Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
szara myszka wrote:Hej dziewczyny! Jestem lutówką 2016 i z sentymentem patrze na Wasze wątki Wiem że to nie miejsce na spam ale chciałabym zaprosić te z Was które miałyby ochotę do polubienia na fb sklepu internetowego dla niemowląt który prowadzi moja przyjaciółka
W ofercie ciekawa folkowa kolekcja dla najmłodszych, ubranka, kocyki i akcesoria
Link do fan page: www.facebook.pl/babelusklep/
Link bezpośrednio do sklepu: www.babelu.pl
Dajcie lajka, z góry dziękuję
Znam ten sklep, już polubiony i będę na pewno coś zamawiać- upatrzyłam sobie na góralsko- body z parzenicą i buciczki dla chłopczyka- śliczne! A ja tak kocham to co folkowe -
` Dzień dobry kochane w południe nie, nie spałam do tej pory Wczoraj o dziwo poszłam spac ok 23:30, wstałam o 7. Zrobiłam sniadanko, wziełam tabletki i tak leniuchuje na kanapie. W poniedziałek i wczoraj super się czułam, wczoraj sporo nachodziłąm- tak że dzisiaj to chyba odczuwam.... Więc dziisaj będzie dzień na spokojnie, króki spacerek do pobliskiego parku, może książke na ławce poczytam i pokorzystam jeszcze z promieni słońca
Dzisiaj trochę brzuch mi się napiął i pobolał, ale na szczęscie jakies max 2 minuty A Bartuś w nocy kopał- tatuś poczuł i dzisiaj też już kilka razy dał o sobie znaka- jak z babcią rozmawiałam przez telefon to kopał- chyba pozdrawiał babcie
Wczoraj byłam na tych zajęciach z położną. była nas 3 -
Marmi doskonale Cie rozumiem. Tez mnie wkurza te ciagle wylogowywanie jak nie urok to sraczka z nimi.
Sama na czasy mam ochote usunac konto ale szkoda mi wykresow itp. Chociaz i tak juz coraz mniej korzystam z belly.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Marmi- mam tak samo- to wieczne logowanie już mnie dobija, ale... jakoś wytrwam ^^
To ile z nas jeszcze nie zdecydowało sie na facebooka? -
ChudaRuda wrote:Przyszły moje skarby pieluszkowe, otulacze i ręcznik polecam dziewczyny firmę Motherhood, świetna jakość
https://naforum.zapodaj.net/a89427a2f31c.jpg.html -
Krakowianka wrote:J chyba też tam zamówię, bo muszę pokrowiec na poduszkę do karmienia kupić to przy okazji pewnie otulacze i inneGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Martaw, Ewelaa, rozumiem Wasze argumenty, natomiast myślę, że dziewczyny, które miały podobne obawy, a zdecydowały się do grupy dołączyć, nie żałują
Grupa jest prywatna i mamy tam bardzo ciepło i rodzinnie. Plus wszystko sprawnie funkcjonuje
Ale żeby nie było, absolutnie nie namawiam i szanuje Waszą decyzję
Ja uwielbiałam ovu. Niby serwery te same, ale belly działa gorzej. Co więcej znacznie spadł komfort korzystania z serwisu w porównaniu choćby z początkiem naszego tematu.
Tak jak Paula, jestem tu dla kilku z Was, które się nie zdecydowały jeszcze lub nie zdecydują. I dla kalendarza, ale z tefo powodu mniej, bo jest sporo podobnych aplikacji
Najsmutniejsze jest to, że belly to świetna koncepcja i fantastyczne miejsce dka nas, a samo sobie niejako strzela w stopę -
nick nieaktualnya88 wrote:Cześć ChudaRuda, dobrze Cię widzieć też tutaj
Justa, też polujemy na ten wózek, w dokładnie takiej samej kolorystyce
Mi się podoba bardzo , natomiast nie polecam ( chociaż w sumie nie miałam ) ze srebrna ramą , widzę ze zdjęć ze bardzo się rysuje No i moim zdaniem czarna ładniejsza ale to już kwestia gustu -
nick nieaktualnyChudaRuda wrote:Justa, tez mam ten wózek tylko Mima Kobi. Zależało mi na jednym większym koszyku upolowalam używany w b.dobrym stanie jest świetny i bardzo leciutki
Można wiedzieć koło jakiej kwoty zapłaciłaś ? tez kupiłam używany za 2000 a w sumie stan idealny i nie wiem czy tak tanio znalazłam czy tak chodzą
Ps już doczytałam ze dałaś za swoj 2,5 czyli podobnie jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 17:35