Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety czuję się "niedopieszczona" po tej wizycie i myślę nad zmianą lekarza.
Dodam, że byłam prywatnie, mimo, że jest to mój lekarz do którego chodziłam do tej pory w mojej przychodni. Ale jak tydzień temu dzwoniłam, że zrobiłam test i wyszedł pozytywny i że chciałabym się zapisać na wizytę to mi pani powiedziała, że pierwszy wolny termin jest dopiero 23 sierpnia.
A ten lekarz mi wczoraj powiedział, że w przychodni to mnie powinni zarejestrować do 10 tygodnia, a później to już nie.
I nie wiem teraz co robić dalej. Ciąża miała byc fajnym przeżyciem, a ja czuje że walczę z systemem i się martwię kto się będzie mną zajmował....21-07-2017 [*] 9 tc -
Na mojej pierwszej wizycie gin zmierzyla kropka, badała puls serduszka -mogłam zobaczyć jak bije♡ zleciła badania, przepisala leki, wyznaczyła termin porodu; ) i co najważniejsze uspokoiła mnie, że w razie niepokojących objawów mam dzwonić pisać albo przyjść
Gdyby któraś była z woj śląskiego to mogę polecić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:02
-
akurat ten lekarz ma bardzo dobre opinie na znanylekarz.pl
Bardziej się teraz zastanawiam, czy nie poszukać innego pod kątem tego w jakim szpitalu bym chciała rodzić.
Bo skoro mam i tak chodzić prywatnie przez całą ciąże, to przynajmniej do lekarza, którego później spotkam na sali porodowej21-07-2017 [*] 9 tc -
Moja lekarka zmierzyła maleństwa i pęcherzyki, ale nie określała wieku płodów. Może zrobi to następnym razem, ale jakoś nie przeszkadza mi to o całą resztę zadbała, więc jestem zadowolona
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
meggi90 wrote:Dziewczyny robicie sobie hybrydy teraz w ciąży?
Tak, co 2 tygodnie robię.
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
kozamonia wrote:Moja lekarka zmierzyła maleństwa i pęcherzyki, ale nie określała wieku płodów. Może zrobi to następnym razem, ale jakoś nie przeszkadza mi to o całą resztę zadbała, więc jestem zadowolonaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości