Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Waszka88 a od kiedy Ci się zaczęły mdłości ?
Mnie dzisiaj pierwszy raz odrzuciło od kawy tzn. jak co dzień w pracy pije kawę i dzisiaj tak mi nie smakowała, nie wiem czy działa podświadomość czy faktycznie coś w tym jest No i troszkę bardziej jestem wyczulona na zapachy. Przed wczoraj mój narzeczony wrócił z pracy i wiecie jak to facet po całym dniu pracy jeszcze w takim upale .... no tak strasznie go czułam, oczywiście od razu poszedł się umyć bo chyba bym zaliczyłam pierwsze wymioty :o :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 12:17
-
Szwesta u mnie z tą colą było podobnie, prawie zabiłam wczoraj mojego że nie kupił mi coli w sklepie. Jak poleciał specjalnie do sklepu, otwarlam ją to jakoś mi się odechciało to już nie ten sam smak co zwykle
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Też witam nowe dziewczyny In vitrowych faktycznie nas sporo
U mnie też w sumie brak objawów, jedynie bolą piersi i chodzę spać o 20. Ja mam jutro wizytę i nie mogę się juz doczekać, strasznie jestem ciekawa czy będzie jedno serducho czy może dwaOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Elaa.1234 mdłości zaczęły mi się coś między 5 a 6 tygodniem, jak wstanę przed 7 do pracy to już cały dzień mnie męczy, jak jest weekend i mogę pospać to jest troszkę lepiej. Ja chyba po prosty jestem skazana na mdłości, w poprzedniej ciąży też miałam od 6 tygodnia aż do 5 miesiąca włącznie. zaczynam też podejrzewać, że intensywne mdłości to na chłopaków są[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochaniutkie przyszłe nowe mamusie! super, że znami jesteście. Szczerze to nawet czasami ja jeszcze nie mogę uwierzyć w to, że jestem w ciąży. Raz, że tego w ogóle nie czuję, a dwa, że tyle miesięcy się starała, a udało się w miesiącu, w którym mój maż wyjechał w delegację, a dzięki Bogu owulacja chyba o tym wiedziała i postanowiła zawitać wczesniej, kiedy ejszcze był czyli w 10dc. Także kompletnie jeszcze tego nie czuje i nie wierzę. Oczywiście jestem totalnie happy i mam takie dwubiegunowe uczucia: od radości do deprechy czy wsztrsko jest ok... my to baby mamy swoje odchyły
marmi lubi tę wiadomość
-
No i jeszcze te zapachy , wszystko mi smierdzi . Otwieram lodowke Badz szafke i mnie zaczyna mdlic . Ale trzeba przyznac ze i Aperyt wiekszy , ciagle bym jadla... marzy mi sie polskie jedzenie , golabki, pierogi, bigos.. A TU nie ma komu robic .. Juz odliczam dni do wakacji, kiedy to przylece do Polski.
-
IZOSTAR wrote:Kochaniutkie przyszłe nowe mamusie! super, że znami jesteście. Szczerze to nawet czasami ja jeszcze nie mogę uwierzyć w to, że jestem w ciąży. Raz, że tego w ogóle nie czuję, a dwa, że tyle miesięcy się starała, a udało się w miesiącu, w którym mój maż wyjechał w delegację, a dzięki Bogu owulacja chyba o tym wiedziała i postanowiła zawitać wczesniej, kiedy ejszcze był czyli w 10dc. Także kompletnie jeszcze tego nie czuje i nie wierzę. Oczywiście jestem totalnie happy i mam takie dwubiegunowe uczucia: od radości do deprechy czy wsztrsko jest ok... my to baby mamy swoje odchyły
Izostar, tak bardzo się z tym utożsamiam
My staraliśmy sie około roku, mniej lub bardziej, nie licząc 3 miesięcznej przerwy. Zwykla miałam owulację między 21 a 27 dc, więc w maju nawet nie zdążyliśmy zacząć sie starać, a jest tak cudowna niespodzianka
-
marmi wrote:Izostar, tak bardzo się z tym utożsamiam
My staraliśmy sie około roku, mniej lub bardziej, nie licząc 3 miesięcznej przerwy. Zwykla miałam owulację między 21 a 27 dc, więc w maju nawet nie zdążyliśmy zacząć sie starać, a jest tak cudowna niespodzianka
I u mnie podobna niespodzianka:) odpuściłam sobie totalnie starania (w końcu mam luf czyli rzekomo bez pragnyla nie powinno się udać) a tu zonk ciąża:)marmi lubi tę wiadomość
-
IZOSTAR wrote:Ej dziewczyny, udostępnijcie swoje kalendarze ciążowe - ja swój uwidoczniłam dla każdego. W ten sposób będziemy mogły się stalkowac jeszcze bardziej i widzieć co tam u nas słychać
-
a88 wrote:Innamorata, jak to 29go jak 2018 nie jest rokiem przestepnym?
Ja sie dzis poryczalam, bo mi Pani sprzedala muffinke czekoladowa zamiast jagodowej i byla okropna. Takze cieszcie sie dziewczyny, ktore nie macie objawow i takich humorkow, ja sie czuje dzis jak wariatkaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości