Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ladychocolate wrote:Witajcie.W poniedziałek byłam na Usg połówkowym.Jest Olek:) Niestety nasza radość nie trwała długo,bo pani doktor wykryła małowodzie i podejrzenie PROM czyli przedwczesnego pęknięcia błon płodowych. Piszę do was ze szpitala. Jestem załamana i przerażona. Jedyne co mogą mi zaproponować to antybiotyk aby nie dopuścić do zakażenia i leżenie z nadzieją, że maleństwo będzie żyło i dotrwamy do minimum 24 tygodnia
Matusiu kochana... ladychocolate ściskam ogromnie kciuki! Wierzę mocno w to, że wszystko będzie dobrze i wytrwacie w dwupaku jak najdłużej!ladychocolate lubi tę wiadomość
-
Liy, powiedz mężowi, że będzie Radzio, dla przyjaciół Ragnar w formie ksywki i może na to pójdzie
Nie pamietam niestety firmy tych legginsów sorawdzę w domu na metce.
Ladychocolate, a w szpitalu lekarze potwierdzili diagnozę? Jesteś już po badaniach? Może to po prostu małowodzie, bez pęknięcia bardzo mocno ściskam Ciebie i Olka, oby jak najlepiej się Wami zajęli. Jomi ostatnio opisywała, jakie cuda potrafią obecnie zdziałać lekarze. Dawaj znać co u Was :*Liy88 lubi tę wiadomość
-
Marmi,ooo bardzo dziękuje za info,na bank się przyda później jak postanowię powrócić na łono fcb...kochana Rosann,zapytała o ciocie Kawę
Ladychocolate,Boże kochana,trzymajcie się tam razem z Olkiem! Dziękujemy,ze mimo tych ciężkich chwil dajesz nam znać misiu pluszowy! Trzymamy mocno kciuki za to,żeby ten antybiotyk podziałał szybko i żeby leżenie dało Wam dotrwać do bezpiecznego tygodnia.Jestesmy z Tobą całym serduchem pamiętaj,tyle cioć wirtualnych posyła dobra energię,myśli i sile,żeby wszystko się dla Was dobrze skończyło! Dawaj znać jak się trzymacie! Ty jesteś z wawy?ladychocolate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladychocolate badz dzielna jestesmy z Toba . trzymam mocno kciuki zeby leki pomogly i wszystko szczesliwie sie ulozylo. Pomodle sie za Was. Wszystko sie jakos ulozy
a88, ladychocolate lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ladychocolate- trzymajcie sie! Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku. Jetseście teraz pod opieką lekarzy- na pewno wiedza co robić! Wiem że to łątwo mówić a trudno zrobić, ale bądx spokojna i mysl pozytywnie!
ladychocolate lubi tę wiadomość
-
Ladychocolate musi być dobrze ! Trzymam kciuki.
Ja również miałam w poniedziałek polowkowe i musze szczerze powiedzieć ze bardzo się zawiodłam na zachowaniu pani doktor. Na usg pierwszego trymestru było miło a teraz okropnie. Mała była bardzo ruchliwa i ciężko było ją pomierzyc, badanie trwalo 45 min przy czym 20 min sciskala mi brzuch i jakby to powiedzieć falowala nim żeby się obrucila bo nie mogła zbadać dokładnie serduszka. A czym bardziej mnie gniotla tym bardziej malutka się obracała. I generalnie zrobiła się bardzo nie przyjemna i widać było ze juz brakowało jej nerwów. Szkoda bo naprawdę baardzo czekałam na to badanie a nie wiele braklo i wyszła bym w trakcie.
No ale najważniejsze, że wszystko wyszło w porządku, parametry w normie no i na 100 procent mała kobietka rośnie w brzusiuladychocolate, sunset06, marmi lubią tę wiadomość
9.02.2017 [*] aniołek ciąża obumarła w 10tc -
Lady, Boże trzymam duże kciuki! Mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy. Jesteś w szpitalu, tam wiedzą co robią. Trzymaj sie, i staraj się choć to trudne myśl optymistycznie &&&
ladychocolate lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja chyba nie nadąże przeczytać wszystkich Waszych postów...nie było mnie parę dni a tu 10 stron do czytania, poddaje się.... wybaczcie:(
Z nowości u mnie to dziś miałam wycinana zmamie. Leżę w łóżku bo trochę piecze i boli ale da się przeżyć. Na wynik histo mam czekać 3 tygodnie. Dzisiaj też idziemy na usg 3d/4d bo jak złożyłam reklamacje na klinikę w której robiłam badanie połówkowe i nie dostałam płytki to zaproponowali ponownie zrobić badanie ale za darmo, dostaniemy też krótki film w 4d:):zobaczymy czy staną na wysokości zadania hihi
A byłam też w poniedziałek na badaniu połówkowym u mojej ginekolog i moja córcia wazy już 535g i nie wiem czy to nie za dużo:)Tokarzynka, sunset06, Liy88, marmi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny