Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPapapatka niepociesze ale moja juz kilka nocy takich ma ze jak sie obudzi to chce sie bawic a nie spac i tez mam nadzieje ze to szybko minie
Ewelcia a ile co godzine powinno sie pic wody?szklanka czy więcej?
Monisiak skad ja to znam
Tez zamierzalam cwiczyc ale przy dwojce na nic nie mam czasu... Moja mala tez z maty ucieka.musze jej koc rozlozyc bardziej zeby na kocu lądowala a nie na podlodze. A jakbym położyła sie obok niej zeby poćwiczyć to od razu starszak jest kolo nas i dokucza malej. -
U nas też kolejna noc nieprzespana 😭. Zasnął o 19 to już o 21 była pobudka, potem o 23, o 24 a potem już nawet nie patrzyłam na zegarek. Na rękach niby zasypia a jak tylko go odłożę czy to do łóżeczka czy do naszego łóżka to zaczyna robić obroty, zjada stopy, rozpycha się, coś tam sobie mruczy, spać się przy tym nie da. Na szczęście nie płacze. Mam nadzieję, że to szybko minie ehh.
Co do komarów to u nas na działce jest zatrzęsienie. Ja jestem cała pogryziona. Małego jakoś udaje mi się chronić póki co. Mam fenistil w kroplach i chętnie bym wzięła, bo mnie strasznie wszystko swędzi, ale piszą na ulotce że przy kp nie można. Muszę kupić w żelu, bo się zadrapię na śmierć.symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:U nas też kolejna noc nieprzespana 😭. Zasnął o 19 to już o 21 była pobudka, potem o 23, o 24 a potem już nawet nie patrzyłam na zegarek. Na rękach niby zasypia a jak tylko go odłożę czy to do łóżeczka czy do naszego łóżka to zaczyna robić obroty, zjada stopy, rozpycha się, coś tam sobie mruczy, spać się przy tym nie da. Na szczęście nie płacze. Mam nadzieję, że to szybko minie ehh.
Co do komarów to u nas na działce jest zatrzęsienie. Ja jestem cała pogryziona. Małego jakoś udaje mi się chronić póki co. Mam fenistil w kroplach i chętnie bym wzięła, bo mnie strasznie wszystko swędzi, ale piszą na ulotce że przy kp nie można. Muszę kupić w żelu, bo się zadrapię na śmierć.
Miałam dać cytuj a nie lubię to..fenistil w kroplach możesz skoro mi pediatra kazał dawać małemu jak będzie miał problem ze spływającym katarem (tyle kropel (chyba na dobę) ile waży)..
O Ewelcia masakra 40 ugryzień... też mam grupę 0 i nogi całe w czerwonych kropach. Wczoraj ok 22 elektrofumigator odnalazłam... młody ma na policzku trzy kropeczki i za uchem jedną (nie wiem jaką grupę krwi ma).. Podziwiam za tą Chodakowską - u mnie na tapecie własnie byla zimna capucino z lodami, ech...
Mój mały ostatnio rozregulowany ale jak zaśnie na nc to już śpi, wczoraj rekord -zasnął o 21, ale wcześniej po 18 mi w wózku spał z 30minut bo imprezy plenerowe mamy w parku..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 10:30
Migotka83 lubi tę wiadomość
-
Co do ćwiczeń to ja z Kołakowska, daje niezły wycisk. Ja mialam ostatnio iprezowe dni, od czwartku tak:) kolacja i dyskoteka z pracy w piatek, wczoraj grill u nas w czwartek tez i musze wam powiedziec ze odrazu mi lepiej jak do lydzi wyszlam. Oczywiście miałam stresa ze Mała bedzie płakać ale udawalo sie ja uśpić i nakarmić o 19 i spala do 24-1, jak wracałam juz to sie dopiero budzila wiec karmienie i spanie do rana:)
Migotka83, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Papapatka pozazdrościć
Barnosia zdrówka dla malutkiej, inhalator zabierasz na wakacje?
Ruda gdzie wybyliście? i jak było?
Malami współczuję tych nocnych pobudek. Aż tak spragniony czy skok czy zęby? upały chyba przed nami.. wczoraj mi znajoma która też ma grupę A powiedziała, że ona i mąż mają identycznie jak u Was, także chyba ta A smaczniejsza niż inne dla komarów.
Wczoraj młody znowu poszedł spać późno jak na niego bo o 21 (znów miał drzemkę w wózku po 18 bo tak późno córa miała występy taneczne-hip hop- na scenie w Parku) i do 6:30 spał bez karmienia... od 8 znowu śpi, tak, że super.
Wczoraj małemu dałam na próbę spróbować ziemniaka w kawałku z mojego obiadu (więc solony..) spokojnie sobie z nim poradził dziąsełkami i smakowało mu.. muszę mu chyba od czasu do czasu ugotować choćby ziemniaczka do ćwiczeń z kawałkami jedzenia, wydaje się gotowy, bo Wero tylko musy długo wcinała dławiąc się kawałkami..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 09:10