Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a ja się znowu najadłam strachu...przyjmuje luteine dopochwową 2x1 (mały krwiak) w sobotę chcąc się zrelaksować wzięłam gorący prysznic i po wyjściu zobaczyłam brązową wydzielinę z pochwy, było jej dosłownie tyci tyci odrazu się położyłam i nic więcej się nie pojawiło...czy to mógł być wchłonięty krwiak który został wydalony ?
ja też idę z październiku na wesele mam nadzieje że zdrówko pozwoli a co do sukienki to jeszcze się nad tym nie zastanawiałam ... -
nick nieaktualnyU mnie cera też ok
Byłam dziś z córką na badaniach,jakiś pan wstawił się za nami i wcisnal nas przed kolejkę, weszlysmy jako pierwsze. Mała sama usiadła na krześle do pobierania krwi, dala paluszek, grzecznie siedziała, no cud dziecko. A jak wrocilysmy do domu, to ja miałam powitanie ż porcelana dobrze, że w domu a nie w przychodni. -
Ruda ja też kilka razy w ciągu ostatniego tygodnia plamiłam na brązowo, ginekolog powiedziała że może się tak zdarzyć przy krwiaku więc nie martw się na zapas :*
Co do cery to mam tyle wypryskow że już nie wiem co robić, w pierwszej ciąży miałam cerę jak pupa niemowlaka a teraz zupełnie na odwrót.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 08:16
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Co do cery to mam tyle wypryskow że już nie wiem co robić, w pierwszej ciąży miałam cerę jak pupa niemowlaka a teraz zupełnie na odwrót.
U mnie jest identycznie...
Wszystkie badania robiłam prywatnie.. że skierowanie od mojego lekarza.14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Hej!
Anja dostałam skierowanie, ale gdyby mój pakiet tego nie obejmował to musiałabym zapłacić.
U mnie z cera nie ma większych problemów.
Miałam wczoraj koszmary dzień. W piątek byliśmy w gościach a w sobotę goście byli u nas. Nic nie odpoczęłam w ciągu tych 2 dni, szłam późno spać a w niedziele dostałam po dupie za to, że tak powiem. Wstałam i 9 i jal robiłam sniadanie to zrobiło mi się słabo, dostałam potów i wróciłam do łóżka... Masakra. A popołudniu żołądek dał czadu. Tak mnie rozbolał, że tylko jak leżałam było lepiej. Wstawałam do tylko do toalety i wtedy czułam ogień.. Dziś jest lepiej, ale bez szału. I znowu dopadł mnie brak wiary, że z maleństwem wszystko ok... -
U mnie też cera nie jest w najlepszym stanie. W dodatku jakoś tak na twarzy gorzej wyglądam, kompletnie nie jest promienna. No i choćbym nie wiem ile spała to mam ciagle sińce pod oczami.
MałaMała lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
amir wrote:ja z karteczką od gin poszłam do lekarza rodzinnego i zlecił mi wszystko oprócz wirusów bo tego nie ma w pakiecie POZ ale to i tak była duża oszczędność❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Jest w trakcie poszukiwań sukienki na wesele idziemy w sierpniu. Marzy mi się długa taka puszczona pod biustem ale na necie nic nie mogę znaleźć
Przy pierwszym porodzie miałam robione cięcie na szybko więc mąż nie mógł być. Czekał pod salą. Drugi poród naturalny mąż był ze mną i pomagał mi na partych stał przy mojej głowie i trzymał mnie za rękę. Teraz też chcę żeby był przy mnie. On też od początku chciał być. Oboje mieliśmy małe wątpliwości przed pierwszym porodem ale to chyba normalne dla tak ważnego wydarzenia.