Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina włącz jakieś szumidło, oczyszczacz z powietrza etc. Mòj jak włączę to wie co to oznacza. Trzymam kciuki, jak trze oczy to pewnie kimnie niedługo.. 😴 Taka piękna pogoda a nie wyszłam z moim bo bałam się, że zaśnie w wòzku a chciałam go przetrzymać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 16:14
-
malami.91 wrote:No przyjemnie dziś jest 🙂. Mój sobie w parku drzemkę ucina, bo w domu to nie ma szans żeby dłużej pospał, a tak mamy już lekko ponad godzinę na liczniku 🙂.
Nawet myślałam żeby wyjść jak wstanie, ale jak zaczęli ludzie kopcić z domów to sobie podarowałam.. tragedia.No i mój maż do kompletu też postanowił rozpalić w piecu..
Dzis mój mąz do mnie mówi: Ty jutro masz święto...
Ja (patrząc do kalendarza): ale co? niedziela handlowa jest..?
Mąż: masz rocznice ślubu
Ja w myślach: faktycznie, zapomniałam.. 12 rocznica!
-
Symbolica super 12 lat 😊 my w czerwcu mieliśmy 2 😉
Niestety nie wiem co się podziału ale mały nie zasnął i właśnie je i pójdzie już spać na noc 🥺 zle to wyglada .... nic dobrego z tego nie będzie 🤷♀️ Pewnie wstanie w środku nocy nowego czasu 😭 -
12 lat nie wiem kiedy zleciało.
Paulina skoro wczoraj ci tak poszedł spac i przespał prawie 13h to dziś też będzie ok.
Mój wstał po 50 minutach spania z wielkim RYKIEM.. ajest na paracetamolu bo widzę że zęby dokuczają.. skok jak nic ma. Maruda do potęgi. Marni widze jego niespanie do 20,chyba za godzinę będzie już pójdzie spać. -
nick nieaktualnySymbolica rozbawiła mnie ta rozmowa
tylko Ty masz święto-sama?haha
My 4 lata po slubie a razem to niedlugo bedzie 10tez nie wiem kiedy ten czas zlecial
My dzis 2 spacerki bo inaczej jest problem ze spaniem, tzn na drugi wyszlam z domu ale babcia szla ze sklepu i przechwycila wozek i stwierdzila ze ona sie przejdzie z mala a ja mam sobie isc do domu jak mam cos do zrobienianie mialam nic przeciwko, w koncu zmielilam bulki na bułkę tarta
-
Paulina no to piękny staż macie.. który rocznik jesteś? my 14,5 roku stażu.. roczniki 79 i 82 więc w sumie już dziadkami moglibyśmy być
Malami my też mieliśmy 3miesięczne dziecko w pierwszą rocznicę... jakoś tak od razu się udało. W dzieciakach najbardziej widać ten upływający czas.
Lutyska mój mąż żartobliwie stwierdził a koniec, że ja mam święto a on tylko rocznicę ślubu...Też macie dłuuugi staż, super. Gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 18:59
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Mòj 19:40 wylądował zasypiając w łòżwczku..
Średnio śpi 11h czyli jest szansa na pobudkę 5:40 nowego czasu... albo wcześniej 🤪 czyli w najlepszym przypadku tak jak dziś stwierdzi że już jest dzień.. oczywiście ok 4 przewiduję karmienie.
Jutro zobaczymy ktòra z nas najbardziej się wyśpi, obstawiam, że Paulinka 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 20:39