Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina9191 wrote:Jestem ciekawa ile razy wstaje jak już śpię ale nie mogę tego zarejestrować jakoś 😊 czasem zerknę na telefon ale potem zapominam która była
Ja raz się pokusiłam o zapisywanie i w sumie było 7 pobudek 😔.
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Amir my o 5:20 nowego czasu.. z kamieniem po 4 i dospał do tej 5:20.. o 5:40 wylądował w naszym łòżku i już nie dał zmrużyć oka... Ponieważ mòj przesypia noc nie licząc przebudzeń na podanie smoka (dziś tylko raz) to noc baaaardzo udana..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 07:11
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze już po śniadaniu jestem 😁 moj robi kupki luźne chodź nie takie jak kiedyś, chodź zdarzyła się uformowana bardziej.
My pomimo pójścia spać przed 18 wstał o 6 nowego czasu wiec udało sie i pospal 13godz 😊
Jutro mamy szczepienie druga dawka bexero a 02.11 jedziemy pierwszy raz do teściów ponad 300km -
Symbolica a Ty te nocne karmienia odstawilas po prostu zamieniając cyca na smoczek? Nie musisz go bujac? Ja jak smoczek daje to się wierci skubaniec dotąd aż cyca nie dostanie wtedy dopiero dobrze zaśnie a tak to jest w takim płytkim śnie i się kręci albo co gorsze przekreca na brzuch. Niestety na brzuchu spać nie potrafi więc wtedy od razu zadziera głowę do góry i oczy otwarte
-
Moj ostatnio zaczął przekręcać sie na brzuch w nocy, zauważyłam to 2 dni temu wieczór i myślałam ze zaraz wstanie ale pospal tak chyba prawie godzinę ale kokosił się i zmieniał co chwile pozycje ale robił to strasznie niezgrabnie wiec w końcu sie obudził 😉
Moj tez już na pierwszej drzemce czyli standardowo po ok 2godz.
Dzisiaj ostatni dzień letniej pogody, jak dla mnie może być chłodniej byle było tak ładnie ładnie słonecznie albo przynajmniej bez deszczu
Wlasnie myślałam nad świetami i barszcz uszka rybę robi moja mama, ja z mężem robimy krokiety pierogi z kapusta i grzybami no i ja pieke sernik i piernik ale w tym roku musimy zrobić jeszcze barszczyk dla małego, jakaś rybkę duszona albo pulpeciki może dorsz albo łosoś no i specjalne pierniczki mu upieke z syropem daktylowym i karobem 😊
Już nie mogę sie doczekać świat, tylko kiedy ja to wszystko zrobię jak mąż do 22 w racy od rana i w grudniu ma bardzo mało wolnego dosłownie kilka dni 🥺
-
Amir od prawie początku nie domagał tak się nocnego jedzenia i go wybudzałam do 6 tygodnia na karmienie bo taki kurczaczek był... od ok 6 miesiąca życia już nie bujam. Po 6 tygodniu przestałam go wybudzać - zawsze (prawie) pierwsze spanie miał długie ok 7-8h i dopiero karmienie, tak ze nie miałam oduczać czego. Natomiast smoka dałam bo widziałam że ma potrzebę przy tym ząbkowaniu i palce pchał i się wkurzał.. mój jeszcze nie poszedł na pierwszą drzemką ale widzę, że już bardzo chce
Mój tez na brzuchu się wybudza, od święta tak zaśnie.
Edit: śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 09:33
-
Paulina no tak, to dzieci tu są decyzyjne kiedy będą gotowe, oduczyć raczej ciężko bo to nie ich wina. Dorosną i przestaną. Córa od dziwo mi też ładnie nocki przesypiała od początku aż robiło się jasno, z małym trochę gorzej bo zaczyna dzień jeszcze kiedy ciemno jest, ale to widzę czytając Was normalne właśnie.
-
U nas drzemka trwa od 10:20 czyli 5h aktywności było od rana i o dziwo w dobrym humorze 🙂. Ledwo wyjechaliśmy wózkiem z domu, a dziecko padło i śpi. Piękny dzień się dziś zapowiada, trzeba na maxa wykorzystać te ostatnie słoneczne chwile 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021