimo ze miałam opryszczke i nic się nie stało to nic nie znaczy bo jak coś się dzieje to po jakimś czasie .. I tak to
Tokarzynka lubi tę wiadomość
-
Kuzka, może jak jutro wstaniesz i nie będzie poprawy to podjedź na ip? Mam nadzieję że to jednak Ci przejdzie..ta czekoladę zjedz..ale gorzkie kakao?
Trzymaj się tam..Ty Lilka też!
Jomi bardzo fajny ten leżaczek!
Justa, a o co chodzi z tą opryszczka? chodzi o to że miałaś pierwszy raz?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Justa po 13 tygodniu długości dzidziutka nie da się dokładnie zmierzyć - maluch prostuje się i jest bardziej ruchliwy. Mierzy się poszczególne części ciała, z których aparat usg wylicza wagę. Ważne, aby nie porównywać dzidziutka do innych, od teraz każdy rośnie w swoim tempie.
-
Dzień Dobry Misiaki!!!
Dzięki dziewczynki, kochane jesteście
Kuzka,trzymaj się tam mamuśka! Staraj się tak jak doktorek mówił te zapychacze stosować i nie odwodnić! Jak się będziesz gorzej czuła to jedz na IP na wszelki wypadek.
Kaloryferem,witamy w naszym gronie )) dobrze,ze się ujawniłaś ) w kupie raźniej!!! -
Dzięki dziewczyny!
Wygląda na to , że pomaga mi ten wywar z suszonych jagód. Będę dzisiaj jeszcze piła. Zjadłam dzisiaj 1.5 bułki z masłem i 2 wafle ryżowe i na razie jest cisza .
Chociaż nie powiem- głód już doskwiera...
Zastanawiam się czy mogę zjeść jednego pulpecika drobiowego na parze..
A kisiel można jeść?Wasp lubi tę wiadomość
-
Monic88 wrote:Jomi dokladnie na ten sam poluje, fakt na OLX jest ich mniej niz tych bez budki, ale zdarzaja się za wlasnie ok 250zl takze poluj i do lutego mysle ze upolujesz
U mnie styczeń to najbardziej optymistyczna opcja, oby na grudzień nie był juz potrzebny
Ale chyba faktycznie zacznę polować na używane, żeby za te 500zl dwa kupić.
Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Kuzka, kisiel z tego naparu z jagód kazał nam robić pediatra, gdy 8-miesieczna córka miała biegunkę, więc myślę, że w ciąży też można. Tylko wiesz, taki kisiel bez cukru, tylko napar + mąka ziemniaczana.
Pulpecika na parze też myślę, że możesz zjeść.kuzka lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Hej Dziewczyny, ja dzis po maratonie zakupowym. Padam ale tym razem zakupy dla mnie kupiłam sobie dwa plaszczyki wczesno jesienny i jesienny. Wiązane w pasie, więc myślę że pochodzę w nich ile będzie trzeba a i na wiosne bez brzucha będą ok
Ze śmiesznych rzeczy to śniło mi sie że miałam malutkie bliźniaki i próbowałam jednego karmić, cos nie bardzo szło i spróbowałam na leżąco tak jak ostatnio pani na warsztatach pokazywała i poszło te sny czasem są takie dziwne
Kuzka, zdrowiej biedulko. Jagodki od zawsze pomagały na takie schorzenia, więc mam nadzieję, że szybko Ci przejdziekuzka lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Kaloryferka witamy witamy
Jako Ania przychylam się do Twojej opinii hehehe
Z kolei Ewa jest moją mamą, mam też koleżankę Ewę i uważam, że to bardzo dobre imię, to są zaradne kobiety, ale też bardzo rodzinne, ciepłe i skłonne odmówić sobie, żeby dzieciom/innym było jak najlepiej.
Pojechaliśmy dziś na Marywilską po "Radziowóz", a facet mówi, ze zapomniał go wziąć z magazynu Więc jutro jedziemy znowu, uznałam, ze tak lepiej niż żeby nam wysyłał kurierem, w razie gdyby coś było nie tak to od razu możemy w sklepie to skonfrontować. Z tej okazji postanowiliśmy z Radkiem zjeść pół czekolady
Plusem tej wyprawy jest to, że kupiłam sobie koszulę do karmienia za całe 20zł
I upatrzyliśmy sobie meble do salonu, w tym wielki narożnik Mogliby szybciej skończyć tę budowę i dać nam kluczelena7 lubi tę wiadomość
-
Jomi,extra ten szary leżaczek-bujaczek
Kuzka,kisiel i pulpecik jak najbardziej wskazane przy tego typu rewolucjach brzuszkowych!Najwazniejsze,ze jagódki pomagają i już Ci lepiej ))
Liy88,to super cena za koszulkę do karmienia na Merywilskiej można coś dobrego zawsze znaleźć za cenę hurtowa
Kolka,mnie tez dopadły sny o bliźniakach dzisiaj,ale całkiem pokopane,wiec nawet nie będę przytaczać )) płaszczyki to coś,co bardzo lubię mam ich trochę w szafie
Qatynka,moja Mira tez ładuje mi dzisiaj słodkie kopniaki w sumie od świtu jak twoja Tosia )) właśnie usiadłam,bo kończę obiad gotować i już czuje,ze mała czarna się przebudziła
Liy88, qatynka, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Mira strasznie mi się podoba to imię
Koleżanka z pracy też będzie miała Mirę jak się potwierdzi na 100%
Zobaczcie sobie:
https://www.facebook.com/szydelkowyswiatdlalal/?rc=p
Dziewczyna robi super rzeczy, to jest znajoma mojej koleżanki,
dostałam w prezencie super piękne i mięciutkie buciczki wykonane przez nią
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d08412fa719f.jpg
Wasp, Czarna_kawa, Asasa, lena7 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Lily88,ja się zakochałam w tym imieniu i moja mama tez są fajne zdrobnienia i jest krótkie będzie pasować do zagranicznego nazwiska,a na drugie Laura wiec Mira Laura tak sobie wymyśliliśmy obydwoje i myśle,ze mimo tego,że trochę inaczej to jednak łatwe i przyjemne dla ucha a buciki są przecudne!!!!
Liy88 lubi tę wiadomość
-
Kuzka, ale Cię złapało Myślę, że pulpecika możesz spokojnie zjeść. Oby szybko przeszło!
Liy buciki cudne, moja mama robi podobne dla swojej wnusi
Ja dziś spałam aż do 4.30... Ale żeby nie było, wstałam wypoczęta i pełna energii
No i hit dzisiejszego dnia? Poleciałam do Rossmanna po ręczniki papierowe i mym oczom ukazał się prawdziwy rarytas wśród rarytasów czyli krem spekulatius Tak, w DE święta zaczynają dawać o sobie znać na całego
I jeszcze jedno... Dzisiaj po raz pierwszy mam taki dzień gdzie Małą czuję cały czas. W sensie zarówno rano i wieczorem, tak jak dotychczas, ale również w ciągu dnia, niezależnie czy leżę, siedzę czy stojęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 18:28
Liy88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość