Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pod choinkę mały dostanie tablice manipulacyjna, bidon do picia i body większy rozmiar no i może jeszcze cos dokopie ale nie wiem. Od moich rodzicow dostanie taki stolik z klockami mega bloks i tez body i bluze większe
Na Mikołaja od nas dostanie pchacz z Lidla, 2 świąteczne płyty dla dzieci i książeczkę dla dzieci (albo zostawię ja pod choinkę) a od rodzicow drewniany pociag z klockami z Lidla
Zobaczymy czy u nas kąpiel tez już będzie tylko na stojąca 😉
Dzisiaj pokazałam przez okno maksiowi jak pada śnieg 😊 uśmiechał się, narazie przestało i śladu po nim nie ma 🤷♀️ Jak wstanie pójdziemy na spacer muszę kupić wędlinę, pieczywo i odebrać paczkę z kiosku z prezentem od cioci (siostra męża) na Mikołaja ciekawe co dostałWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:53
-
nick nieaktualnyJa bardzo lubię zabawki z fisher price. Dziewczynki maja bebo i go uwielbiają. Mała tez się nim bawi, ale ona dostała rockit i glow czy jakoś tak i tez jest super. Oprócz tego maja inne drobniejsze z fisher price mikrofon, tablet, szczeniaczke uczniaczke i wszystkimi uwielbiają się bawić i starsze i młodsza ☺️
Ten pociąg bebo widziałam kiedyś z sklepie i tez mi się bardzo spodobał. Kusiło mnie żeby kupić. Może jednak się skuszę 😃
Za mna koszmarna noc. Nawet nie będę opisywać szczegółów, ale nie spałam od 1 do 4.30 😔
Widać już prawa górna trójkę i prawa dolna czwórkę wiec chyba tu mam winowajcę -
Fajne promocje a zabawki znowu w Biedronce przy zakupie trzech zabawek, puzzli, gry planszowych, książek,multimediów rabat 50% w formie vouchera na całość!!
Kupiłam wcześniej mlodemu klocki drewniane z owcami a dziś udało się wymienić na zestaw chłopięcy z pojazdami: straż, policja i dwa jeszcze.. + znaki zdrogowe 😁 Kierowniczka pozwoliła mimo iż inne kody kreskowe to cena ta sama/ponoć ten sam indeks.. nawet paragonu nie miałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 13:54
-
Ja poluję na tego konia na biegunach z Lidla i chyba kupię gdzieś indziej w końcu. Raz kupiłam to mi nie przysłali i oddali kasę, potem miałam kupić stacjonarnie, ale jak poszłam wczoraj wieczorem do sklepu to ostał się tylko jeden pchacz i dwie biegówki, więc stwierdziłam, że kupię drugi raz online, patrzę,a tam znowu niedostępny. Niech szlag tego Lidla trafi 😋. Może jednak wezmę taki drewniany stolik aktywności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 15:39
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami tu jest podobny ale niestety droższy
https://mamabrum.eu/p/37/326/drewniany-konik-na-biegunach-z-barierkami-k11-drewniane-zabawki-zabawki.html?gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq7AMFUuEtMWua7HYdHhjQ9WSsB9RU6QD4itFL8MgWchV34luHHZlmxoCyLYQAvD_BwEmalami.91 lubi tę wiadomość