Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Papatka trzymamy kciuki!! Wszystko musi być dobrze.
Nasza mała od urodzenia w nocy śpi pod monitorem oddechu. Dwie noce temu obudził nas alarm, mała leżała w poprzek łóżeczka ( tak sobie wędrowała) podniosłam ja szybko, oddychała normalnie. Nie wiemy czy faktycznie miała bezdech czy może tak się przesunela że odczyt się popsuł ( system jest pod materacykiem). -
Papatka Dużo siły i zdrówka:*
Jeśli chodzi o drzemki Blanka ma 4 w ciągu dnia. 3 krótkie po 30-50 minut. I jedna do 2 h na dworze. Resztę dnia obserwacje prowadziLubi leżeć na macie bawić się zawieszona osmiorniczką. Albo leżeć i gadać z lalą
My też mamy monitor oddechu. Teraz jest zamontowany w dostawce do łóżka bo tam śpi mała jakoś jestem spokojniejszy. Jeszcze nam się nie włączył.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyJa monitora nie mam tym razem, miałam z córka tylko. Zaliczył się kilka razy w środku nocy. Monitory zwykle już dają znać jak jest za mało oddechow w ciągu określonego czasu (będzie na pewno w instrukcji, u mnie to było chyba 10 sekund) i już wtedy alarmują. Także może był plytszy oddech, lub akurat te 10 sekund monitor nie zarejestrował ruchu. Na pewno warto mieć takie urzadzenie:)
Dziewczyny jest mega ciepło na dworze i mały ma body z długim i cienkie getry. Nie wiem czy nie za grubo jednak;/ A jestem u mamy i nie mam akurat body z krótkim. No ale wieje wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny