Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia czekamy na efekty:) my też wczoraj uskutecznialismy leśne spacerki, piękna jesień w tym roku
Nocna próba oszukiwania woda skończyła się tym że maly nie spał od 1 do 2 a ja nie spałam do 3 bo tak się rozbudzilamtym bujaniem ze zasnąć nie mogłam także Lucky mepoddaję się, trudno będzie grubaskiem
-
nick nieaktualnySymbolica podałabym ci link, ale nie wiem jak bo ja korzystam z fb na telefonie i nie widzę opcji skopiowania linku. Słabo się znam na tym Facebooku, ale chyba mogę cię zaprosić do grupy jeśli podasz mi dane bo widzę, ze przy członkach jest opcja „zaproś”
Chyba, ze ktoś inny poda ci po prostu linkWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 09:44
-
Byliśmy z mężem w kinie, ancymonek został z babcią, wypił 100 mleka (swoją drogą ściągalam taka ilość na 2x
) grzecznie poszedł spać więc chyba trzeba będzie częściej korzystać
przypomnielismy sobie czasy przed dzieckiem polecam
symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość
-
Mój młody ma dziś 8 miesięcy i nadal się leni jeśli chodzi o pełzanie..... czekamy cierpliwie. Za to dwa nowe zęby tej nocy się wykluły i następny kluje w ciągu kilku dni... razem już będzie ich 6 (idą sprintem, aż 3 w tym tygodniu mijającym wyszły). Dla mnie to nowość takie tempo.
Amir dobrze Ci Paulinka napisała, nie może być Ci za dobrzeMały taki grzeczny, widać kombinuje bo czeka na rodzeństwo ;-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 16:13
-
nick nieaktualnyFajnie wam dziewczyny
moja mala zostaje tylko z moja mama a ona jeszcze pracuje wiec nie chce jej za duzo obciazac. Troche wesel w tym roku mielismy i wtedy wiadomo ze babcia pilnowala
od tesciow wrocilismy ale nie lubie tam jezdzic.mala sie ich boi i nawet nie chce sie tam bawic ani chodzic tylko trzyma sie mocno mnie.
A w domu atakuje schody od dawna ale dzis sprobowala wchodzic i przy mojej asekuracji dala rade wejsc na pietro. Dobrze że mamy bramki tylko musze pilnowac zeby byly zamkniete -
Lutyska, nasze dzieci to serio bliźniaki. Mój też się u teściów boi, przez co ja wychodzę stamtąd mega zmęczona. Z moją mamą by został, ale też pracuje i do tego mieszka daleko.
U nas dziś się dwójka u góry przebiła - siódmy ząb. Wracamy właśnie od moich rodziców i zaraz jak tylko ruszyliśmy to wybuchła afera, musieliśmy się zatrzymać, uśpić na rękach ehh. W tamtą stronę było to samo. Mały już siada jak zawodowiec 🙂. Raczkować nie bardzo próbuje, krok, dwa ewentualnie, trzyma się pełzania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 18:33
symbolica, Lutyska lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
My wyszliśmy gdzieś razem od porodu jeden raz w nasza rocznice ślubu w czerwcu 😉
Byliśmy dziś u kuzyna maksia na urodzinach było trochę obcych mu osób przyglądał się skupiony ale jak przyszli moi rodzice powoli zaczął się oswajać i rozszalał się, łobuzowal u kuzyna w pokoju bardzo był zainteresowany jego drewniana kolejka o w ogóle obserwował i chciał się z nim bawić 😊
Teraz pada na cycu bo niedawno wróciliśmy