Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój 1,5h spał.. i tak spoko. Ok 15 chce go położyć drugi raz, jeśli dotrwa
Byłyście w Biedronce w ten weekend? Wszystkie rzeczy tekstylne i kuchenne tekstylia oraz buty są za połowę ceny (nawet te z nowych gazetek, ale pytajcie przy kasie czy wchodzi) tylko trzeba wziąć minimum 2 rzeczy, a jeśli będziecie cos przymierzać w domu i chcecie zwrócić to minimum trzy żeby było to mozliweKupiłam sobie płaszczyk przejściówkę (z 90zł na 30zł bo był wcześniej już w cenie 60zł), jeansy córce za 15zł (z45zł potem 30zl i na pół), majtki 5pak za 8zł, ściereczki kuchenne dwupak za 5zł, prześcieradła frotte do łózeczka na gumce - za 8zł wchodzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 15:14
-
Moj teraz je i zasypia na trzecia drzemkę
Symbolica a ta promocja w biedronce tylko do dzisiaj? Kurczę jestem sama z małym caly dzień a jutro szczepienie wiec bur chce iść do ludzi z nim 😫 kurczę gdybym wiedziała poszłabym rano zamiast męża posyłać po bułki 🤓 -
U nas też druga trwa od 25min.🙂
Symbolica, Ty to jesteś łowczyni biedronkowych okazji 😁. Żałuję, że nie weszłam dziś do Biedronki jak mały miał tą drzemkę 2h. Z tym że z nim jest taki problem, że jak się wejdzie do sklepu kiedy śpi to bardzo prawdopodobne, że się zaraz obudzi 🤨. Tak więc najczęściej chodzę w kółko po parku.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mòj jeeeeszcze śpi... 😃 pewnie lada moment się obudzi i do 20 go przetrzymam jak da radę.
Malami nietrudno być łowczyniá jeśli prawie codziennie tam robię zakupy.. małego mam przy sobie więc pòki jest spokojny to oglądam towar, jak zaczyna miałczeć to szybka ewakuacja 😆 Biorę małego zawsze kiedy jest wyspany i po obiadku - wtedy duża szansa, że wytrzyma w spokoju, opròcz gryzienia wszystkiego w wòzku co mu w ręce wpadnie, a jego skarpety są nr1 😅 -
W 5.10.15. też dziś się można obkupić bo wszystko -55% chyba + darmową dostawa od 99zł
https://www.51015kids.eu/noc-zakupow
Pogłębili promocję bo w dzień było -50%... Kurtka ktòrą miałam dodaną do koszyka zniknęła, znaczy wykupili mi 🙃
Amir no to fajnie. Mòj zasnął o 19:40.. jak pośpi jak dzisiaj to będzie oznaczało 6:20 więc dla mnie super bo i tak szykuję còrę do szkoły o tej godzinie.
Paulina poczekaj z tydzień/dwa i znowu jakieś wyprzedaże zrobią,bo tam ciągle coś jest i towaru pozbywać się chcą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 20:02
-
Zasnął na noc 20.15 mam nadzieję że do 6 pospi i jutro wrócimy do normalnego rytmu dnia
W Reserved też już jest trochę przecen, ja czekałam na spodenki bo mają fajne mięsiste dresiki więc na teraz w sam raz na bieganie po zimnej podłodze także zaopatrzylam małego w kilka par -
symbolica wrote:W 5.10.15. też dziś się można obkupić bo wszystko -55% chyba + darmową dostawa od 99zł
https://www.51015kids.eu/noc-zakupow
Pogłębili promocję bo w dzień było -50%... Kurtka ktòrą miałam dodaną do koszyka zniknęła, znaczy wykupili mi 🙃
Amir no to fajnie. Mòj zasnął o 19:40.. jak pośpi jak dzisiaj to będzie oznaczało 6:20 więc dla mnie super bo i tak szykuję còrę do szkoły o tej godzinie.
Paulina poczekaj z tydzień/dwa i znowu jakieś wyprzedaże zrobią,bo tam ciągle coś jest i towaru pozbywać się chcą.
Lubię kurtki z tego sklepu 😊 miałam już 2 kupione tam -
Mhmm ja to chyba nic nie kupowałam jeszcze w reserved małemu ... aż dziwne 🤔😉
Muszę zobaczyć na coś w promocji się skuszę
Moj poszedł spać 18.30 😉 i teraz byka dopiero druga pobudka i to z mojej winy bo uderzyłam kremem w szklanym pudełeczku i się rozniósł dźwięk 🤷♀️🙄 ale 3min i mogę go odłożyc jużWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 21:39