Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa, z pessarem nie powinna sie skrocic ta szyjka, natomiast opanowac skurcze powinni...
Skonsultuj z jakims.lekarze z innego szpitala, moze tam Ci dadza ten lek lek na powstrzymanie tych skurczy... moze jest jakies wyjscie. Zrob cos, walcz... -
Justin30 kolor szaro-turkusowy av-12
Jomi właśnie się zastanawialam od kilku dni gdzie się podziewasz...dobrze,ze się porządnie zajmują w szpitalu i trzymają rękę na pulsie Zrób sobie barszczyk z krokiecikami ze szpinakiem
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Justin30 kolor szaro-turkusowy av-12
Jomi właśnie się zastanawialam od kilku dni gdzie się podziewasz...dobrze,ze się porządnie zajmują w szpitalu i trzymają rękę na pulsie Zrób sobie barszczyk z krokiecikami ze szpinakiemkasiarzyna, Lusiek lubią tę wiadomość
-
Kasikk a kto Ci te leki przepisał? Nazwy są mi obce. Ja mam alergię, na szczęście w pierwszej ciąży wystarczył nawilżacz powietrza z jonizatorem, uratował mi życie. Teraz nawet jakoś daję radę bez leków a nawilżacz stoi zepsuty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 23:57
-
Witam
Jomi, to znowu troche przezylas .ale teraz mam nadzieje ze juz bedzie dobrze, dzieciaczki tez masz juz duze
Kasikk, a te inhalacje o ktorych pisalam, nie pomoglyby? nie znam sie alergiach wiec jesli pisze bzdury to przepraszam..
Justin, ja tez sie zastanawiem nad lóżeczkiem, i tez z takimi kryteriami, ktore wymieniłas jeszcze zastanawiam sie nad rozmiarem pomiedzy standardowym a tym wiekszym 120x60cm czy 140x70cm? bo to wieksze byloby na dluzej..hmm nie wiem, moze ktoras doswiadczona mama sie wypowie?
Krakowianka gratuluje!
Tokarzynka, zainspirowalas mnie, musze tez zrobic takie ciasteczka
Szwesta, u mnie tez sie to zgadza z ruchami, jak biegam, gdzies po sklepach i wiecej sie ruszam, to cisza, a jak posiedze to sie zaczyna wiercenia
Dzis zaczynam szkole rodzenia, juz nie moge sie doczekac, ciekawe jak bedziemarmi lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lena ja nie jestem doświadczoną mamą, ale zdecydowaliśmy się na większe łóżeczko zamówiliśmy z Pinio seria Moon łóżeczko na 140x70, możemy je później przerobić na tapczanik, stąd też decyzja że bierzemy większe.
lena7 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry nocka przespana, tylko 2 razy na siku musiałam wstać. Już byłam na zakupach spożywczych- kanapki zrobione, mąż nie umie zwlec się z łózka, a ja juz po śniadaniu
Nie wiem co dzisiaj wymysle do roboty, moze nic xD
Na 17:00 idziemy na warsztaty Bezpieczny Maluch
Lena7- to nie ciasteczka- to ozdoby na choinkę z zimnej porcelany
Miłego dnia wszystkim! :* Kciuki za drinkujące, wizytujące, w szpitalach -
Witam sie i ja. Ja od 7 na nogach. Mialam ciezko zasnac ale noc minela dobrze. Rano mialam jakies nerwy nie wiem na co ale juz mi przeszlo. Dzis szykuje sie na pranie roboczych ubran meza bo w sobote bylo za duzo z tygodnia i juz nawet wieszac nie mialysmy gdzie z mama. Wczoraj bylam odebrac dowod i kupilam sobie dwie bluzeczki bo po domu mam w czym chodzic ale juz w goscie gorzej. Trzymam kciuki za wyniki i wizyty w czwartek zaczynam szkole rodzenia juz sie nie noge doczekacMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Tokarzynka wrote:Dzień dobry nocka przespana, tylko 2 razy na siku musiałam wstać. Już byłam na zakupach spożywczych- kanapki zrobione, mąż nie umie zwlec się z łózka, a ja juz po śniadaniu
Nie wiem co dzisiaj wymysle do roboty, moze nic xD
Na 17:00 idziemy na warsztaty Bezpieczny Maluch
Lena7- to nie ciasteczka- to ozdoby na choinkę z zimnej porcelany
Miłego dnia wszystkim! :* Kciuki za drinkujące, wizytujące, w szpitalach
Zimna porcelana? Potem farbkami malujesz? Może z Młodym bym zrobiła. Tą porcelanę kupujesz czy jakoś sama robisz?
A tak wogóle witam wszystkie Panie w ten piękny, chłodny, słoneczny dzień.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc