Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vigantol jest już z powrotem w aptekach. Ja używam twist off bo mała się niecierpliwi a z kapsułki szybko wycisnę. Ale teraz kupię vigantol, bo to jest lek, czyli dawka musi być taka jak podali na opakowaniu, a cała reszta to suplementy czyli mniej rygorystyczne obostrzenia i tej wit D może być w kapsułce mniej niż deklarowane.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Więcej wypływa niż je a czemu pytasz ?
A po jakim czasie wazylas mala ze waga stoi?teraz juz nie przybieraja tak szybko jak na poczatku wiec za czeste wazenie nie ma sensu. Nie doluj sie tylko na spokojnie sprobuj wszystkiego zeby cos jadla -
Waga od początki miesiąca stoi w miejscu. Jak 2 łyżeczki kaszki wyladuja w żołądku to będzie sukces
Jeszcze musimy zrobić mocz na zlecenie pediatry ale wcale nie tak prosto założyć ten woreczek dziś się nie udało złapać moczu wszystko było w pieluszce...będziemy próbować jutro -
ruda90 wrote:Waga od początki miesiąca stoi w miejscu. Jak 2 łyżeczki kaszki wyladuja w żołądku to będzie sukces
Jeszcze musimy zrobić mocz na zlecenie pediatry ale wcale nie tak prosto założyć ten woreczek dziś się nie udało złapać moczu wszystko było w pieluszce...będziemy próbować jutro -
Dziewczyny moja gwiazda ma chyba katarek i chce ją zainhalowac nebu dose. Czy może lepiej zwykła sól fizjologiczna?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Pierwszy raz dziś z niego pił. Ja trzymałam kubeczek, wlewałam mleko niewielkimi porcjami i delikatnie powoli podawałam do wypicia. Trochę ściekało po brodzie, ale ogólnie sporo wypił. Z wodą pewnie będzie gorzej, bo mleczko to jednak znajomy smak 🙂. No i samej pewnie byłoby mi ciężko jednocześnie trzymać dziecko na kolanach i trzymać kubeczek, ale we dwoje poszło super 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:Dziewczyny moja gwiazda ma chyba katarek i chce ją zainhalowac nebu dose. Czy może lepiej zwykła sól fizjologiczna?
Mozesz smialo nebu dose no i niech zdrowiejeostatnio mówili w tv ze kolejna tura letnich zachorrowan nadciaga. Oby jednak ominęła nasze dzieciaczki
A ja wlasnie usypiam mala. Tzn slabo mi idzie bo zaczela spiewac w lozeczku,przekrecila sie na brzuch i patrzy w moja stronę zebym ja wyjela.nie wiem skad ona tyle sil ma.w dzien malo spi.ja juz padam a ona szaleje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 21:03
-
Dzięki dziewczyny!
w końcu zainhalowalam zwykła solą bo coś mnie podkusiło i wysłałam męża do apteki...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zamiast nebu dose hialuronic kupił nebu dose hipertonic i bałam się tego użyć, jutro sobie sama pójdę kupić a męża do apteki będę wysyłać ewentualnie po witaminę C...Lutyska lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza