Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po przeczytaniu Waszych wpisów właśnie tłumaczę mężowi, jaką jestem cudowną, cierpliwą żoną i jak bardzo powinien się cieszyć, że mnie ma
A on na to w śmiech...ech te chłopy
Ja też z seksem na bakier, w ogóle nie mam ochoty. A poza tym super. Czasem brzuch zakłuje mocniej, albo mdłości męczą, na szczęście bez wymiotów. Od jutra pewnie, wraz z końcem weekendu, wróci zmęczenie w pracy, ale to w sumie też jest do zniesienia.
Doszła jedna nowa rzecz - dosłownie wszystko mnie wzruszaTalla lubi tę wiadomość
-
Jak zalozycielka sie nie odezwie to zrobie liste z tej listy co same sie wpisujemy
A tak apropo dlaczego jest inna kolejnosc na tej stronie? Bylam 13 (moja szczesliwa cyfra) wchodze a mnie tam nie ma. Myslalam ze ktos mnie usunął zjeżdżam na dol a ja 30-sta ktoras jestem. Dla mnie to bezznaczenia tylko tak mnie to zdziwiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 20:07
marmi, Papierówka lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witam. Poprosze o usuniecie mnie z listy, 23.06 nasza dzidzia powiekszyla grono Aniolkow Zycze Wam dziewczyny szczesliwego rozwiazania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 23:11
-
Dagmara, bardzo Wam współczuję. To strasznoe smutna wiadomość Bądźcie dla siebie wsparciem, a ja z całego serca Wam życzę, żeby kolejne Maleństwo jak najszybciej pojawiło się w Waszym życiu.
Papierówka, trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści po. -
Ja co do ciążowych objawów to też mam pozmieniane smaki. Dziwnie, bo czasami pomyślę o McDonaldzie i aż mi ślinka leci, a np.teraz na myśl o nim mam ochote puścić pawia.
Najbardziej ubolewam nad faktem, że kawa juz mi nie spakuje a jestem kawoszem... w 1 ciazy tez tak miałam. O śledziach nie moge nawet myśleć, bo nawet teraz czuje ze jest źle.
Co do seksu to mam zakaz ze względu na plamienia, ale nie wiem jak wy, ja w ciązy czuje sie maksymalnie nieatrakcyjna i po prostu nie mam ochoty.
Najgorsze jest to, że z dnia na dzien "poranne mdłości" dają o sobie coraz częściej znać. -
Hej dziewczyny! Dlugo mnie tu nie bylo. Za godzine ide na USG z wiara i nadzieja, ze zobaczymy bijace serduszko. Prosze was trzymajcie kciuki - same wiecie jaki to stres.
Strasznie pogorszyla mi sie cera! Pryszcz na pryszczu na calej buzi, dekolcie i plecach. Straszne!
Wczoraj niestety przyjaciolka strasznie mnie potraktowala i upokorzyla i bardzo sie tym zdenerwoowalam. Plakalam pol nocy mezowi jak strasznie jej nienawidze i boje sie, ze zestresowalam fasolke ( Przyjaciolka wie, ze jestem w ciazy mimo tego jej odwalilo i wydarla sie na mnie O NIC (byla podpita). Ehhh (
Talla lubi tę wiadomość