Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asasa wrote:Mi lekarz na pierwszej wizycie zlecił badania m.in. HBs. Tylko nie napisał o co dokładnie chodzi i pani w laboratorium mi się pyta czy przeciwciała anty czy antygen. I nie wiem czy dobre zrobiłam, miała może któraś z Was do zrobienia takie badanie, albo wie o które hbs chodzi?
-
Elizkaa wrote:6t5d
-
Elizkaa wrote:Dziewczyny my jesteśmy po USG 21 czerwca, przepraszam, że dopiero piszę. Strasznie się denerwuje, bo był sam pęcherzyk 6mm ( lekarz zaprosił nas na za dwa tygodnie, 5 lipca. Czy któraś tak miała??
Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo mały pęcherzyk ciążowy co do OM i niestety skończyło się samoistnym poronieniem. Mam nadzieję, że u ciebie wszystko skończy się dobrze.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Hej
Mogę dołączyć ?)
U mnie przewidywana data porodu to 22.02.2018 ❤️
Podczytuje was od jakiegoś czasu;)
Dziś byłam na wizycie u gina i pęcherzyk na ta chwile ma 63mm;)
Zarodka jeszcze brak , ma się pojawić na dniach,kolejna wizyta za dwa tyg
To moja druga ciąża, poprzedni zakończona co.
Pozdrawiam !!)
Paula. lubi tę wiadomość
-
marmi wrote:Ja dziś też miałam mdłości stulecia. O dziwo pomogła dopiero gorąca, zielona herbata...
Spytaj swojej czy można ją pić.
Chyba, że ja z jakąś inną herbata pomyliłam, ale nie wydaje mi się.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Papierówka wrote:U mni juz po wizycie. Zarodek jest ale malutki, 3 mm, pecherzyk i zarodek o tydzień młodszy. Jeszcze nie widać akcji serduszka kazała zrobić bhcg od razu żeby sprawdzić czy rośnie dalej prawidłowo. Czekam na wynik. Jak będzie za niski to raczej niestety najgorsze. Eh
Papierówka- nawet w opisie pod suwakiem masz, że dziecko w tym tygodniu ma 4 mm. Takie przesunięcia o dni mogą być związane z późniejszą owulacją lub implantacją Będzie dobrze.
MARYSIA 2007R. ZOSIA 2009R.
MARZEC 2016 [*], MAJ 2016 [*]
STYCZEŃ 2017, MARZEC 2017 CIĄŻE BIOCHEMICZNE -
szwesta80 wrote:Marmi mi ginekolog kategorycznie zabroniła zielonej herbaty.
Spytaj swojej czy można ją pić.
Chyba, że ja z jakąś inną herbata pomyliłam, ale nie wydaje mi się. -
nick nieaktualny
-
Papierówka trzymam mocno kciuki tak jak dziewczyny pisały mogło później dojść do zagnieżdżenia a w tym stanie najważniejszy jest dla Was teraz spokój. Uważaj też na bete bo wcale już tak szybko nie rośnie. Na następnej wizycie już zobaczysz pięknie bijące serduszkoMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Melanitkowo wrote:Hej
Mogę dołączyć ?)
U mnie przewidywana data porodu to 22.02.2018 ❤️
Podczytuje was od jakiegoś czasu;)
Dziś byłam na wizycie u gina i pęcherzyk na ta chwile ma 63mm;)
Zarodka jeszcze brak , ma się pojawić na dniach,kolejna wizyta za dwa tyg
To moja druga ciąża, poprzedni zakończona co.
Pozdrawiam !!)
Witaj Melanitkowo, ja też mam termin na 22 lutego. Dobrze wiedzieć jakie u Ciebie wyniki usg, bo ja idę w środę. We wtorek 20.06 miałam pęcherzyk 3,2 mm- też oczywiście bez zarodkaPaula. lubi tę wiadomość
MARYSIA 2007R. ZOSIA 2009R.
MARZEC 2016 [*], MAJ 2016 [*]
STYCZEŃ 2017, MARZEC 2017 CIĄŻE BIOCHEMICZNE