Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wasp, LadyChocolate zaglądała dziś na FB (wyświetliła post), ale nic nie napisała
Nadal czekamy na wieści gdziekolwiek. Nie wiemy też co z Alias, bo też nie odzywa się od jakiegoś czasu...
Anouk, ja też z tych emocjonalnych. Nie potrafię się wściekać, czy złościć, za to o smutek i płacz u mnie bardzo łatwo. Na szczęście mąż ostatnio wyjątkowo cierpliwy... -
No to sie obudzilam ...
zjadlam suchego gofra i wypilam sok..
Patrze na swiecacy sie ksiezyc , na zewnatrz 3 stopnie ...
co jakis czas slychac myszy grasujace mi nad glowa...
W brzuchu tez ktos harcuje .. hehe
Paula juz Cie zaprosilam do grona przyjaciolek , teraz Czekam na dodanie mnie, bym mogla wyslac CI wiadomosc . Bo chce dolaczyc do grupy na FB.
Dobra to podejmuje probe ponownego zasnieciaPaula. lubi tę wiadomość
-
No to sobie pospałam...a wstałam tylko na siku. Szkoda, że o 5.15 będzie dzwonił budzik i trzeba będzie iść do pracy.
My dziś mamy połówkowe. Razem z M. przeżywamy to mocno. Mam nadzieję, że podejrzenie dodatkowego paluszka u Juniora okaże się nietrafne i mały pokaże doktorkowi "fuck you"marmi, Liy88, KasjaK lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Obudziłam się o 3 i nie śpię...i Bartuś w brzuszku też z pół godziny się pokrecil- mała dyskotekę sobie u mnie zrobił ^^
Kurcze- juz się cieszyłam że nie mam problemów ze spaniem a tu o-taka niespodzianka ^^ Pokręciłam sie nalóżku, poczytałam FB i belly, oglądnełam Pierwszą Miłośći, zjadłam 3 paski czekolady ;] O spaniu nie ma mowy
Lena- też oglądając gazetkę lidlowską stwierdziłam- ten krem musi byc mój! Uwielbiam pierniczki!
Bóle podbrzusza, ciągnięcia, twardnenie brzucha mam... i ten "dyskomfort" jak macica się rozciaga, więzadła puszczają... Mogła by ta maciac urosnąć do swoich rozmiarów za jednym razem a nie
Co do poruszonego tematu sluzu- ja mam od początku ciazy, teraz zauwazyłąm ze więcej- ale to normalne.lena7 lubi tę wiadomość
-
Kaloryferka, ja tez mam dzis prenatalne, i mam stresa. Prosimy o kciuki
I spie dosc porzadnie ostatnio..wczoraj przespalam prawie caly mecz razem z 2h tego bylo, i na szczescie normalnie zasnelam. Wstalam przed 7.
Po badaniach, jesli wszystko bedzie ok, zahaczam o lidla po krem
Tokarzynka, marmi, a88, Anne92, Liy88 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Jak mój mąż wstanie to go wyciagne do lidla- po krem, jabłka, mleko i moze mandarynki ( chociaż pamiętam ze z lidla nie były jakieś specjlane- nie wiem czy sie skusze...) Sama bym tego nie udźwignęła A mąż też pożeracz pierników więc chyba musimy 2 od razu kupić ^^
Nie wiem jak ja będę funkcjonować dzisiaj, ale póki co aktywnie- pranie zrobione, umyłam się, herbatki zrobione i przygotowałam miksture z forum na gardło, przeziebienie- nie wiem czy mnie czasem coś nie bierze... Póki co się "przegryza", po sniadanku ją wypije Póki co ide zaaplikować "ukochaną" luteinę i do lóżeczka z ciepłą herbatką -
Lena i kaloryferka, wielkie kciuki za połówkowe
Ja wczoraj przy zasypianiu piewszy raz chyba poczułam to co nazywacie dyskoteką w brzuszku mała tak skakała 15 minut, że nie mogłam zasnąć
Teraz jestem na glukozie, pychotamarmi, Liy88, lena7, kasiarzyna lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Witam się i ja w 24 tyg:) nie zaglądałam cały weekend, bo miałam gości i jak nie musiałam sprzątać to coś przygotowywać, wiadomo jak to jest. Za to ja jakaś pełna energii i od dwóch dni chodziłam po 2 spać nie wiem jakim cudem nie byłam zmęczona.
Lena i Kaloryferka trzymam mocno kciukasy za dzisiejsze wizyty!
U mnie też śluzu jakby więcej, wiem, ze to normalne. Co do brzucha to żadnych skorczy jeszcze nie mam. A maleństwo chwilowo też jakby mniej daje znać o sobie, ale to normalne na tym etapie ciąży także bez paniki.
A co do zakupu rzeczy to jak coś teściowej wspomniałam że się przymierzamy, to ona nawet nie chce tego słuchać, że to za wcześnie;D a ja i tak już na ten moment mam dużo rzeczy kupionych. Ale ona nie musi wiedzieć, będzie zdrowsza a i ja nie będę tego pustego gadania sluchac;dLiy88, marmi, lena7 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, tekst Wam ucina prawdopodobnie dlatego ,że wstawiacie jakieś emotikony. Forum przyjmuje tylko ❤ po każdym innym ucina tekst
Lena cóż za krem z Lidla ?
Ja dzisiaj czekam na paczkę z OLX. Kupiłam ubranka , ok. 70 szt. z Zary, HM, Cartera itp. Za 300 zł. Pani dorzuciła jeszcze jakąś kurteczkę i bluzę.
Mam nadzieję, że trafiłam los na loterii na zdjęciach ciuszki wyglądały cudnie
A w poniedziałek, jak to w poniedziałek , sprzątanie i zakupy . A potem się chyba trochę "pobyczę" zanim obiad ugotuję. Mąż wraca zazwyczaj ok. 16.30. Więc mam dużo czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 09:44
-
witam dziewczynki
ja poszlam spac o 1 a wstalam o 6 w tym raz bylam na siku junior skakal po pecherzu czy tupal nie wiem ciezko jeszcze odroznic...
trzymam kciuki za dzisejsze wizyty
ja wyslalam cory do szkoly pomylam gary ogarnelam lozka i na tym koniec siadlam przed kompem BOZIA mnie pokara -
Jak bym teściów i mamę słyszała z tymi zakupami. I męża zresztą też. Oni ciągle mają czas a ja do końca grudnia chcę mieć wszystko uszykowane na wypadek gdybym szybciej na CC wylądowała. Za dwa tygodnie znajoma przyjeżdża i ma mi ciuszki po córci przywieźć. Nic mnie potem przed zakupami nie powstrzyma. No chyba że pieniądze a raczej ich brak. Jak mówię mężowi co nam będzie potrzebne to on mówi, że to wcale potrzebne nie będzie (np: termometr bezdotykowy: przecież jak mały będzie chory to od razu do lekarza będziesz jechała - aż mnie zatkało na takie rozumowanie. Od razu widać, że jak Młody się rodził to jeździł na Tirach po Unii i rzadko bywał w domu).
Ja listę zrobię i będę powoli kupować, nie patrząc na niego.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Dokładnie dziewczyny, nie trzeba zwracać na nikogo uwagę ani przejmować się głupim gadaniem bo obudzimy się z ręką w nocniku. Róbmy tak jak uważamy i jak jest nam dobrze, bo nikt za nas życia nie przeżyje, a mądrych rad wysłuchajmy i puśćmy drugim uchem żeby nikomu przykrości nie zrobić a róbmy swoje jak nam serce i rozum podpowiada:) też wiadomo, że lepiej te wydatki rozłożyć w czasie, bo jakbyśmy chciały za jednym machem wszystko kupić to ruina finansowa, przynajmniej u mnie;) .. lepiej dawkować zakupy:)
A jeśli chodzi o zakupy to zamierzam poczynić z apteki internetowej takie tam różne i mają też aspiratory.. bym od razu kupiła i zastanawiam się czy kupić taki do odkurzacza tylko czy na początek też zaopatrzyć się w taki do ust? Ktoś coś może podpowiedzieć? -
Dzień doberek
U mnie na szczęście ani teściowa ani mama nie mówią nic, że za wcześnie na zakupy. Koleżanka pożyczyła mi już wielkie pudło ciuszków po swojej 4 miesięcznej córeczce, siostra i bratowa wychwytują jakieś ciuszki w lumpkach plus moje zakupy i już nie mam gdzie tego trzymać także pora kupić komodę
Co do aspiratora to koleżanka mówiła mi, że od początku używała katarka do odkurzacza, nie kupowała tego do ust, ja chyba też nie zamierzam.
Powodzenia dzisiaj na połówkowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:53