Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaloryferka, Ty żyjesz??
Mój kot kiedyś też został uratowany z tej choroby..kichal krwia, leżał i naprawdę zdychał..jak dostał w jajka zastrzyk ( a trzymaliśmy go we trójkę) to za 2 dni już doszedł do siebie..miejmy nadzieję że u Meggi też tak będzie.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lena, moje piersi jakichś drastycznych zmian w ciąży nie doświadczyły, ale rzeczywiscie od jakiegoś czasu są mniej bokesne i wrażliwe. Akurat się z tego cieszę, bo kilka miesięcy bólu pod rząd, to niezła jazda, a w sumie swoje jeszcze będą musiały przejść po porodzie
Kaloryferka, ja tak mam! Bardzo. W ogóle, jak się okazało, że Olek to jednak Olek, a nie Maja, to jednej rzeczy tylko było mi żal - tych wszystkich, ślicznych ciuszków i wzorów
Teraz, po piereszych zakupach, mogę stwierdzić z całą pewnością, że owszem, można znaleźć fajne chłopięce ubranka, ale wybór, czy to wzoròw, kolorów, czy ogólnie fasonów, a nawet samych ciuszków ilościowo jest dużo mniejszy niż w przypadku dziewczynek...
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Ale że jakoś sobie radzić trzeba, to polecam zakupy przez Internet
Dzień dobry wszystkim, oby ten dzień był udany
Biegniemy z Olkiem przejrzeć zawartość lodówki pod kątem śniadanialena7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggi, nasza Hela miała w ubiegłym roku boreliozę. Było już naprawdę źle. Kroplowki i zastrzyki pomogły. Kciuki za psiaka.
Widzicie, a ja mogę szaleć z ubrankami zarówno chlopięcymi jak i dziewczęcymi, a kupuję same unisexymarmi lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Meggi mój kociak przeżył panleukopenię (u psów parwowiroza) więc wiem co czujesz... Trzymam kciuki za pieska żeby z tego wyszedł !
Ubranek dla chłopców jest mniejszy wybór i mniej wzorów, na szczęście są też takie w misie czy dinozaury ( ❤ ) więc nie jesteśmy skazane na ubieranie malucha tylko w samochodzikimarmi lubi tę wiadomość
mały książę
-
Dzień dobry Brzuszki-Pępuszki!!!
Meggi,bądźcie dobrej myśli,powolutku psinka zacznie jeść,trzymamy kciuki za Was!!!
Lena7,u mnie piersi tez się zmieniają,wiec to chyba normalne na tym etapie
Marmi,my z Mira tez się rzuciłyśmy na lodówkę dzisiaj jakbyśmy jedzenia przez tydzień nie widziały a jeszcze zakupiłam pyszny rzepakowy miodek to chciałam się rozpłynąć jak piłam z nim kawkę dzisiaj
Spokojna niedziela,brakowało mi takiego dnia ostatnio )) i nareszcie mogłam z moim ukochanym śniadanie zjeść i nigdzie się nie spieszyć )) odpoczniecie sobie dzisiaj Mamuśki kochane!!! -
Dzien dobry
Stokrotka za kurtke zaplacilam 200zl i kupilam ją u kobitki w budce na rynku.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0143d860e455.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a44ff85307ab.jpgkuzka, Krakowianka, Tokarzynka lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula, świetna ta kurtka!!
Mogę zapytać skąd i za ile?
Kawka, my wsunęliśmy bagietkę czosnkową, zapiekaną z mozarellą i pomidorem - comfort food
Dziewczyny, czy Was też ciągle wyrzuca z belly? Niby coś robią, poprawiają, a mam wrażenie, że jest coraz gorzej... -
Marmi kochana pisalam ze 200zl a kupilam ją na rynku w takich budkach od kobitki. Rok temu kupilam sobie kurtke w galerii stwierdzilam ze firmowa bedzie lepsza. Marzlam w niej po pierwszym praniu stracila swoj kolor i kosztowala drugie tyle co ta. Wydaje sie byc cieplutka i fajna ze z tyly ma ten sciagacz wiec mam sporo miejsca na brzuszekMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula, ja tak samo - wiecznie zalogowana, plus przez 90% czasu korzystam z FB i belly na telefonie. Słabo to wszystko działa ostatnio
A z kurtką złamałaś mi serce bo to oznacza, że takiej nie znajdę. Ale serio, super się prezentuje fajny krój i ten miś przy kapturze extra!Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, mnie też wywala na telefonie, i muszę się logowac co chwilę
Fajna kurtałka Paula
Dzięki za odpowiedzi odnośnie piersi człowiek od czasu do czasu popada w paranoję dobrze, że poustawiamy się czasem do pionu
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Paula bardzo fajna ta kurtka, tylko szkoda, ze tylko w twoim miescie;/
Ja też się ciągle muszę logować na belly.
Marmi ja też dziś zakupiłam taką samą czapeczke dla mojej okruszki tylko, że białą, bardzo fajna jest i gruba, więc żadna zima nam nie straszna:)
Lena mnie cycki raz bolą, raz nie, raz są nabrzmiałe jakby miały wystrzelić, raz jakby normalne, ale to chyba normalne w naszym stanie.
Czy was też to wkurza jak np tesciowa dotyka wam brzucha? Bo ja lepiej nie będę pisać co wtedy czuję.
Paula., marmi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusie synków, czy wy też tak macie, że idąc na zakupy bardziej podobają Wam się ubranka dla dziewczynek i w końcu nic nie kupujecie dla swojego dziecka? Kurcze robiłam podchody na pierwsze zakupy i albo miałam pecha i nie było nic ładnego, albo fakt samych dziewczyn w rodzinie sprawił, że myślę jeszcze pod tym kątem. Nie podobają mi się zupełnie te wszystkie brązy, zielenie i wypłowiałe błękity...ciężko będzie [/QUOTE]
Ja tak nie mam , może dlatego ze nie oglądam ubran dziewczęcych wcale , w sklepach leżą oddzielnie a skoro spodziewam się najprawdopodobniej chłopca to po co mi przeglądać dziewczęce rzeczy , kupiłam już mnóstwo rzeczy najbardziej chyba lubię te z Disney z Kubusiem puchatkiem czy myszka Miki , mam tez ubranko całe w paski jak tygryska z kubusia
-
nick nieaktualny