Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, że wywołałyście temat to od razu zamówiłam ten segregator.
Nie powiem, tak jak inne rzeczy Mamy Ginekolog mnie nie przekonują, w sensie te plakietki, naklejki, torby, torebusie, tak ten segregator to bardzo fajna rzecz. Mąż na dniach będzie w PL to mi przywiezieinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Wredotka wrote:Fajna sprawa, ale cena mocno przesadzona Tym bardziej jesli ktoś potem nie chce być już w ciąży to torba czy prasowanki się nie przydadzą. Ale zawsze można komuś podarować.
Ja zarejestruje się pewnie w Bbilon i tam przysyłają fajną teczkę za darmo A w Bebiko za rejestracje były kiedyś ładne albumy dla dzieci.Wredotka lubi tę wiadomość
-
My już po wizycie
Jest dobrze, mamy dwa zarodki po 2,6 mm jeden pęcherzyk trochę mniejszy, schowany za większym, ale pani doktor daje mu szansę
11 lipca kolejna kontrola i będziemy zakładać kartę ciąży, od poniedziałku idę na L4
Ahaa i słyszeliśmy już delikatne bicie serduszka naszego większego dzieciątka!Natka94, Katowiczanka, innamorata88, marmi, Alstro38, Paula., a88, Anne92, kolka, jomi81, kuzka, Kłosia, szwesta80, Aga89 lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:My już po wizycie
Jest dobrze, mamy dwa zarodki po 2,6 mm jeden pęcherzyk trochę mniejszy, schowany za większym, ale pani doktor daje mu szansę
11 lipca kolejna kontrola i będziemy zakładać kartę ciąży, od poniedziałku idę na L4
Ahaa i słyszeliśmy już delikatne bicie serduszka naszego większego dzieciątka!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ciekawa opcja z tą rejestracją i giftami
Ja póki co ściągnęłam poradnik z belly i dla kogoś, kto wie bardzo mało, albo prawie nic, jak ja, to naprawdę niezła pigułka wiedzy
Bebiko, Bebilon - gdzie jeszcze warto się zarejestrować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 13:49
-
Basik83 wrote:Ja sie zarejestrowalam dostalam maskotke sensoryczna jakis poradnik teczuszke obrazki dla niemowlat do sprawdzania wzroku..z hipa dostalam chusteczki nawilzane i poradnik
Ale jest i Bebiko i Bebilon, nie wiem co teraz dają w Bebiko.
marmi - W Hipp i Rossmanie jeszcze warto.
Kozamonia - super wieścimarmi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:Ja sie zarejestrowalam dostalam maskotke sensoryczna jakis poradnik teczuszke obrazki dla niemowlat do sprawdzania wzroku..z hipa dostalam chusteczki nawilzane i poradnik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:43
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale sledze Was juz dłuższy czas, termin mam na ok 25.02 ale niestety wczoraj lekarz wykryl mi krwiaka na macicy bardzo blisko zarodka i stwierdzil, ze "czarno to widzi" Co myslicie? Macie jakieś doswiadczenie albo informacje w tej sprawie? Jestem zalamana ;(
-
Koza, gratulacje U mnie też była różnica wielkości między pęcherzykami. Na ostatnim usg maluchy tez były różnej wielkości, ale dysproporcja się zmniejszyła. Trzymam kciuki za Twoje maluchy
kozamonia lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Konikowa wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale sledze Was juz dłuższy czas, termin mam na ok 25.02 ale niestety wczoraj lekarz wykryl mi krwiaka na macicy bardzo blisko zarodka i stwierdzil, ze "czarno to widzi" Co myslicie? Macie jakieś doswiadczenie albo informacje w tej sprawie? Jestem zalamana ;(