Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Dołączam do Was z radością . Termin porodu na 21.02 wg OM. Mam już 5,5letnią córkę i prawie 2letniego syna. Trzecia ciąża i czuję się w niej całkiem inaczej niż poprzednio. Chociaż jedno jest wspólne: brązowe plamienia... ale i w 1 i 2 ciąży miałam na początku krwiaki, więc taki chyba mój urok. Wizytę mam 30.06, więc troszkę jeszcze poczekam na potwierdzenie, ale myślę, że będzie dobrze! Pozdrawiam i życzę spokojnych miesięcy z brzuszkiem!kolka, Alstro38 lubią tę wiadomość
-
Szwesta na szczęście to już jutro, zobaczysz małego okruszka z pięknym serduszkiem i się uspokoisz
Trzymam mocno kciuki, ale wiem co czujesz bo ja mam wizytę w poniedziałek.
Ale musi być dobrze, nasze dzieci sobie rosną w brzuszkach i koniec!
starania od 2015 roku
-
Kuzka kto wie może i ja z Tobą na styczeń wskoczę, mój maluszek też jest większy niż powiniem być Jedno jest pewne, ja zostaje z lutówkami i Ty tak samo
Szwesta, nie martw się, po wizycie sobie powiesz - no i po się martwiłam Będzie dobrze
A tu mój stworek
https://zapodaj.net/342038a4f7107.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 15:46
kuzka, Papierówka, aiwlys lubią tę wiadomość
-
nusiaczek20 wrote:Kuzka kto wie może i ja z Tobą na styczeń wskoczę, mój maluszek też jest większy niż powiniem być Jedno jest pewne, ja zostaje z lutówkami i Ty tak samo
Szwesta, nie martw się, po wizycie sobie powiesz - no i po się martwiłam Będzie dobrze
A tu mój stworek
https://zapodaj.net/342038a4f7107.jpg.html
Ale extra fotka
gratuluję !!!! -
TrzeciMotylek wrote:Hcg dwa dni temu 170 dziś 550. Jest ok,nie? Bo wysoka beta hcg IZOSTAR mnie zestresowala ale skoro się podwoila to chyba ok
Może to ze ja mam te hcg total a nie beta hcg robi tą różnicę??
HCG, a beta HCG to chyba jakieś inne wartości... Ja się zastanawiam czemu mam taką dużą betę, może bliźniaki się szykują hehe -
innamorata88 wrote:Kozamonia duże miałaś różnicę w wynikach beta hcg między diagnostyką, a synevo?
A tobie się różniły? Czy nie robiłaś poza synevo? -
kozamonia wrote:Był taki wynik jak powinien być, bo podwojony z przed 48h, więc chyba faktycznie to są te same jednostki
A tobie się różniły? Czy nie robiłaś poza synevo?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ehh no to chyba mam po ptokach... powtórzę jutro dla formalności w Synevo, ale serio się nie łudzę
Ja u nich robiłam tylko raz, więc wzięłam ten wynik na spokojnie. Jak masz więcej badań robionych w synevo to koniecznie u nich powtórz, chociaż cena zabija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 17:18