Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amir wspòłczuję -mòj też częstobudził ale to.przez zęby i smok dawał radę + 2xcyc.. idą mu trzy zęby na gòrze ròwnoczenie i zaczyna to być upierdliwe.. do tego skoki rozwojowe mu się zaczynają. Pozpał rano 40min i kupa go chyba wybudziła..pròbuję go jeszcze uśpić ale bezskutecznie..
-
nick nieaktualnyNa moje dziewczyny zmiana czasu nigdy nie działała i mam nadzieje, ze teraz tez tak zostanie bo nie mam ochoty rozpoczynać dnia o 5.30
Dzis o 5.30 placz nie wiadomo dlaczego, nie pomagało nic ani cycus, ani bujanie, ani leżenie na mamie zanim zasnęła to wstały siostry i tak o to zaczęliśmy dzień o 5.30 🙄
Amir moze to tymczasowe i minie? Ale współczuje. Laura w nocy ma taki sam stosunek to taty i juz mnie to słabi bo np. dzis maz chciał ja ponosić, pobujać żebym sobie mogła pospać jeszcze, ale gdzie tam...histeria taka jakby jej nie wiadomo jaka krzywda sie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 10:25
-
Wiedziałyście, że ze szczepionek wysokoskojarzonych 5w1 czy 6w1 mozna przejśc na refundowane i odwrotnie.... nie każdy lekarz czy pielęgniarka jest tego świadomy a jest już taka zasada o czym mówi mama pediatra w najnowszym wykładzie na facebooku
https://www.facebook.com/stories/1926449377369775/UzpfSVNDOjIxNjM3MjQ3NzA2MDM5MzQ=/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 10:32
-
Amir u nas to samo, czekam aż przejdzie
Już tak ładnie jadła zdarzyło jej się całego gerberka zjeść a teraz wszystko znowu ble. W nocy cycanie co chwilę (nawet co 1.5 h). Też bym podała wodę, ale słabo u nas z wagą, więc jak nie będzie nadrabiała w nocy cycem to już w ogóle będzie chudzinka. -
Dziewczyny, ja to nie liczę ile razy, nie patrzę na zegarek, wyciągam cyca i śpię 😁. Dziś nad nad ranem raz mu odmówiłam, bo chciałam poleżeć sobie jak człowiek na plecach to ugryzł mnie w ramię...Także tak to wygląda u nas 😁.
ej_est lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalami.91 wrote:Dziewczyny, ja to nie liczę ile razy, nie patrzę na zegarek, wyciągam cyca i śpię 😁. Dziś nad nad ranem raz mu odmówiłam, bo chciałam poleżeć sobie jak człowiek na plecach to ugryzł mnie w ramię...Także tak to wygląda u nas 😁.
Dobre 😂 wybacz, ale mnie to rozbawiłomalami.91 lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny chyba rzeczywiście jakiś taki czas jest.. skoki, zęby, kontuzje, no i często pogoda nie taka.. choć u mnie dziś akurat piękna i ledwo co wyjechałam wózkiem z młodym na zakupy to młody zasnął więc ewakuacja spowrotem.bo w sklepie nie ma szans by się nie obudził.. dałamu rano przeciwbòlowe do godziny przestanie działać ibum w czopku. Na wieczòr dam mu coś,chyba też ten czopek.
Malami Jacek też mnie w wczoraj ugryzł ale ewidentnie nie chciał jeść więc się zaraz ubrałam..
Amir ta woda to dobry pomysł, gorzej może być z wdrożeniem kiedy zęby idą.
Lutyska wspòłczuję, od razu się zorietowałas z tym gwoździem?
I jak Wasze wyprzedaże w Biedronkach? bo u mnie żadnej kartki, nic nie ma a sklep nie jest wykluczony wg reguaminu na stronie... ekspedientki nic nie wiedzą o promo, więc mnie wprowadziły w błąd... wieczorem pójdę sprawdzić czy coś wchodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 15:07
-
A gdzie można znaleść regulamin wyprzedaży które biedronki uczestniczą?
Widzę ogólnie że nasze dzieci stwarzają podobne problemy czyli widać tak musi być 😊 i musimy to przetrwać. Na pewno zęby maja tu duze znaczenie, skoki rozwojowe, jeden z nich właśnie trwa jakoś od 33-38 tygodnia. -
Paulina9191 wrote:A gdzie można znaleść regulamin wyprzedaży które biedronki uczestniczą?
Widzę ogólnie że nasze dzieci stwarzają podobne problemy czyli widać tak musi być 😊 i musimy to przetrwać. Na pewno zęby maja tu duze znaczenie, skoki rozwojowe, jeden z nich właśnie trwa jakoś od 33-38 tygodnia.
https://www.biedronka.pl/pl/rabat-50-art-przemyslowe-18-10
Trzeba wejść w regulamin... są wyszczególnione produkty z ost. 2 tygodni i sklepy WYŁACZONE z promocji.
Startują 2 promocje, jedna dla namiotów, towarotek i outletów, natomiast druga dla zwykłych sklepów.
W zwykłym sklepie -50% na drugą rzecz od 18 do 19.10
W sklepach z namiotami, towarotekach i outletach -50% na wszystko od 18 do 21.10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 16:48
-
Bumbum pamiętasz jak pisałaś o tej sześciolatce która zmarła prawdopodobnie na meningokoki.... badania wykazały, że były to pneumokoki.
"Dziewczynka była zaszczepiona zarówno przeciwko meningokokom, jak i pneumokokom. Z nieoficjalnych informacji wynika, że Iwonka wcześniej chorowała. Miała za sobą operację usunięcia śledziony. Jak czytamy w "Głosie Wielkopolskim", osoby z brakiem lub niewydolnością śledziony są najbardziej narażone na zakażenie pneumokokowe."
Tych pneumokoków też jest w trzy i trochę i nie na wszystkie jest szczepionka, ale jak widac to malej uchroniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 19:58