Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bumbum, mój w sumie też. Wg mnie nie wszystko na raz. To są jeszcze maluchy, mają czas na doskonalenie obrotów.
Dziś trochę lepsza noc u nas. Co prawda obudził się już 40min po zaśnięciu i miałam ochotę iść zaparzyć dzban kawy żeby jakoś przetrwać noc, ale szybko zasnął z powrotem i chyba tylko 2pobudki były w nocy. Swoją drogą czy Wy też rano nie pamiętacie dokładnie ile razy i o której wstawałyście? 😁 Bo mi to się już wszystko miesza 😁. Chyba w jakimś półśnie to wszystko robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 10:05
Papapatka, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Amir, chlopaki teraz noszą takie fryzury, ze dziewczyny mogą tylko pozazdrościć

Moja z brzuszka na plecki tez tylko przez jedno ramie. Najgorsze ze spi tylko na boku, na szczęście na obu. Ale lekarz ktory robil usg bioderek zabronil spania na boku
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Moja wczesniej obracala sie z brzucha na plecy a teraz jakby zapomniala, natomiadt od kiedy zalapala obrot na brzuch to caly czas na brzuch sie obraca, zdarze ja obrucic na plecy bo sie zlisci a ona i.tak na brzuch fika, przez sen tez. My tez mam asymetrie i odnosze wrazenie ze kazde dziecko cos ma:)
-
Ototo moja starsza też charakterna ma a to też Wodnik jak i większość naszych szkrabow 😲 Choć Maciuś już widać że ma spokojniejszy charakter, jest bardziej cierpliwy...Ewelcia85 wrote:Monisiak kurde jak ja cię rozumiem 😂 Ogólnie moje dzieciaki to kochane i grzeczne są ale trafia się co i rusz taki dzień , że Oliwia pyskuje albo marudzi , Ali nic nie pasuje a Wojtuś nie schodzi z rąk. Normalnie szału można dostać czasami .
Ogolnie nie pocieszę bo dziecko w każdym wieku może dać popalić 😂😂😂 ja to czekam az Oliwia wejdzie w wiek nastoletni wtedy to czuje będą awantury odchodzić bo charakterek to moja pierworodna ma 😎😂
Corka to taka królowa dramatu jak będzie nastolatka to się chyba wprowadzę 🤣
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Nasza potrafi na obie strony, obraca się tak jak jej pasuje. Najsmieszniej jest rano jak śpi z nami, jak chce jeść to obraca się w moja stronę, jak bawić to do męża ( bije go, szarpie za koszulkę i śmieje się).
Za to nie obraca się jeszcze na brzuch ( od czasu do czasu jej się uda ale sami widzimy że to jeszcze przypadkowe).
Też tak mam że średnio ogarniam co się dzieje w nocy
Kilka dni temu byliśmy na kontroli w związku z napięciem u małej. Śmiesznie wyszło. Po pierwszych minutach badania stwierdziła że napięcie prawidłowe, wszystko jest ok. A potem Agatka się wkurzyła
wtedy usłyszeliśmy że jednak nie jest tak różowo, w przyszłym tygodniu znów idziemy do fizjo po kolejne ćwiczenia.
-
Moja czasami z pleców na brzuch się przewróci ale mam wrażenie że raczej przypadkiem a z brzucha na plecy jeszcze ani razu się nie obróciła
Byliśmy dziś zrobić Małej zdjęcie do dowodu, pozowala jak modelka a wyszła przeslodko 😍
My też w zeszłym tygodniu odwiedziliśmy neurologa w związku z asymetria ulozeniowa ale Pani Doktor stwierdziła że ona bardzo ładnie umie leżeć też prosto w symetrii i mamy się nie martwić na zapas 😊 po 5mż kontrola i wtedy zobaczymy czy będa potrzebne jakieś ćwiczenia 😉🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
A coś nie tak z bioderkami? U nas po 1 kontroli też zabronił, ale po drugiej powiedział, że wszystko jest ok i już można kłaść na boczekMigotka83 wrote:Amir, chlopaki teraz noszą takie fryzury, ze dziewczyny mogą tylko pozazdrościć

Moja z brzuszka na plecki tez tylko przez jedno ramie. Najgorsze ze spi tylko na boku, na szczęście na obu. Ale lekarz ktory robil usg bioderek zabronil spania na boku
-
Mój od razu po odłożeniu do łóżeczka obraca się na bok i podejrzewam, że większość nocy tak przesypia. Zawsze na prawym 🤨. Jutro mamy kontrolę bioder, bo poprzedni termin kontroli nam przepadł to zapytam lekarza co z tym spaniem. Sama na boku nigdy go nie układałam.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Czyli to nie jest jakaś rzadkość, to dobrze
. Ja np. śpię głównie na lewym, po ciąży mi tak zostało 😁.
Kupiłam wczoraj ten dentinox i posmarowałam dziąsła, ale to chyba nie zęby...Nie widzę żadnej zmiany w zachowaniu w każdym bądź razie. Dalej chce pozjadać palce swoje, moje i wszystko w ogóle, no i marudny jest. Chwilę się pobawi i już mu nie pasuje, najlepiej jakbym go ciągle nosiła na rękach, najlepiej z cyckiem na wierzchu 😂.
Tak w ogóle to mam lekki kryzys w związku z kp. Przechodzą mi przez głowę myśli, żeby to rzucić. Czuję się mocno ograniczona pod wieloma względami. Ale z drugiej strony mi żal zakończyć. Ehh, chyba potrzebuję wypić butelkę wina 😂. Tylko nawet tego mi nie wolno...
Mamy kpi, szacun dla Was, ja nie muszę odciągać, wyparzać a i tak wymiękam.
MonisiaK, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:
Tak w ogóle to mam lekki kryzys w związku z kp. Przechodzą mi przez głowę myśli, żeby to rzucić. Czuję się mocno ograniczona pod wieloma względami. Ale z drugiej strony mi żal zakończyć. Ehh, chyba potrzebuję wypić butelkę wina 😂. Tylko nawet tego mi nie wolno...
Mamy kpi, szacun dla Was, ja nie muszę odciągać, wyparzać a i tak wymiękam.
Nie poddawaj się, ja też nie mogę wyjść na dłużej z domu niż 3h, ale co to jest te kilka miesięcy w stosunku do tego, co dajemy dzieciaczkom na całe życie
Moja Malutka w dalszym ciągu gardzi butlą, więc przyzwyczajanie trwa, abym mogła wyjść w sobotę na te 5 h 
-
U nas jak jest problem z jedzeniem a bywa tak zwłaszcza w upały to biorę ja na kolana i zabawiam jakaś grzechotka i włączam suszarkę z aplikacji. I jak się ładnie bawi to wciskam jej butelkę.
Ja mam dosyć kpi. Serio. Ostatnio mi woreczek pękł z 70 ml 😭...
Eh... ale juz pojutrze będzie 5 mc 💪... każdy dzień byle do przodu. Nawet nie myślę ile jeszcze sesji przede mna. Tyle byle do kolejnej sesji. Zamrożone mam 2.5 l, w razie awarii jakiejś. Jest ciężko z tym ze nie kazdy rozumie co to dla mnie znaczy wyjazd na obiad gdzieś... laktator liczenie mleka, mycie sprzętu czy zamykanie się gdzieś na te pół godziny. Po takim wyjeździe czuje się tak zmęczona... A jak odmawiam przyjechała to obraza majestatu. Tak jakbym ja nie chciała wyjść do ludzi...