Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mojej też jeszcze trochę oczka uciekają ale zdecydowanie mniej niż na początku
U nas około 19 jest kąpiel, później cyc i spanie. Pierwsza pobudka około 1-2 druga około 4 i o 6-7 zazwyczaj mamy dzieńdoberekHela też na szczęście jest typem śpiocha i zasypia zazwyczaj jeszcze przy cycu
Ewelcia85, Lady_E lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Moja też je co 3h (max 4h) więc doliczając czas na sciąganie to ja prawie wogóle nie śpię. Kładę się kolo 4 w nocy, a wstaję o 7 bo tutaj mąż jedno karmienie ogarnia. U nas dodatkowo trzeba Małą długo trzymać w pionie po jedzeniu żeby nie zwymiotowała więc to trwa ze wszyskim ponad godzine... Niedlugo zamienię sie w zombiAniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Migotka83 wrote:Moja też je co 3h (max 4h) więc doliczając czas na sciąganie to ja prawie wogóle nie śpię. Kładę się kolo 4 w nocy, a wstaję o 7 bo tutaj mąż jedno karmienie ogarnia. U nas dodatkowo trzeba Małą długo trzymać w pionie po jedzeniu żeby nie zwymiotowała więc to trwa ze wszyskim ponad godzine... Niedlugo zamienię sie w zombi
Współczuję bo też miałam okres kiedy praktycznie w ogóle nie spalam tylko ściągalam. Teraz o tyle dobrze ze Zośka w nocy je z piersi i od 21 do 6 budzi się 1-2 na jedzenie. Oczywiście są noce kiedy wstaje o 4.
Kontaktował się z tą cdl?Migotka83 lubi tę wiadomość
-
Papatka, jeszcze sie nie skontaktowałam... Tak mi motywacja spadla, że bardziej mysle o zakonczeniu kpi wogole... Ja po prostu nie chce juz widzieć/slyszec laktatora, a wiem ze cudownego nawrócenia dziecka na piers nie bedzie
Pomysle nad ta cdl, jesli wróci mi motywacja. Ale juz za długo nie wracaAniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Ruda, nic sie nie stanie
Moja koleżanka chodziła od 3mca i żadnych problemów. Ona karmiła tylko mm więc butelka do nakarmienia po pływaniu i w drogę! Też bym pojechała, ale w obecnej sytuacji z tym laktatorem i wszyskim to byłoby trudne logistycznie
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Ruda trzymam kciuki! My mamy zamiar wybrać się w najbliższym czasie na basen więc czekam na Twoją relacje jak było🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Kupiłam przed chwilą fotelik montowany tyłem od 0 do 18kg (można przodem od 9kg, ale nie polecam), niedrogi, pasuje do każdego, nawet malutkiego auta, montowany tylko pasami, w fajnej promocyjnej cenie (-10% z okazji Dnia Dziecka na fotelik +dodatkowe3% na całość za polubienie na facebooku- wiadomości massenger klikamy "dołączyłem do grona fanów czy coś takiego i z automatu przychodzi kod rabatowy), w kolorze jakim chciałam, polowałam na niego w promocji. Kupiłam w sklepie Smile. Zakupiłam dodatkowo lusterko do obserwacji dziecka maxi cosi i mam dzięki temu darmową dostawę. Za całość zapłacićł 502zł z groszami. Samo to konkretne lusterko najtaniej na ceneo wychodzi 55zł, także dobry deal. Nic innego w tym klepie nie wpadło mi w oko co mogłabym dodać a to się przyda.
https://www.ceneo.pl/49488657
Niestety nie ma on testów, ale firma jest ok. Nie widziałam go na żywo niestety, zawsze mogę odesłać jakby coś, ale jestem dobrej myśli. Nasze nosidełko jest do 10kg tylko a już mały ramionami wystaje nad te wloty na pasy zapinające, dziwne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 13:56
-
My już po basenie 2 sumie fajnie było ale wydaje mi się ze Ala jest jeszcze za mała na takie atrakcje nie płakała ale też się nie uśmiechała:) chyba zaczniemy regularnie chodzić od września jak już będzie troszkę starsza
Migotka83, symbolica lubią tę wiadomość
-
Ruda tutaj są fajne ćwiczenia dla niemowląt na basanie:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=Zl3BisjwFIU
A tu roczniaki: https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=aoLCFZ5Jpec
A Ty byłaś na jakichś zoorganizowanych zajęciach z instruktorem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 21:59
-
Hej
Tydzień temu mąż był że starszakiem pierwszy raz na basenie, a ja z maluszkiem na widowni i widziałam że niekoniecznie mu się podobało. Było bardzo głośno a mały zdezorientowany.
A mój maluszek od wczoraj chory. W czwartek pokaslywal i kichal, mama mówiła że coś go łapie ale ja myślałam że może ślina się krztusił. Wczoraj z drzemki wstał strasznie rozgrzany l, myślalam że go przegrałam w wózku na spacerze. Gorączka dochodziła do 39.
Skończyło się na wizycie u pediatry (niestety nie naszej) i antybiotyk bo zaczerwienione gardło i uszy. Z niechęcią mu to podaje ale bałam się że coś gorszego się rozwinie przez weekend.
Papapataka jak to jest z wizyta domowa pediatry z Medicoveru? Dzwonisz i tego samego dnia przyjeżdża?
My kupiliśmy większy fotelik starszemu bo jest bardzo dużym 3latkiem i wyrósł z tego 9-18. Matko! Jazda samochodem teraz to udręka. Nie usiedzi minuty w spokoju, wszystko go interesuje, ma duzo swobodnego ruchu i z pasów wychodzi. Zastanawiam się kiedy on dorośnie do tego fotelika. -
Mambella tak. Dzwonisz albo na 500900500 i tam prosisz o wizytę domowa. Przyjeżdżają w max 4h zgodnie z regulaminem. U mnie na 3 wizyty byli max po 2 h.
Rok temu robilam test ciazowy i wyszła Zośka na nim. ❤
Pamiętam ze to była niedziela. Miałam jeszcze parę dni nie testować, bo myślałam że na pewno w tym cyklu się nie udało bo Mąż był na wyjeździe tydzień akurat w owulacje... A coś mi rano podpowiedzialo idź zrób test. I do sypialni wróciłam z małymi bucikami i trzesacymi się rękoma 😍symbolica lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Mambella tak. Dzwonisz albo na 500900500 i tam prosisz o wizytę domowa. Przyjeżdżają w max 4h zgodnie z regulaminem. U mnie na 3 wizyty byli max po 2 h.
Rok temu robilam test ciazowy i wyszła Zośka na nim. ❤
Pamiętam ze to była niedziela. Miałam jeszcze parę dni nie testować, bo myślałam że na pewno w tym cyklu się nie udało bo Mąż był na wyjeździe tydzień akurat w owulacje... A coś mi rano podpowiedzialo idź zrób test. I do sypialni wróciłam z małymi bucikami i trzesacymi się rękoma 😍symbolica lubi tę wiadomość
-
A u mnie rocznica to Dzień Ojca - zrobiłam przeterminowany test-pozytywny po ponad 4latach, w tym dwóch niestarań bo wiary nie było, że się uda.. ale nic mu nie powiedziałam, dopiero niecały tydzień później po wizycie u gina - nie chciałam zapeszyć, bałam się powtórki ciąży pozamacicznej, kiedy też test piękne wychodziły.. a teraz mały leży w łóżeczku, boksuje się z miśkami i gada do nich po swojemu 😍😄
Papapatka, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Tak zajęcia były z instruktorem ale myślę że to jeszcze za wcześnie jak dla niej głośno dużo nowych bodźców itp spróbujemy w sierpniu po raz drugi
Ja też mniej więcej w tym czasie twstowalam i nie chciało mi się wierzyć ze się udało poplakalam się nie ze szczęścia tylko ze zdziwienia to była taka kumulacja emocji....