Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLutyska wrote:Pau.em ja bym zjadla na surowo aczkolwiek samej bedzie Ci ciezko, ale pizza tez dobry pomysl
Ja za to mam duzo jabłek od tesciow i mysle nad muffinami z jablkami. Przywiozłam sobie od tesciow swieze pstragi.beda na jutro na obiad i już nie musze nic postnego wymyslaca tak za mna ostatnio pieczona rybka chodzila...
Ja zjadłabym szarlotkę. Ehh...
Pstrąga w sumie teżLutyska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, przepraszam, że nie odzywam się tak często .. oczywiście podczytuje Was.. u nas już lepiej.. Nie mam czasu nawet za przeproszeniem się wysrac.. przy mojej dwójce dzieci, córka ma chyba bunt 3latka bo normalnie wysiadam przy niej..
nawet byłyśmy u psychologa bo zaczęła być naprawdę nerwowa.. już nie wiem co mam robić.. po prostu padam na twarz
.
Całuje was i wasze dzieciaczki :* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola współczuje 😞 miejmy nadzieję że niedługo twoja córka się trochę uspokoi i twoje życie będzie spokojniejsze 😗
Baranosia szkoda że jesteś tak daleko od domu , nawet nie ma kto ci obiadu przywieźć 😞 miejmy nadzieję że Majusi szybko się poprawi i wrócicie do męża i synka 😗
Hm narbiłyście mi smaka na rybkę 😋 jutro od rana kierunek sklep rybny 👌
Papatka ja też wybiorę raczej te darmowe chociaż te 4 klucia mnie juz przerażają 😣
Pau.Em hm pizza hawajska 😋 ślinka sama mi cieknie 😋 -
Maja na szczęście osluchowo o wiele lepiej. No ale te 7-10dni i tak musimy tu spędzić. Ale najważniejsze że leki działają
Mała ma tylko wieczorami straszne problemy z brzuszkiemwczoraj 3h walczyłyśmy zanim zasnęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 21:15
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Długo zastanawialiśmy się nad szczepieniami. I też chyba wybieramy NFZ. Jakoś bardziej im ufam. Wkluc się nie boję damy radę.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
W sumie to niczego ciekawego ta psycholog nie powiedziała... tylko kasę wydałam. Stwierdziła, że jeśli młoda się tak zachowuje to musi być coś nie tak i żeby robić to co chce córka .. No dziwne to dla mnie, żeby zgadzać się na wszystko co młoda sobie zażyczy.. dlatego stwierdziłam, że W końcu musi jej przejść ten bunt.. bo przecież nie będę na każde jej zawołanie, chociażby mamo kup to, kup tamto.. dla mnie to dziwne podejście, jeśli chodzi o ta Panią psycholog..
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Co do szczepionek to chciałam 5w1 ale podobno ma być wycofane i boje sie, że mój synek by nie dostał drugiej dawki.. I nie wiem co zrobić..
No co Ty mówisz? skąd takie info? Ja dostałam wczoraj receptę na infanrix 5w1..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 07:22
-
Lady_E wrote:Długo zastanawialiśmy się nad szczepieniami. I też chyba wybieramy NFZ. Jakoś bardziej im ufam. Wkluc się nie boję damy radę.
A nie chcesz tego Prevenaru13? bo on jednak na więcej szczepów pneumokoków chroni.. Państwo Wolskie oczywiście przyoszczędziło i nie zainwestowali w lepsze..
malami91 lubi tę wiadomość
-
My dziś w nocy karmilismy się na lezaco
nawet nie wiem ile mała jadła i czy się najadla bo wcześniej padlam niż on
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 13:34
Papapatka, artemida27, MonisiaK, -Mamunia-, Ewelcia85, bumbum, symbolica, Moniiiikaaaa, Black_Lilith, KaroKaro, Pau.Em, Lutyska, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Ruda ja to w nocy nie wyobrażam sobie inaczej karmić niż na leżąco. Często budzę się już po karmieniu
Córkę brałam do drugiego pokoju, Rogala i siedziałam a teraz stawiam na wygodę
I od razu człowiek bardziej wyspany...
Moj syn w nocy był dla mnie bardzo łaskawy... Do tego stopnia że myślałam rano że mi cyce eksploduja 😉 -
nick nieaktualny