Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFakt po cesarce nie wolno zachodzić przez rok.
Co do wałka, położna wspominała aby kłaść sobie na nim w pozycji leżącej butelke z wodą.
Ja tak nie robiłam z czasemnsamo przeszlo i jest tylko lekka blizna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 12:55
-
Ooo Mamunia, I tym bym w życiu nie pomyślała:)
Apropos krztuszenia, nasz Franio też bardzo lapczywie je I szybko mu mleko leci. W szpitalu karmiłam spod pachy Ale jak przyszedł nawal to go zalewalo to mleko.
Zmieniłam na klasyczną I kładę go na boku. A jak się zadlawi to przychylam jeszcze bardziej na bok. Raz przy zadlawieniu odruchowo wzięłam do góry jak do odbicia to dopiero nie mógł tchu złapać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Pauem ale sobie dogadzasz. 😀
Ja conajmniej moge dodac post.
Dziewczyny co zrobić z pasztetową....
I myślę co by tu... 😃 pizzę faktycznie miałam w planachto zrobię hawajska. Koktajl to też spoko pomysł. Ale obawiam się że mi i tak jeszcze zostanie tego ananasa😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:13
-
KaroKaro to niezla mieliscie akcje nie zazdroszczę.. ja w nocy próbowałam karmić 'pod górkę' ale mogę tak robić tylko jak.maz jest w domu bo mi podaje małego w dzień z duszą na ramieniu karmię klasycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:21
-
nick nieaktualnyPau.em ja bym zjadla na surowo aczkolwiek samej bedzie Ci ciezko, ale pizza tez dobry pomysl
Ja za to mam duzo jabłek od tesciow i mysle nad muffinami z jablkami. Przywiozłam sobie od tesciow swieze pstragi.beda na jutro na obiad i już nie musze nic postnego wymyslaca tak za mna ostatnio pieczona rybka chodzila...
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lutyska ja właśnie stworzyłam z jabłek ciasto ucierane 😊
A jutro u nas obiad też rybka tyle że dorsz 😉Lutyska lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://pl.gsk.com/media/771978/infanrix-hexa-pl-ii-237-15_03_2018.pdf&ved=2ahUKEwibwpKfhYLhAhWtposKHaUnBsMQFjAEegQIARAB&usg=AOvVaw3OQ3yGS0LU3FxluuBIuuyt
Tam jest napisane "Infanrix hexa może być podawany równocześnie ze skoniugowaną szczepionką przeciw pneumokokom (PCV7, PCV10, PCV13)".
Jak dziecko po 1 dawce zagorączkuje to zawsze można kolejną dać osobno. I nie dotyczy to tylko płatnych pneumokoków tak jak wcześniej pisałaś tylko pneumokoków w ogóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 17:31