Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, mój od czasu buntu na wannę bierze prysznic 😁😁😁, także potwierdzam, że na stojąco jest ciekawie.

Dziś od rana skrzeczy, chce nie wiadomo co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 07:24

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co wymyśliłyście dla dzieciaków pod choinkę? Szukam inspiracji 😁 Bo zakładam że dzieci były grzeczne hehe 🤣

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dostanie lalkę metoo i pociąg bebo fisher Price oraz stolik interaktywny smily play

MonisiaK lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Mała dostanie lalkę metoo i pociąg bebo fisher Price oraz stolik interaktywny smily play
    Mamy tego małego bebo i Maciek go uwielbia, ten pociąg wydaje się być fajny. Dzięki 😁

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pytał więc wklejam info :-)
    https://www.dziendarmowejdostawy.pl/
    10 grudnia 2019 r. kupuj bez kosztów dostawy
    w 822 sklepach internetowych!

Lutyska, ruda90 lubią tę wiadomość

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod choinkę mały dostanie tablice manipulacyjna, bidon do picia i body większy rozmiar no i może jeszcze cos dokopie ale nie wiem. Od moich rodzicow dostanie taki stolik z klockami mega bloks i tez body i bluze większe

Na Mikołaja od nas dostanie pchacz z Lidla, 2 świąteczne płyty dla dzieci i książeczkę dla dzieci (albo zostawię ja pod choinkę) a od rodzicow drewniany pociag z klockami z Lidla

Zobaczymy czy u nas kąpiel tez już będzie tylko na stojąca 😉

Dzisiaj pokazałam przez okno maksiowi jak pada śnieg 😊 uśmiechał się, narazie przestało i śladu po nim nie ma 🤷‍♀️ Jak wstanie pójdziemy na spacer muszę kupić wędlinę, pieczywo i odebrać paczkę z kiosku z prezentem od cioci (siostra męża) na Mikołaja ciekawe co dostał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:53

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie kiedy i czy będziecie dawać maluchom krem na mróz na buzie? Ja chyba bede jak temp spadnie poniżej 0st 🤔

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubię zabawki z fisher price. Dziewczynki maja bebo i go uwielbiają. Mała tez się nim bawi, ale ona dostała rockit i glow czy jakoś tak i tez jest super. Oprócz tego maja inne drobniejsze z fisher price mikrofon, tablet, szczeniaczke uczniaczke i wszystkimi uwielbiają się bawić i starsze i młodsza ☺️
    Ten pociąg bebo widziałam kiedyś z sklepie i tez mi się bardzo spodobał. Kusiło mnie żeby kupić. Może jednak się skuszę 😃

Za mna koszmarna noc. Nawet nie będę opisywać szczegółów, ale nie spałam od 1 do 4.30 😔
    Widać już prawa górna trójkę i prawa dolna czwórkę wiec chyba tu mam winowajcę

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już smaruję buzię kremem na wiatr i mróz.

U nas na Mikołaja pociąg mega bloks a pod choinkę jeździł krówka, szczeniaczek uczniaczek, drewniane klocki, instrumenty muzyczne ( to od całej rodzinki :D)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dałam Ali słoiczek z kawałkami i ładnie zjadła ale nie widziałam żeby gryzla i przerzuwala tylko troszkę pomemlala językiem a później już połykała ...jak to wygląda u Was i jak powinno to wyglądać poprawnie ? Juz sie w tym gubię...

• symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne promocje a zabawki znowu w Biedronce przy zakupie trzech zabawek, puzzli, gry planszowych, książek,multimediów rabat 50% w formie vouchera na całość!!

Kupiłam wcześniej mlodemu klocki drewniane z owcami a dziś udało się wymienić na zestaw chłopięcy z pojazdami: straż, policja i dwa jeszcze.. + znaki zdrogowe 😁 Kierowniczka pozwoliła mimo iż inne kody kreskowe to cena ta sama/ponoć ten sam indeks.. nawet paragonu nie miałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 13:54

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze koło mnie same beznadziejne biedronki ;/

• amir Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubie dziś ewidentnie zeby dokuczaja niecałe 3 godziny po pierwszej drzemce a on juz błagał o następna, z jedzeniem też na bakier, cyca gryzie.. prawą górna jedynkę już czuć pod palcem się się coś przebić nie może

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Lidl też nic nie było na Black Friday...

Ja też bardzo lubię makaron :) Ala chyba nie przepada ;) mąż zje bo zje ale musi być z miechem ;D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to może zaglądnę do biedronki 🤪 Tylko jak mały wstanie

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    O to może zaglądnę do biedronki 🤪 Tylko jak mały wstanie

Promocja od wczoraj do jutra trwa... pamiętaj o voucherze który wychodzi jakiś czas po paragonie. Ja nic nie kupiłam tym razem..

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poluję na tego konia na biegunach z Lidla i chyba kupię gdzieś indziej w końcu. Raz kupiłam to mi nie przysłali i oddali kasę, potem miałam kupić stacjonarnie, ale jak poszłam wczoraj wieczorem do sklepu to ostał się tylko jeden pchacz i dwie biegówki, więc stwierdziłam, że kupię drugi raz online, patrzę,a tam znowu niedostępny. Niech szlag tego Lidla trafi 😋. Może jednak wezmę taki drewniany stolik aktywności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 15:39

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli kupuje 3 zabawki i dostaje voucher 50% ich wartości na kolejny zakup ?

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Paulina 👍

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami tu jest podobny ale niestety droższy

https://mamabrum.eu/p/37/326/drewniany-konik-na-biegunach-z-barierkami-k11-drewniane-zabawki-zabawki.html?gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq7AMFUuEtMWua7HYdHhjQ9WSsB9RU6QD4itFL8MgWchV34luHHZlmxoCyLYQAvD_BwE

malami.91 lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ