Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paś wrote:dziewczyny, u mnie śluz dziś minimalnie zabarwiony (nie na czerwono ani różowo)
po prostu inny niż mleczno biały czy powinnam sie tym martwić? bo chyba zaczynam histeryzować?
Takie sprawy są bardzo indywidualne , ale podobno jak nie ma krwi to jest niby normalne , są tu dziewczyny które mają i uplawy i krwawienie ( ja rowniez) i one tak poprostu mają . Jeśli Cię to bardzo niepokoi skontaktuj się ze swoim lekarzem. Stres jest Nam nie wskazany -
Ja podam na kiedy mam termin po usg, bo wg ostatniej miesiączki jestem w 10 tc, a tak na prawdę to w 6 więc sama tak do końca nie wiem na kiedy będę mieć termin. Mam nadzieję że lekarz będzie normalny i ni ma będzie się wielce trzymał terminu z om, jestem po cc pewnie czeka mnie kolejna więc termin będzie miał znaczenie.
Wielki powrót mdłości a już było nieźle.
Uprawia któraś z Was Nordic walking? Polecam idealny ruch dla ciężarnej:) -
Paś wrote:dziewczyny, u mnie śluz dziś minimalnie zabarwiony (nie na czerwono ani różowo)
po prostu inny niż mleczno biały czy powinnam sie tym martwić? bo chyba zaczynam histeryzować?
Ja tak mam od kilku dni. Zadzwoniłam do mojej lekarki kazała przyjść ok 16 sprawdzić na wszelki wypadek czy wszystko jest ok.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Witajcie Dziewczyny,
mogę dołączyć? Według usg termin mam na 20.02.2018 r. Zaczęłam 6 tc. To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się od października/listopada 2016.
Dzisiaj jakaś jestem znerwicowana. Nie wiem czy tylko ja tak mam? Staram się od siebie odsuwać czarne myśli, ale chwilami jest mi strasznie ciężko.
Do tego dzisiaj męczy mnie biegunka i mam jakieś skurcze jelit (gazy, wzdęcia)... Nie wiem czy powinnam zgłosić się do mojego gina? Poza tym czuję się w miarę ok. Nie licząc braku apetytu i straaaasznego zmęczenia, ciągle bym spałaAlstro38, Paula. lubią tę wiadomość
-
Paula dopisz mnie proszę na listę na 3.02
Co do plamien to ja od samego poczatku mam śluz lekko brązowy a teraz beżowy,byłam na USG juz 3 razy i wszystko ok,jestem cały czas na Duphastonie.Paula. lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziewczyny uzupelnie wieczorem wszystko
Ciesze sie ze Wam sie podoba jak byscie chxialy cos zmienic to czekam na propozycje nawet sie balam ze nie bede miala czasu jej uzupelniac bo mialam prace zaczac ale szefowa ktora mi tak prace obiecywala nim zaszlam w ciaze i ktorej dla uczciwosci powiedzialam o ciazy stwierdzila ze mnie nie przyjmie... Wiec chyba bym umarla z nudow. A tak przynajmniej bede mogla Was tu nadrabiacMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ta reklama doprowadza mnie do szału i mnie.
Powinna przestać się włączać, jeśli pierdyliard razy 1 dnia ta sama osoba kliknie zamknij.
Belly chyba nie wie, że zbyt upierdliwy marketing, to zły marketing.
Dziewczyny, nie miałam świadomości, że aż tylu nam się się nie udało
Tym bardziej za to cieszą nowe Mamusie witajcie i rozgośćcie się
-
Paula a mi termin proszę zmienić na 04.02. Na początku pomyliłam datę i zapomniałam zmienić.
Ja już po krótkiej wizycie. Lekarka przypuszcza, że plamienia mogą być związane z terminem miesiączki, bo jakoś teraz miałabym kolejną.
Zrobiła szybkie USG. Od czwartku maleństwo urosło ponad 4 mm i ma już 1, 94 cm
Od razu zapisała mi Heviran na opryszczkę i kazała brać 5 razy dziennie bez przerwy na noc. Póki nie skończy mi się opakowanie będę miała przerywane nocki.
marmi, Paula. lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc