Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Maaagy wrote:Zauważyłam ze druga ciąża jest zupełnie inna, dni mi lecą i każda chwile muszę poświęcać córce i nie skupiam sie tylko na ciąży jak to robiłam w ciąży z córcia. Nie wczuwam sie czy coś mnie boli, nosze córkę ( ponad 10kg) bo nie mam wyjścia. W pierwszej ciąży nic nie podnosiłam i strasznie uważałam . Teraz nie mam czasu aż tak o siebie dbac
Z tego co wiem można napisać do moderatorów, aby przekazali pierwszy post jednej z nas - zrobiłyśmy tak na październikowych i nie było problemu.
marmi, Papierówka, motylkova lubią tę wiadomość
-
kuzka wrote:Dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Uwielbiam oglądać horrory. Ale teraz wszyscy mówią mi , że nie powinno się w ciąży tego typu filmów oglądać. Jakie jest Wasze zdanie ?
Ja unikałam horrorów w ciąży, ale dlatego że podskakuje za każdym razem jak coś się dzieje i uważam, że nie jest to obojętne dla malucha.
-
Paula, mnie też plecy bolą na odcinku piersiowym, w krzyżu raczej wcale. Myślę, że to kwestia ciężaru, jaki dźwigam z przodu, który po nocy zbiera dużo wody plus pewnie postawy ciała spowodowanej wielogodzinną pracą przy biurku
Pomaga leżenie na płasko po powrocie i delikatny masaż tych okolic z rąk małża
Kuzka, ja jestem fanką horrorów i nie zamierzam tego zmieniać. Myślę, że to zabobon podobny do tego, że jak w ciąży się oparzysz, to dziecko będzie miało znamię w analogicznym miejscu
kuzka lubi tę wiadomość
-
Wredotka wrote:Z tego co wiem można napisać do moderatorów, aby przekazali pierwszy post jednej z nas - zrobiłyśmy tak na październikowych i nie było problemu.
marmi, Wredotka lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Dziewczyny czy wam też się smaki zmieniły? Chwilami mam wrażenie jak by mi jedzenie benzyna pachniało i czuje tą benzynę jedząc ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 10:16
Avre lubi tę wiadomość
Paula. wrote:Z tego co mi sie wydaje to założycielka chyba z forum jako z belly czy ovu nie zniknęła. Tylko od nas jakoś odeszła...
Hmmm, patrząc na wpisy Infinnito na forum, u nas udzielała się po raz ostatni i miało to miejsce 13.06. Moze wyjechała na urlop i lada chwila wróci? A jeśli nie, to nie wiem...
W razie czego na pierwszej stronie jest też Twój wpis Paula. Jeśli założycielka tematu do nas nie wróci, może w Twoim wpisie uda się przykleić i zaktualizować listę?
Chociaż teraz chyba ciężko będzie nadążyć, trochę nas jest -
Mnie jakoś w ogóle odpycha od jedzenia. Albo mam ochotę na dziwne połączenia - wczoraj wypiłam koktajl truskawkowy, a potem zjadłam ogórki.
Napisałam odnośnie tego postu do moderatorów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 10:43
marmi lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba się skończył ten dobry czas bezobjawowy. Tak mi dzisiaj źle, że to jest poezja. Kręci mi się w głowie, senna jestem strasznie i powoli rozkręcają mi się nudności masakra
Jesteśmy umówieni na 13 na obiad z teściami, nie wiem jak to przeżyję. -
Wszystko mnie wkurwia, wszytsko a za chwile chce mi sie plakac ze mnie tak wszytski wkurwia, jak to nie minie po 1 trymestrze to ja nie wiem. Obudzialam sie rano i biegiem to lazienki bo biegunka. Zoladek to mi sie skurczyl chyba o polowe bo jestem w stanie zjesc polowe tego co zawsze. Jestem glodna a nie mam ochoty na jedzenie. Jebne zaraz.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 11:49
-
Hej!
U mnie z objawòw na razie senność, obolałe piersi i rozpieranie w podbrzuszu. Mdłośći jeszcze nie mam, ale jak coś jem to po chcwili mam juź dość i czuję, źe kolejny kęs skończyłby się pawiem.
Plamienie po zwiększeniu dupka praktycznie zanikło. A ja taką mam ochotę na seks, ale dzidzia najważniejsza.
Przeziębienie trochę odpuściło... -
lilka1984 wrote:Wszystko mnie wkurwia, wszytsko a za chwile chce mi sie plakac ze mnie tak wszytski wkurwia, jak to nie minie po 1 trymestrze to ja nie wiem. Obudzialam sie rano i biegiem to lazienki bo biegunka. Zoladek to mi sie skurczyl chyba o polowe bo jestem w stanie zjesc polowe tego co zawsze. Jestem glodna a nie mam ochoty na jedzenie. Jebne zaraz.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 12:31
Ja się dzisiaj wkurzyłam, bo poszłam się przytulić do męża a on akurat był w toalecie. Wyrzuciłam mu, że ciągle tam przesiaduje .
a88 lubi tę wiadomość
MARYSIA 2007R. ZOSIA 2009R.
MARZEC 2016 [*], MAJ 2016 [*]
STYCZEŃ 2017, MARZEC 2017 CIĄŻE BIOCHEMICZNE -
Ja za to już wariuję bez seksu Mój gin twierdzi, że w ciąży bliźniaczej powinniśmy sobie odpuścić kompletnie seks. Póki co z racji krwawień które mi się zdarzają oczywiście nie ma nawet o czym gadać, ale powiedział, że gdy krwawienia miną zakazu seksu nie zniesie, bo dla odmiany będziemy walczyć o dobrą szyjkę jak najdłużej. Ehhhhh....Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
A mi ochota nas seks całkowicie minęła. Teraz jeszcze jak brąz na składce był doszedł strach że znowu coś nie tak. Mąż z jednej strony zawiedziony brakiem seksu z drugiej po 2 poronieniach sam przestraszony jest więc nie nalega.
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc