Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas rodzice wiedzą, że narazie jest wszystko okej, bo podchodziliśmy do ivf więc nas wspierali
My idziemy jutro na 11.40 na pierwszą wizytę i już się nie mogę doczekać! A jednocześnie się strasznie boję, że coś będzie nie tak
Edit:
Jak myślicie, jest już szansa na serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 11:51
-
Rosann, Natka94, Katowiczanka, Paula - dziekuje wam dziewczynki bardzo!
Kozamonia - ja mialam USG w twoim terminie dokladnie, serduszka jeszcze nie bylo widac ani slychac. Fasolka miala 2,2mm i lekarz powiedzial, ze wszystko ok. Wiec nawet jesli nie bedzie serduszka to sie nie martw :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam dziewczyny, że tak jak przed pierwszą wizytą podchodziłam do wszystkiego na luzie, byłam mega cierpliwa, itd., tak teraz nie mogę się doczekać kolejnej Więc wcale się Wam nie dziwię, że tak przebieracie nóżkami
Moja kolejna wizyta będzie 19 lipca i trochę mi smutno bo pojadę na nią sama, bez męża, traf chciał, że będzie wtedy w PL. No i po tej wizycie, jakoś tydzień później, będę wiedzieć co tam noszę w brzucholku, czy chłopca czy dziewczynkę Nie mogę się doczekać -
a88 wrote:Kozamonia, sedrucho moze byc, ale nie musi, tylko nam sie nie denerwuj w razie gdyby go JESZCZE nie bylo
Mnie głównie chodzi o L4 ciążowe, czy już dostanę jak nie będzie serduszka
Edit.
Wiem, że to trochę głupio brzmi jakby mi bardziej zależało na wolnym niż dzieciątku.
Pracuję sama i wolę nie ryzykować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 12:34
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja też dziś po kolejnej wizycie, w końcu mam załozona karte ciazy. Maluch ma juz 1,55 cm, serduszko pieknie bije. W sumie przez ostatni tydzień podwoil swoj rozmiar, w zeszly poniedziałek mial 0,76 cm. Wg usg wiek ciazy 8t0d. Kolejna wizyta 17 lipca. Dostalam skierowania na badania krwi i moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 12:49
Alstro38, kuzka, marmi, kolka, beatka_c, Aga89 lubią tę wiadomość
-
lilka1984 wrote:Hej, ja też dziś po kolejnej wizycie, w końcu mam załozona karte ciazy. Maluch ma juz 1,55 cm, serduszko pieknie bije. W sumie przez ostatni tydzień podwoil swoj rozmiar, w zeszly poniedziałek mial 0,76 cm. Wg usg wiek ciazy 8t0d. Kolejna wizyta 17 lipca. Dostalam skierowania na badania krwi i moczu.
Super wieści !