Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wykoncza mnie te ząbki, dopiero drugi na horyzoncie a ona caly dzien goraczkowala, na szczęście zrobila sie chlodniejsza juz mam nadzieję ze najgorsze za nami. Tak mi jej szkoda. Wiem ze każdy to przecjodzi ale wiecie jak jest człowiekowi sie wydaje ze jego dziecko cierpi najbardziej;)
Maz mi jutro wyzejdza na trzy tygodnie wiec znowu będzie masakra:) -
symbolica wrote:Magda mocz nigdy nie będzie jałowy, bo na cewce są bakterie itd. trzeba pobierać niby środkowy strumień, ale u takich maluchów się nie da... Pamiętasz jak w ciąży to robiłyśmy.. ja niemal zawsze mimo tego miałam bakterie pojedyńcze wpw i z tym się nic nie robi. Gdyby pojawiły się objawy zapalenia wtedy się leczy, ale raczej nie przy takiej ilości.. musiałyby się mocno namnożyć i dawać objawy.
Tutaj artykuł do poczytania: https://parenting.pl/bakterie-w-moczu-u-dzieci
Dziękuje bardzo za odpowiedz.
-
Bumbum może garnuszek na klocuszek z fisher price? Grający, nie podróba -Moja córka miała i lubiła. Pętla motoryczna, sortery (trzeba dopasować kształt klocka do otworu), stolik edukacyjny, klocki.. jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 22:35
-
Bakterie pojedyncze wpw są ok jeśli nie ma w moczu leukocytow i erytrocytow powyżej norme
Dziewczyny jakby któras miała problem z zatwardzeniem u nas świetnie zadziałał mix burak jabłko, suszone śliwki się nie sprawdziłymagdaaa88 lubi tę wiadomość
-
A my na wakacjach lecimy na słoiczkach... Wolałbym gotować, ale średnio mam możliwość tutaj. 3ci dzień bez kupy u nas. Nie wiem czy to zatwardzenie czy reakcja na nowe miejsce. Dałam dziś rano suszoną śliwkę i ciągle nic.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ale są też rzeczy, których nie polubi nigdy 😏. Mój dziś na śniadanie zjadł miseczkę kaszki z 🍐, poprawił ćwiartką bułki i popił mlekiem. Chyba nadmorski klimat dobrze robi na apetyt 😁. A może to dlatego, że udało mu się w końcu zrobić tą 3dniową kupę 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami szok jaki on ma apetyt, a dopiero co zaczęłaś rozszerzać..
Amir a dajesz witaminę C równocześnie, zaszkodzić nie zaszkodzi a poprawia wchłanialność.
Młody wczoraj zjadł obiadek, godzinę póżniej popił mlekiem a potem usnął i w trakcie snu po 20 minutach strasznie wymiotowal... potem się to powtarzało parę razy, potem już wodę tylko dawał i to samo, tylko wodą... miałam noc na czuwaniu i podkarmianiu małego mlekiem w nie za dużych ilościach- nie wymiotował, nad ranem dwie kupy, w ciągu dnia dziś kolejne... gorączki brak... nie wiem co to znowu.. Dziś probiotyki + d3 + cyca tylko dostanie, musi dojść do siebie. -
Magda mięso zawsze osobno się gotuje dla maluszków i nie dodaje się wywaru mięsnego do warzyw. One jeszcze nie mogą wywarów z mięsa jeść. Z warzyw oczywiście tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 17:33
magdaaa88 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje za odpowiedz
dziewczyny ja od kilku dni zaczęłam używać chusty kółkowej. Chodzimy z malutka na krótkie spacery i jest bardzo spokojna, ogląda wszystko. W wózku nie chce jeździć za bardzo a w chuście bardzo jej się podoba i nie jęczy
symbolica lubi tę wiadomość