Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny dop. mi neta włączyli od rana...nockę już 2 miałam słabą jak się kładę do łóżka to brzuch się spina czuję skurcze i jakieś dziwne rzeczy słabo ze spaniem. Teraz leżę na kanapie i jest ok ale jak się podniosę to brzuch się twardy robi...zaczęłam też rozróżniać kiedy to dzidzi się wypycha a kiedy cały brzch się spina.
Jutro wizyta oby szyjka była ok. Co do ciuszków to mam kilka par 50-56 a resztę większe rozm. Dostałam też polarowy kombinezonik i puchowy śpiwór do fotelika.
Trzeba się kurczę zabrać za tą higieniczną wyprawkę bo nic jeszcze nie mam a czas tak leci...06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Justin30 wrote:Sunset06 mam tak samo z brzuszkiem ostatnio się nasiliło..jutro też mam wizytę, trzymaj kciuki, ja będę trzymać za Ciebie
a co do upławów to też mam dużo i lekarz nawet cytologii mi nie pobrał bo "ale ma pani zapalenie" i posiew zrobił. Zakupiłam globulki a wynik ujemny i żadnego grzyba ani nic nie mam poprostu w ciąży dużo tam na dole się dzieje;) i globulki w lodówce wylądowałyJustin30 lubi tę wiadomość
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Hej! Właśnie odebrałam wyniki, żelazo się poprawiło, co mnie bardzo cieszy, ale trochę mnie przeraził poziom limfocytów mam 18 a norma od 25:( nie wiem o co kaman.
W dodatku dziś bardzo słabo czuję ruchy, jak nigdy, przez cały dzień może parę razy kopnęła mnie moja królewna, zawsze była aktywna, a dziś tak cicho. W 28 tyg to chyba powinnam czuć bardzo często te ruchy? Ile to nerwów człowiek musi znieść a ile to jeszcze przed nim. -
Kawka, Tokarzynka tak, idę na glukozę pojutrze, poszłabym jutro, ale nie mam glukozy lekarz pozwolił kupić cytrynową na szczęście!
Dziś byłam na USG, i mój dzidz normalnie stoi prosto, tzn głowa do góry, więc dobrze od wczoraj czuje, że mnie kopię na okrągło tam w dole
Na moje pytanie o wage, dr. powiedział że to teraz nie jest ważne, że ważne jest pomiar główki i brzuszka, więc dobre i to
Po lekarzu, pędem na szkołę rodzenia, a dziś mialam ćwiczenia, kurcze dziewczyny, ale ja jestem sztywny kij..coś ciężko widzę ten mój poród
Pani położna, polecała masaż krocza olejkiem ze słodkich migdałów, do którego można też dodać witamine E. Aa i zrobiła nam wszystkim pomiar tętna detektorem
ChudaRuda, Krakowianka, Asasa, Liy88, Tokarzynka, marmi lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lena, uwielbiam Twoje wpisy ja też pewnie będę sztywna kręgosłup daje mi popalić.
Jutro idę na glukozę, bleeee a w oczach cały dzień mam czekoladę i Rogale marcinskie.
Moja mała tez mało ruchliwa, wczoraj to dopiero wieczorem dala znać.Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Lena, podpisuje sie pod chudaruda a na pocieszenie - na jogę chodzę od sierpnia i jestem najmniej giętka z całej grupy, chociaż zawsze byłam aktywna . Kciuki za drinkowanie i gratuluje wizyty . Mój tez chyba dalej siedzi bo kopie po jelitach i pęcherzu...
-
W końcu zaczela byc aktywna ta moja królewna:) uspokoilam sie troche:) w necie wyczytałam ze jak dziecko kopnie i jak sie nacisnie wtedy w tym miejscu brzuszek to mozna maluszka nauczyć ze oddaje:) juz zaczelam testowac:)
Justin30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki na początku dostałam jakieś zastrzyki nie wiem jak się nazywały ale miały działanie bardziej przeciwbólowe niż rozkurczowe i nie działały na mnie wcale brzuch wraz się spinał ale nie wiem czy nie dali mi jakiejś No spy w zastrzyku czy coś i tyle , sam lekarz kazał zrezygnować z tych zastrzyków i brać tylko przeciwbólowo jak boli dodał ze działają 2-3h
-
Justa1994 w 22 tyg to chyba wzmożone uplawy są normalne przynajmniej te koloru mlecznego. Ty jesteś w szpitalu? Jeśli tak to zgłaszaj wszystko lekarzowi podczas obchodu. To oni powinni wyjaśniać twoje wątpliwości i dbać żeby wszystko było w porządku. Ja wiem ze się martwisz ale zadtrczysz się dziewczyno.