Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasioua, Papierowka, Kolka, kciuki za Wasze wizyty!
Dagmara, cholernie mi przykroOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Kasioua mocne kciuki za wizytę, daj zać po. Nie denerwuj się kochana, przyjaciółka przemyśli i przeprosi, jeśli nie to szkoda zawracać sobie głowę kimś takim.
Mi też cera się pogorszyła, nie miałam idealnej, ale teraz czuje dużo syfków jak dotykam się po czole czy brodzie.
starania od 2015 roku
-
meggi90 wrote:Jejku nie wiem czy wytrzymam do 20 lipca do wizyty u swojego lekarza. Obiecałam sobie że tak. Że nie będę panikowac. ale czuję się normalnie nie ciazowo. Czasami zapominam o tym.
Mam dokładnie to samo . Zero objawów ciąży. Zaczynam się sama nakręcać -
Dzień dobry MAMUSIE
Ja dziś mam nie planowana/planowana wizytę . Moja gin jest na urlopie ale chciała żebym akurat w tym tygodniu poszła "gdzieś " na USG żebym się tak nie denerwowała , a wizytę u niej mam 5 lipca.
Objawy ciążowe jak w żadnej mojej dotychczasowej ciąży , ale wqrw na faceta jest , wczoraj porozstawialam wszystkich po kątach jak wróciłam z pracy , cera się pogorszyla chociaż nigdy nie była idealna . Któraś z Was napisała ze się nie czuje atrakcyjna , mam niestety to samo mimo że nic nie widać to czuje się jakbym z 8kg przytyła. Heh te nasze nastroje.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze i również proszę tak ok 15.40 zacisnąć dla.mnie -
Majzu wrote:Witam !! Dlaczego na 1 stronie nie ma aktualizacji ??? Chyba jako jedyna ciazowa grupa na tym forum nie mamy strony z datami porodow ...
Strona się z czasem zaktualizuje bo dziewczyny juz działają w tej sprawie a dla nas chyba najważniejsze że jesteśmy tu i się wspieramy -
Dziewczyny a mam problem z liczniem tygodni. Wybaczcie skoro jestem w 8t5d to jest 8 tydzień skończony a 9 w trakcie ?
Bo i z USG mam inny . I dr też jakby zaniżała wiek ciąży. Więc się Już pogubiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 09:35
-
Zalozycielka forum udziela sie na ovufriend. Widzialam nawet jest post z dzis ale jakos o nas chyba zapomniala nie rozumiem po co to zakladac watek a pozniej znikac... Ja rozumiem ze np gdyby dziewczyna miala jakies komplikacje, ale z tego co widzialam na tamtym forum jest wszystko ok.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
kuzka powiem Ci, że tam gdzie dziś robiłam badania jest w miarę tanio. A najlepsze jest to, że oni te badania wywożą do Płocka (ok. 40km od mojego miasteczka) i w Płocku jak chcesz bezpośrednio u nich zrobić płacisz drożej nie dość, że musisz dojechać stracić więcej czasu to jeszcze więcej musisz zapłacić i to wcale nie mała różnica jest. Czasami wychodzi nawet i po 8zł na badaniu hormonalnym...Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
lilka1984 wrote:Wszystko mnie wkurwia, wszytsko a za chwile chce mi sie plakac ze mnie tak wszytski wkurwia, jak to nie minie po 1 trymestrze to ja nie wiem. Obudzialam sie rano i biegiem to lazienki bo biegunka. Zoladek to mi sie skurczyl chyba o polowe bo jestem w stanie zjesc polowe tego co zawsze. Jestem glodna a nie mam ochoty na jedzenie. Jebne zaraz.....
-
Hej dziewczyny!
4 dni temu zrobiłam test- POZYTYWY!
tak się złożyło że nazajutrz miałam wizytę u gin- widać już "bąbelka".
W czwartek mam kolejną wizytę USG, pójdzie ze mną mój mąż.
Doradźcie mi coś, jestem samotna. W lutym przeprowadziłam się do Bydgoszczy, a we wrześniu kolejna przeprowadzka do Łodzi. Czuję się samotna, nie mam tu znajomych, zamknęłam się w 4 ścianach i nie mam co ze sobą zrobić.
Któraś ma tak jak ja? Źle mi z tym. Mąż mnie wspiera. Ale na całe dnie wychodzi do pracy, a ja sama jak palec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 10:15
-
Paula. wrote:Zalozycielka forum udziela sie na ovufriend. Widzialam nawet jest post z dzis ale jakos o nas chyba zapomniala nie rozumiem po co to zakladac watek a pozniej znikac... Ja rozumiem ze np gdyby dziewczyna miala jakies komplikacje, ale z tego co widzialam na tamtym forum jest wszystko ok.
Ojej, myślałam, że zupełnie zniknęła z forum i nigdzie się już nie udziela.
Napisałam do niej w jakimś wątku, w którym jest aktywna. Zobaczymy, może wróci