Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś rano jak otworzyłam lodówke i poczułam różne zapachy to aż mi sie cofnęło... ale przyznam, że szklanka ciepłej wody z cytryną mi pomogła. Teraz się modlę nad śniadanie... siedze i nie mogę jeść. Ale mam ochotę na jakąś tajską zupę, albo zupę Pho. Pojadę do centrum i sobie zjem Mam dziś urlop, wzięłam sobie dwa dni - pamiętacie jak Wam pisałam, że mam dylemat z wylotem do usa? No to oczywiście zrezygnowałam, mąż poleciał sam (bo musiał, pracujemy razem, a podróż jest zawodowa), a do mnie przyjechała teściówka na kilka dni bym sama nie dziedziała. Ale jutro znów do robótki
Co do objawów, to piersi też mnie mniej bolą, ale mam te mdłości i zaparcia...
Także takie to super sexi objawy -
witajcie, ja wczoraj zaliczylam pierwsze wymioty i to po poludniu.
caly czas mam taki kwasny posmak w ustach cokolwiek zjem.
Moja Nefrolog przepisala mi lek zastepczy na nerki , ktory mozna brac bezpiecznie w ciazy. Tylko ze jak przeczytalam ulotke i informacje w internecie, to mnie zatkalo.Zakaz w ciazy, powoduje poronienia i wady rozwojowe plodu!
Bezpieczny lek, nie ma co!!!!!
narazie nie biore ,mam to gdzies, wstrzymuje sie do czwartku, wtedy to mam pierwsza wizyte , i sie okaze dopiero okaze co i jak i bede myslec co dalej... -
Natka94 wrote:Witaj Lupusowa,
Ja również zrezygnowałam z wszelkich leków. Mam częste i silne bóle głowy spowodowane sporą torbielą
cos mi mowi ze jednak nie powinnam tego leku brac. I tak juz biore sterydy, wiec mysle sobie ze to powinno wystarzyc moim nerkom.
Czytalam gdzies kiedys taki artykul , ze czesto tak jest ze ciaza leczy, tzn, na czas ciazy te wszystkie nasze choroby jakby ustepuja... -
Maaagy wrote:A ja nie mam zadnych ciazowych objawow nic (( wizyta za dwa tygodnie zaczynam bardzo sie martwic
Hej! uwierz, ja też bez objawowo przechodzę Nie ma się czym martwić. Moja mama w 4 mies się dowiedziała, ze jest ze mną w ciąży. Nawet terminowo lekko miesiączkowała a ja urodziłam się zdrowa -
Maaagy, ja tydzień temu tez nic nie czułam, a od weekendu mam mdłości i mi słabo. A jeszcze parę dni temu tryskalam energią, na rowerze jeżdziłam i w ogóle.
Tak więc bądź cierpliwa.
Moja mama obie ciąże bezobjawowe miała, z moim bratem tez dowiedziałam się jakoś w 4 miesiącu, bo krwawiła co miesiąc wg niej normalnie. A ze mną jedyny objaw to było parcie na słodycze.Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Dziewczyny kochane, wiem, że to ciężko sobie przetłumaczyć, ale wierzcie w Wasze dzieciątka ja jak to moja lekarka określiła jestem straszną fatalistką, powiedziała że jestem pesymistką straszną, ale już się do mnie przyzwyczaiła także osoba która stresuje się jak nikt inny mówi Wam spokój też nic nie czułam od jakiegoś czasu a dzidziuś urósł i serduszko się tak rozhuśtało, że hoho nie krwawimy więc przyjmujmy, że jest ok, nasze stresy niczego i tak nie zmienią
kuzka, Aga89 lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
A ja właśnie odebrałam z poczty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cdbe3874383.jpg
Baaardzo fajnie rozplanowany i może w końcu zaistnieje porządek w papierach.Aga89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:A ja właśnie odebrałam z poczty
Baaardzo fajnie rozplanowany i może w końcu zaistnieje porządek w papierach.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja dzis rano mialam egzamin zawodowy. Poszedł mi pomyślnie. Jestem z siebie bardzo dumna haha
No i oficjalnie zaczynam wakacje.. Dlugie wakacje.. A nawet bardzo dlugie wakacje troche ta perspektywa siedzenia w domu mnie przeraza ale moze jakies kolezanki znajda dla mnie od czasu do czasu troche chwili ,kolka, Natka94, Aga89 lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Maaagy wrote:A ja nie mam zadnych ciazowych objawow nic (( wizyta za dwa tygodnie zaczynam bardzo sie martwic
nic ani lekarz nic nie widział ani objawów nie było oprócz braku okresu i to długo nie miałam, dopiero nowy test zrobiłam bo mnie gdy mnie zaczeło rano wymiotować i tak na wszelki wypadek bo miałam zacząc antykoncepcje a mam migreny więc wielu tabletek nie mogę jeść, spokojnie masz czas na objawy teraz też mam różnie piersi ani nie bolą ani nie rosną w tej ciaży jak w poprzednich jedynie mdłości rano i to pewnie temu że przy moich dzieiciach niemam nawet czasu zjeść... bo najpiewr oni a ja gdy jest czas a wtedy mnie już ssie w żołądku.. pozdrawiam
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
innamorata88 wrote:A ja właśnie odebrałam z poczty
Baaardzo fajnie rozplanowany i może w końcu zaistnieje porządek w papierach.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
kozamonia wrote:Haha ja jeszcze czekam, żeby zamówić ale chciałam ten cały komplet z torbą i przypinkamiMikołaj 25.04.2011
-
kolka wrote:Inna co to? Też chcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 11:47
kolka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Fajna sprawa, ale cena mocno przesadzona Tym bardziej jesli ktoś potem nie chce być już w ciąży to torba czy prasowanki się nie przydadzą. Ale zawsze można komuś podarować.
Ja zarejestruje się pewnie w Bbilon i tam przysyłają fajną teczkę za darmo A w Bebiko za rejestracje były kiedyś ładne albumy dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:51