Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:A czy u Was dzieciaczki zasypiają w dzień inaczej niż przy cycku albo na spacerze?
Melduję eciocie... Ząbek nam się przebił 🥂malami.91, amir, baranosia, bumbum, ruda90, artemida27, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Nie... No w aucie jeszcze
Melduję eciocie... Ząbek nam się przebił 🥂
To gratulacje:) pierwszy zabek na forum. Teraz to sie posypia zabki jak juz ruszyło:)
Na noc moja zasypia sama w łóżeczku w dzien kladziemy sue razem na łóżku ja zamykam oczy a ona po wierceniu zasypia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 17:40
-
MonisiaK super! ☺️
Nawet miałam pisać czy mamy już jakieś forumowe ząbki bo moja od wczoraj strasznie marudna jest i wkłada wszystko nerwowo do buzi... Wydaje mi się że coś tam białego głęboko w dziąsełku siedzi ale widzę to tylko ja bo mąż twierdzi że nic nie ma🙈
Co do zasypiania to czasami zdarzy jej się zasnąć samej a tak to bujam w wózku albo na rękach ewentualnie przy cycu odpływa, na szczęście bujanie nie trwa długo 🙂 wieczorem zasypia sama w łóżeczku albo jeszcze przy cycu zanim ja odłóżę🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyMonisiak super gratulacje
to teraz będzie mial czym mame gryzc
U nas biale dziaselka już jakis czas są,nawet ostatnio jak sie uśmiechnęła do zdj to widac bylo biale krechy ale kiedy wyjda to ciekawe
A spanie to u nas rarytas. Ogolnie na noc po karmieniu odkladam ja do lozeczka i tylko smoczek co jakis czas musze podac ale bywaja dni ze chce sie przytulic i inaczej nie zasnie,wtedy tylko do lozka ja wezme i odlatuje a w dzien dalej tylko w wozku spi i to max 30 min. Na szczescie bujac nie musze...
Baranosia wspolczuje choroby, oby malutkiej szybko przeszlo.duuzo zdrowka dla niej a dla Ciebie sil
Wlasnie a jak wit D polecacie? Musze kupic ale sama nie wiem co.twist-off nie lubie,tzn boje sie ze wypadnie mi z palcow przy podawaniu -
Lutyska, mi właśnie raz twist off wpadł do buzi, na szczęście szybko udało mi się wyjąć, ale przechodzę na kropelki. Vigantol najlepszy podobno. Były jakieś braki w aptekach, ale ostatnio mojemu wujkowi udało się kupić dla mojego małego, więc może sytuacja już się poprawiła. Jest lekiem, ale bez recepty, więc o tyle fajnie. Devikap też podobno jest ok, ale to już na receptę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 07:33
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
ruda90 wrote:Gratuluję pierwszego zabka:)
U nas zasypia albo przytulna ze smoczkiem albo sama
Ja mam dola...waga małej stoi w miejscu...jeść nie chce...a do tego jeszcze okres...muszę sobie kupic duża czekoladę !!!