Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście, że gramy piekny brzuszek
Dziewczyny jak ja sie męczę w nocy ostatnio.. Dzisiaj zasnelam o 3 chyba to już nerwy ale tez tak stawial mi sie brzuch w nocy i mala aktywna byla. Dzisiejsza nocka koszmar czuję sie teraz jakbym zabalowała na jakiejś imprezie. -
marmi wrote:Na świecie jest już 5 dzieciaczków lutowych, ale tak jak Kuzka pisze, pewnie dziewczyny same dadzą znać, jak wyjdą ze szpitali i trochę odetchną
Jiwa, a to rozpieranie tam na dole łączy się u Ciebie z bólem spojenia łonowego np przy chodzeniu albo przy przekręcaniu z boku na bok?
W sumie to już czas, że dzidki wchodzą powoli w ten kanał rodny, więc może to już to
Ja też podglądałam styczniówki, 45 rozpakowanych!!! Ale analizy nie robiłam - ciekawa informacja z tym 38+ tygodniem
Marmi aż 5! Ale razem z Marysią Pauli? To przekaż gratulacje mamusiom i życz zdrowia, mam nadzieję, że z dzieciaczkami wszystko w porządku pomimo tego, że wyszły wcześniej.
Szkoda, że to nasze forum tak opustoszało... aż żałuję, że też nie poszłam na tego fb jak było można ;P -
Asasa też nie przeszłam na fb,wole forum,bo tu jest anonimowo.Fakt,forum opustoszało,ja przeszłam od dawna na styczniówki i je podczytuje,bo sama będę miała cc w styczniu,juz za półtorej tygodnia
Super babeczki i fajnie im ten wątek funkcjonuje.Wiele jest doświadczonych mamusiek i wiele się można dowiedzieć.
Nie sadzilam,ze az 5 się rozpakowala,sporo.Mam nadzieje,ze wszystko z maluchami ok
Asasa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Lena ja jakoś juz od 2 tyg mam twardnienia brzucha,tak z 5 razy dziennie,ale na tym etapie to juz normalne,ja z kolei biorę asmag forte 3x2.Staram się dużo leżeć żeby dotrwać do tej cc
Spokojnej niedzieli dziewczyny
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Lena ja jakoś juz od 2 tyg mam twardnienia brzucha,tak z 5 razy dziennie,ale na tym etapie to juz normalne,ja z kolei biorę asmag forte 3x2.Staram się dużo leżeć żeby dotrwać do tej cc
Spokojnej niedzieli dziewczyny
Kasiarzyna 5x na dzien? To malutko u mnie zdecydowanie czesciej ale wiem, że to normalne na tym etapie więc nie panikuje i najwazniejsze że jeszcze nie boli -
nick nieaktualnyUf... prasowanie ubranek mega ciężkie dla mnie. Plecy wysiadają, choć dusza się raduje.
Ja nosa z domu nie wystawiam, bo katar mnie dopadł
ChudaRuda nie wiem jak tu się zdjęcia wstawia, ale masz śliczny brzuszek. Mierzysz obwód? U mnie jest aktualnie 98 cm. i + 11 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 15:01
-
Kasiarzyna fajnie, że się odezwałaś, tak się właśnie zastanawiałam co u Ciebie i byłam przekonana, ze też jesteś na fb, bo tu na forum zamilkłaś.
W takim razie będziemy trzymać kciuki za półtora tygodnia
Marcepanka dokładnie prasowanie męczy strasznie i długo nad tym schodzi, przynajmniej u mnie tak było, bo trochę tych ciuszków mam. Ale już to ogarnęłam, więc się cieszę, że to za mną.
Ja też właśnie dzisiaj się zastanawiałam ile to już mam "w pasie" bo brzusio ostatnio zrobił się bardzo duży i jest 99 cm, a przytyłam już ponad 7 kg, ostatnio moja waga szybciej idzie do góry. -
Marcepanka, musisz wejść na zapodaj.pl i tam wgrać zdjęcie i skopiować ostatni link
Dziękuję, brzucholek mam duży bo aż 110 cm hihi no i na wadze +14 kg. Ostatnio mało tylam ale miałam takie dwa miesiące, że przytyłam aż 9 kg. Dobrze, że teraz tyje tylko po kg.
Ja prasuje na raty :)i na siedzącoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 15:28
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Cześć dziewczyny. Ja dziś nocka nie przespana...bóle okresowe, brzuch stawiał się okrutnie, mała bardzo się ruszała, a siku byłam chyba co 0,5h. Już miałam zacząć liczyć skurcze ale w końcu przysnęłam. Teraz czuję nacisk na rôżne miejsca tam na dole. Czasem w biodrach nawet...
No nic TENS wypożyczony, torby spakowane - czekamy;)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Gratulacje dla rozpakowanych mamus
Basik powodzenia na wizycie!
Wczoraj pierwsza noc na nowym materacu, może to zbieg okoliczności, ale mniej mnie boli spojenie lonowe, hura W sumie to na samym materacu spalismy, najpierw łóżeczko i wózek dla małej, potem drzwi wewnętrzne. Hmm, może w maju łóżko dla nasBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo już kwestia rozpakowywania. WOW! Fajnie, ale dla mnie jeszcze długi czas pewnie będę ostatnia, albo jedna z ostatnich. Hehe... będę delikatnie wam zazdrościć.
No u mnie już praktycznie 3/4 poprasowane. Zostaną jakieś niedobitki, ale jeszcze nic nie piorę kolejnego. Mam dosyć -
nick nieaktualny
-
To ja z miesiączki mam dopiero na 3 marca, ale tak naprawdę mam krótkie cykle. Z USG termin mam na 24.02, a cesarkę u nas robią po 38 tygodniu, czyli pewnie ok. 20.02.
A już się czuję mega ociążała. Brzuszek mam już ogromny. Jakieś 110 cm w pępku. Mimo, że nie jestem jakaś gruba, bardzo idzie mi w brzuch. -
Asasa jestem jestem,ale że większość zwiała na fb to juz przestalam pisać,ale podczytuje.
Lena,tak ok.5 razy się zdarza jak policze i to głownie popołudniu/wieczorem co ok 2h.Nie boli mnie to ale to taki jak dla mnie uciazliwy dyskomfort na te 2 minutki,brzuch twardy jak kamień brrr
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy