X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, mój od czasu buntu na wannę bierze prysznic 😁😁😁, także potwierdzam, że na stojąco jest ciekawie.

Dziś od rana skrzeczy, chce nie wiadomo co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 07:24

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co wymyśliłyście dla dzieciaków pod choinkę? Szukam inspiracji 😁 Bo zakładam że dzieci były grzeczne hehe 🤣

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dostanie lalkę metoo i pociąg bebo fisher Price oraz stolik interaktywny smily play

MonisiaK lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Mała dostanie lalkę metoo i pociąg bebo fisher Price oraz stolik interaktywny smily play
    Mamy tego małego bebo i Maciek go uwielbia, ten pociąg wydaje się być fajny. Dzięki 😁

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pytał więc wklejam info :-)
    https://www.dziendarmowejdostawy.pl/
    10 grudnia 2019 r. kupuj bez kosztów dostawy
    w 822 sklepach internetowych!

Lutyska, ruda90 lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod choinkę mały dostanie tablice manipulacyjna, bidon do picia i body większy rozmiar no i może jeszcze cos dokopie ale nie wiem. Od moich rodzicow dostanie taki stolik z klockami mega bloks i tez body i bluze większe

Na Mikołaja od nas dostanie pchacz z Lidla, 2 świąteczne płyty dla dzieci i książeczkę dla dzieci (albo zostawię ja pod choinkę) a od rodzicow drewniany pociag z klockami z Lidla

Zobaczymy czy u nas kąpiel tez już będzie tylko na stojąca 😉

Dzisiaj pokazałam przez okno maksiowi jak pada śnieg 😊 uśmiechał się, narazie przestało i śladu po nim nie ma 🤷‍♀️ Jak wstanie pójdziemy na spacer muszę kupić wędlinę, pieczywo i odebrać paczkę z kiosku z prezentem od cioci (siostra męża) na Mikołaja ciekawe co dostał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:53

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie kiedy i czy będziecie dawać maluchom krem na mróz na buzie? Ja chyba bede jak temp spadnie poniżej 0st 🤔

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubię zabawki z fisher price. Dziewczynki maja bebo i go uwielbiają. Mała tez się nim bawi, ale ona dostała rockit i glow czy jakoś tak i tez jest super. Oprócz tego maja inne drobniejsze z fisher price mikrofon, tablet, szczeniaczke uczniaczke i wszystkimi uwielbiają się bawić i starsze i młodsza ☺️
    Ten pociąg bebo widziałam kiedyś z sklepie i tez mi się bardzo spodobał. Kusiło mnie żeby kupić. Może jednak się skuszę 😃

Za mna koszmarna noc. Nawet nie będę opisywać szczegółów, ale nie spałam od 1 do 4.30 😔
    Widać już prawa górna trójkę i prawa dolna czwórkę wiec chyba tu mam winowajcę

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już smaruję buzię kremem na wiatr i mróz.

U nas na Mikołaja pociąg mega bloks a pod choinkę jeździł krówka, szczeniaczek uczniaczek, drewniane klocki, instrumenty muzyczne ( to od całej rodzinki :D)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dałam Ali słoiczek z kawałkami i ładnie zjadła ale nie widziałam żeby gryzla i przerzuwala tylko troszkę pomemlala językiem a później już połykała ...jak to wygląda u Was i jak powinno to wyglądać poprawnie ? Juz sie w tym gubię...

• symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne promocje a zabawki znowu w Biedronce przy zakupie trzech zabawek, puzzli, gry planszowych, książek,multimediów rabat 50% w formie vouchera na całość!!

Kupiłam wcześniej mlodemu klocki drewniane z owcami a dziś udało się wymienić na zestaw chłopięcy z pojazdami: straż, policja i dwa jeszcze.. + znaki zdrogowe 😁 Kierowniczka pozwoliła mimo iż inne kody kreskowe to cena ta sama/ponoć ten sam indeks.. nawet paragonu nie miałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 13:54

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze koło mnie same beznadziejne biedronki ;/

• amir Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubie dziś ewidentnie zeby dokuczaja niecałe 3 godziny po pierwszej drzemce a on juz błagał o następna, z jedzeniem też na bakier, cyca gryzie.. prawą górna jedynkę już czuć pod palcem się się coś przebić nie może

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Lidl też nic nie było na Black Friday...

Ja też bardzo lubię makaron :) Ala chyba nie przepada ;) mąż zje bo zje ale musi być z miechem ;D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to może zaglądnę do biedronki 🤪 Tylko jak mały wstanie

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    O to może zaglądnę do biedronki 🤪 Tylko jak mały wstanie

Promocja od wczoraj do jutra trwa... pamiętaj o voucherze który wychodzi jakiś czas po paragonie. Ja nic nie kupiłam tym razem..

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poluję na tego konia na biegunach z Lidla i chyba kupię gdzieś indziej w końcu. Raz kupiłam to mi nie przysłali i oddali kasę, potem miałam kupić stacjonarnie, ale jak poszłam wczoraj wieczorem do sklepu to ostał się tylko jeden pchacz i dwie biegówki, więc stwierdziłam, że kupię drugi raz online, patrzę,a tam znowu niedostępny. Niech szlag tego Lidla trafi 😋. Może jednak wezmę taki drewniany stolik aktywności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 15:39

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli kupuje 3 zabawki i dostaje voucher 50% ich wartości na kolejny zakup ?

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Paulina 👍

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami tu jest podobny ale niestety droższy

https://mamabrum.eu/p/37/326/drewniany-konik-na-biegunach-z-barierkami-k11-drewniane-zabawki-zabawki.html?gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq7AMFUuEtMWua7HYdHhjQ9WSsB9RU6QD4itFL8MgWchV34luHHZlmxoCyLYQAvD_BwE

malami.91 lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ