Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę czy już wszystkie się przeniosłyście na fejsa? Tak tu pusto się zrobiło:( Wcześniej jak nie zaglądałam od rana to było kilka stron a teraz pustki:( chyba i ja rozważę dołączenie... Póki co to pękam w szwach bo zrobiłam pyszne ciasto i oczywiście musiałam go spróbować cassis się nazywa-polecam:)
-
Stokrotka, a i ciastowy temat się na fejsie pojawił dzisiaj
Tak mnie naszło na słodkie, po tym przeglądaniu przepisów i zdjęć słodkości, że mimo późnej pory wciągnęłam 2 banany, więc teraz dla równowagi popijam ciepłą miętkęstokrotka30 lubi tę wiadomość
-
KASIKK wrote:hej dziewczynki mam pytanie jestem w 20 tygodniu ciazy ostatnio moj maluch byl bardzo aktywny.a dzis mam bardzo spokojny dzien gdzies moze mnnie musnol tez tak macie ze swoimi ??
KASIKK lubi tę wiadomość
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
@KASIKK Ja w tamtym tygodniu czułam ruchy kilka razy dziennie a w tym raz albo dwa razy dziennie i to krótko, od wczoraj znowuznowu częściej, mysle, że najważniejsze w tym okresie to żeby czuć ruchy, bo w tym czasie nie muszą być regularne. Ja staram się tym nie martwić choć czasami ciężko
KASIKK lubi tę wiadomość
-
Ja witam się ponownie. Czytam Was dziewczęta regularnie ale jakoś nie za bardzo się udzielam. Jeśli można poproszę o link do grupy na fb . Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty i za polowkoweniepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
Też dziś odniosłam wrażenie, że tu jakos tak cichutko dziś. I już też prawie prawie jestem przekonana do fejsa
Ja też nie czuję super regularnych ruchów, ale cieszę się każdym “bulknięciem" :p
Moja mała jest najbardziej aktywna jak już leżę przed snem. Albo wtedy bardziej sie skupiam na odczuwaniu ruchów. Mąż już nawet dwa razy chyba poczuł i powiedział w końcu do córci słodkie dzień dobryLiy88 lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualny
-
Mogę nie dołączać jeśli jest jakiś problem.. przywitalam się, widać mój suwaczek więc nie wiem co mogłabym jeszcze w takim przywitaniu napisać. Nie zależy mi za bardzo na FB tylko z tego co czytam to już to forum powoli się wyludnia. Przywiązałam się do forum bo od dawna tu jestem ale jeszcze się nie udzielałam, przykre że od razu ktoś atakuje
-
Nikt tu nikogo nie atakuje. Z dziewczynami znamy się już trochę, razem przeżywamy wszystko i jesteśmy już zaznajomione ze sobą Forum jest anonimowe, a FB to już zupełnie inna historia. Sobie ufamy i dobrze nam się komunikować poprzez FB. Nie chcę Cię urazić, ale póki co dla nas jesteś trochę obcą osobą. Może warto narazie pisać z nami tutaj i dać się lepiej poznać?
a88, jomi81, Liy88, marmi lubią tę wiadomość
-
KASIKK wrote:hej dziewczynki mam pytanie jestem w 20 tygodniu ciazy ostatnio moj maluch byl bardzo aktywny.a dzis mam bardzo spokojny dzien gdzies moze mnnie musnol tez tak macie ze swoimi ??
Spokojnie Nasze maluchy też mają swoje humory. Raz jest cisza a następnego dnia trening w brzuchu mamy jeszcze trochę czasu do liczenia ruchów maleństwa -
O masakra, pies piszczał na siku, a jak wstałam to doszłam do wniosku że spać mi się już nie chce ale za to głodna jestem- więc zeżarłam miseczkę żurku i kawałek ciasta-patologia
Czarna_kawa, Liy88, Krakowianka, szwesta80, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
Marta teraz to ale przesadziłaś haha z tym zurkiem
Ja od 5 nie spie..myslalam ze to juz przed 7 tak co najmniej bo widnawo bylo, a to tak ksiezyc w pelni tak dawałStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn