Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami pochwal się co tam ciekawego wyhaczysz... będę wiedziała czy warto zajechać do miasta bo na wsi nie uświadczę Pepco, póki co
Mały bardzo senny się zrobił po tym szczepieniu - nie mogę się doczekać żeby się obudził bo pogoda jest wybitna i trzeba ją dziś wykorzystać na maksa, bo jutro kijowa ma już być. Przyszły mi piankowe puzzle do kiosku ruchu (jak nie muszę wchodzic do placówki pocztowej i stać w kolejce, to jestem szczęśliwa) i ktoś to musi odebrać i obadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 11:35
-
My takjak w wczoraj krótkie rampersy i skarpetki. I oczywiście posmarowanej kremem spf 50.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Ja zakładam ta osłonę tylko jak jest bardzo zimno. Z nią to tam byłaby sauna. Na słońce zakładam pieluszek. Przypinam ją do butki i do rączki że chroni przed słońcem Ale jest przewiew. Jak mała śpi stawiam ja w cieniu wszystko odkrywam i zakładam moskitiere bo już różne paskudztwo latają. Wczoraj chciał jej do wózka wylecieć szerszen u nas na wiosce tego od cholery lata.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnySymbolica, były ze 4 rodzaje rampersów, po 15zł. Wzięłam 2 sztuki na 74 i nie wiem czy jednego na 80 nie wymienię, bo taki na styk jest. Dziwne te Pepcowe rozmiary. Mamy dużo bodziaków na krótki rękaw i stwierdziłam, że nie ma co za dużo tych rampersów brać. Przecież w samym bodziaku też może być. A tak w ogóle to od 4maja w Lidlu mają być rampersy, bodajże 2pak za 20zł.
symbolica lubi tę wiadomość
-
Papapatka trzymaj się Kochana! Wszytko będzie dobrze 😘
Pau.em u nas też dziś mega upał, mała była na spacerze z tatą w samych bodach na krótki rękaw i do tego tetrowy otulacz który nonstop odkopywała z nóżek
Ja dziś myje oknaa bo przez ten szpital nie zdążyłam przed świętami i ludzie patrzą się na mnie jak na wariatke z opóźnionym zapłonem przedświątecznym 😂🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Mój ma lekki stan podgoraczkowy po tych szczepieniach więc body z krótkim + półspiochy (ze stópkami).... odebrałam te puzzle - niestety jak nos zblizyc to bezzapachowe nie są więc bedę kłaść jakąś piluchę młodemu pod głowę kiedy leży na brzuchu i próbuje lizać matę.. na razie mieści sie na jednym puzzlu a kupiłam ich 8szt. więc za dużo... za to z darmowa wysylką i musze obadać czy moge połowe zwrócić.. zaraz Wam pokażę..
-
nick nieaktualnyMy dzis tez samo body bo rampersow nie mam.zapomnialo mi sie o nich
mala uwielbia machac golymi nozkami.
No i my tez bez osłony. Niech dziecko wie co to świeże powietrze a przed sloncem najwyzej pieluszka przykrywam no i krem. W taka pogode powinni obiad mi dostarczać bo nawet synek nie chce do domu. -
https://allegro.pl/oferta/dwustronna-mata-piankowa-xxl-skladana-180-x-200-cm-7840408143
My mamy ta, wczoraj przyszla i potwierdzam ze jest bezzapachowa, Łucji sie podoba, dotykala raczkami i sie przygladala jak byla na brzuszku wiec mam nadzieje ze na dłuższą mete tez bede zadowolona:) -
nick nieaktualnyKarletka, łupież?
Mój miał taki jakby łuszczący się naskórek i bardzo dobrze podziałał na to szampon allerco, po kilku dniach skóra zrobiła się ładnie nawilżona.
Byliśmy u lekarza z tym pokasływaniem. Osłuchowo w dalszym ciągu czysto. W nosie było ciut wydzieliny, więc może to przez to...Dał nam fenistil żeby się śluzówki trochę obkurczyły hmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 16:06
-
nick nieaktualny
-
Powyżej wkleiłem Wam naprędce z telefonu zdjęcia maty w puzzlach... 4szt zostawiłam, a 4 odesłałam bo za dużo bym tego miała, a poza tym kremowe przyszły beżowe tak naprawdę..
Na drugim zdjęciu młody przymierza swój strój na chrzest który też dziś przyszedł....62 mu styknie bo Jacek mały jest (56cm wzrostu ma) a chrzciny za 3tygodnie dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 20:06