Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ale miałam przeboje żołądkowe wczoraj:/ i nie wiem po czym, wszyscy jedli to samo a tylko mnie przeczyściło. Tak mnie brzuch napierdzielał i myśląc sobie że taki ból przy porodzie to pikuś to aż mnie zmroziło, jak ja to w ogóle wytrzymam???? Przeraża mnie to:/
Zaczęłam chodzić na zajęcia gimnastyczne dla ciężarówek, raz w tyg, kupiłam sobie dodatkowo piłkę żeby w domu ćwiczyć, oby to coś pomogło później przy porodzie, przynajmniej tak położna mówi, że kobieta wyćwiczona dużo szybciej rodzi. -
Hej kochane
Mnie mega plecy wczoraj bolały, chyba za długo siedziałam w jednej pozycji.
Co do ciuszków to ja mam barfzo dużo różowych, ostatnio mega pakę naprawdę ślicznych ciuszków dla noworodka ustrzelilam, ale nie opuszcza mnie wrażenie, ze będzie jakiś psikus i i tak okaże się chłopak
Kurczę, coraz ciszej tu na forum. Dużo nas jeszcze nie ma na fejsbuku?
starania od 2015 roku
-
Ja chyba nie lubìę, jak mnie ktoś tyka w brzuch. Chyba, bo tylko mąż to robi, a to jest akurat przeze mnie wręcz oczekiwane
Teściową mam na obiedzie w weekend, więc się przekonam, czy będzie łapki pchać
Justa, ja chodząc za chłopiecymi ciuszkami zawsze przechodzę obok dziewczęcych, na niektórych wieszakach np. w h&m są razem. Ale wśród chłopiecych i unisexów naprawdę można znaleźć perełki
Kaloryferka, to oby te 5 ostatnich dni upłynęło Ci w spokoju i potem wreszcie zasłużony odpoczynek
Kawa, oni na belly wiecznie coś aktualizują i polepszają, tylko tej poprawy w użyteczności coś nie widać
Szwesta, no to mąż wpadł na niezłą minę u mnie jeszcze spokojnie, ciekawe, czy przed porodem cokolwiek się pojawi...
Kolka, z tych "starych i stałych" to zdecydowana większość na FB, czekamy aż się ostatnie kochane nasze niedobitki przekonają
Meggi, jak tam psinka Twoja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 15:00
-
Tokarzynka śliczny, zdrowy synuś i ta stópka ❤
Justin ha też ostatnio mniej czuję Juniora, ale zauważyłam, że ma takie przebłyski i czasami jest bardzo ruchliwy. Najgorsze jest to, że ja uwielbiam go czuć i tęsknię za każdym "fikołkiem i kopniakiem" ❤Justin30, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
Tokarzynka, piękne te zdjęcia ! Mam takie samo mojej z tym noskiem i ustami.
Szwesta, ja mam też opory, ale ostatnio w piątek zaszalalam w lumpku! Piękne rzeczy kupiłam, niektóre nawet jeszcze z metkami, np h&m, no i jak nie kupić?
Kaloryferka, ja też zawsze tęsknię, jak mała mniej kopię..najlepiej jakby kopała cały czas!
Mnie jeszcze póki co, nikt oprócz M za brzuchala nie łapał, ale pewnie jak będzie większy, to może się zacząć..
Kolka, ja jeszcze jestem na belly
Rafaello, to współczuję przebojów z żołądkiem..mnie ostatnio też przeczyscilo, po posmakowania surowego ciasta drożdżowego..oj działo się działo ledwo co dojechałam do domu ze sklepu!
Tokarzynka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyCo dzis podajecie na obiad ? mi się zachciało barszczu jak u babci i gotowałam barszcz z buraków zabielany i do tego ziemniaki zwykle z wody zmielone po ugotowaniu , pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 17:02
Tokarzynka lubi tę wiadomość
-
Justa1994 wrote:Co dzis podajecie na obiad ? mi się zachciało barszczu jak u babci i gotowałam barszcz z buraków zabielany i do tego ziemniaki zwykle z wody zmielone po ugotowaniu , pycha
-
nick nieaktualnyJustin30 wrote:Oj ja też bym chciała czuć prawie cały czas Malutka bo wtedy wiem że wszystko ok. Dzisiaj troszkę się poruszała i znów cisza, widocznie taki dzień ma, więc czekam dalej na większą aktywność
-
nick nieaktualnyJustin30 wrote:Dziewczyny podpowiecie jak wstawić zdjęcie ?
Wejdź na stronę pokazywarka.pl wrzuć tam zdjecie i wyjdzie Ci link skopiuj go i wstaw tutaj w to okienko gdzie piszesz wiadomości i wyślij i zdjecie się pokaże
Justin30 lubi tę wiadomość
-
Justin30- jakie piękne ciuszki! Czasami szkoda mi, że to nie córeczka bo ostatnio tyle ładniusich rzeczy widziałam- i tak samo dzisiaj w lumpku
Lumpek czy np OLX to dobre miejsce na znalezienie ciuchów dla siebie na "ten czas". Ja dzisiaj za 4,50 kupiłam koszule do karmienia, rozpinana, z pieskiem, a az 9zł sukienke na jesien
Justin30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wy też ostatnio tak szalejecie za słodyczami? Ja aż mam wyrzuty sumienia.. dzisiaj zjadłam 4 kruche ciastka, 5 wafelków i 2 kawałki wuzetki.. wiem że powinnam przystopować, tymbardziej że niedługo muszę zrobić test obciążenia glukoza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 18:09
-
Ciążowy mózg atakuje.
Po południu po wyjściu z Młodym na różaniec po ponad godzinie zorientowałam się, że wyciągając pocztę ze skrzynki zostawiłam klucze od domu w skrzynce na listy. Na szczęście sąsiad który mnie mijał pod blokiem znalazł i zniósł mężowi do garażu.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc