Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
malami.91 wrote:Też musimy się zaopatrzyć w jakieś fajne łyżeczki 🙂.
Bumbum, zdecydowałaś się na jakieś konkretne krzesełko?
Ruda, jabłko starte na tarce czy w jakiej formie? 🙂
Baranosia, też przerabiałam te ciągłe pobudki. Na szczęście jest już ciut lepiej, ale i tak nie ma porównania z tym co było wcześniej, czyli sen 5-8h ciągiem.
Na razie na topie jest takie:
https://lionelo.com/shop/koen/
malami.91 lubi tę wiadomość
-
My mamy wesele za 2 tygodnie, bez noclegu, zobaczymy co będzie.
Dziewczyny, czy można już nosić bez wyrzutów sumienia w pionie przodem do mnie? Są sprzeczne info w necie, raz pisze, że jak samo siedzi a raz, że pow. 4 miesiąca.
Moja Mała dzisiaj cały dzień próbuje robić mostek, pręży się i napina aż się robi czerwona, ciekawe czemu... -
Ewelcia ja dziś ryczałam ze szczęścia z tego samego powodu o którym piszesz❤️
A co do pionowego noszenia to ja też zauważyłam że coraz częściej noszę, dziś uspokajała się tylko w taki sposób 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 20:09
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyBaranosia wspolczuje ale widze ze wiekszosc z nas to przechodzi/przechodzila. Regres snu. Oby szybko wrocilo do normy
u nas juz jest jak bylo wiec przewaznie 2 pobudki a spi od 21 do 8. Baranosia a jak zdrowko malej?
Z tym noszeniem mowia zeby nie nosic ale kazde dziecko inne, niektore sztywne inne mniej itp ja czasem tak nosze ale staram sie jak najmniej. Czesciej tyłem do mnie,zeby widziala świat. Najbardziej sie cieszy u dziadkow jak moze drzewka dotykać itp. Uwielbiam patrzeć jak dzieci sie z wszystkiego ciesza i jak poznaja otoczenie
No i u nas zabkowanie na tapecie. Slini sie juz dlugo wiec na to nie patrzę ale biały slad w buzi jest wiec ciekawe kiedy sie przebije zabek.
Lady ja przy pierwszym dziecki tez najpierw musialam sie we wszystko zaopatrzyć a teraz... Miski juz mialam, lyzeczka lepsza zwykla, sliniaki kupilam nowe,krzeselka to za szybko,mala by tam nie usiedziala
-
My dzisiaj jedziemy na wesele. Mam słuchawki dla małej. Ale nie będziemy długo- tak do 20-21. Jedynie moja mama mogłaby zostać z malutka a ona tez jest na weselu. Z teściowa boje się ją zostawić bo nigdy z nią sama nie była, nie karmiła itd. My dostaliśmy 3 zestawy do jedzenia dla dzieci bambusowe. A na tą chwile to i tak korzystam tylko z łyżeczek które kupiłam już jakiś czas temu
moja malutka 16 lipca będzie miała pol roczku
-
Ja noszę głównie tyłem do siebie, podwijam miednicę. Mój tak najbardziej lubi, wszystko widzi, wszystkiego może dotknąć 🙂.
Dzisiaj w menu batat+marchewka. Było mniam 😋.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 13:29
Lutyska lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
magdaaa88 wrote:My dzisiaj jedziemy na wesele. Mam słuchawki dla małej. Ale nie będziemy długo- tak do 20-21. Jedynie moja mama mogłaby zostać z malutka a ona tez jest na weselu. Z teściowa boje się ją zostawić bo nigdy z nią sama nie była, nie karmiła itd. My dostaliśmy 3 zestawy do jedzenia dla dzieci bambusowe. A na tą chwile to i tak korzystam tylko z łyżeczek które kupiłam już jakiś czas temu
moja malutka 16 lipca będzie miała pol roczku
jakiej firmy masz słuchawki?
-
Papapatka wrote:Paula a Ty nadal kpi? Bo dobrze pamiętam ze tez mleko sciagalas?
U nas oczywiście dalej kpi i od 3 dni rozszerzanie diety.pierwszy brokul smakował wczoraj trochę dyni tez ok
Papapatko skonczyłam karmienie piersią jak mała skończyła 4 m-c stopniowo miałam coraz to mniej mleka.Nie bylo sensu ściągać co 3h bo nic nie leciało.Mała robiła mi zielone kupy po femaltoker wiec musiałam odstawić.Odstawiłam i mleczka zaczeło brakować.Takze samo się rozwiązało.Jesteśmy od miesiąca juz tylko na mm.Rozszerzamy też dietę i daję też raz dziennie kaszkę
U nas marchewka, brokuł super z owockami było gorzej ale przy drugim podejsciu jabłuszko i banan zaczeły smakować.
A Ty nadal masz mleczko??? -
U nas tez widac już 2 ga jedyneczkę dolną.
Wczoraj plakala wieczorem posmarowałam Dentinox N ale to chyba nie bardzo dziala.Sprawdziłam u siebie na jezykuchwile tylko czułam efekt.Wysłałam tatusia do apteki po Camilie w razie gdyby malutka nie mogła spac.Naszczęście było ok.