Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
amir wrote:U mnie podobnie z tym że mój wywrotowiec pije po drzemkach i na noc przed spaniem a w nocy.. Cóż na to trzeba spuscic zasłonę milczenia 😂
No właśnie u nas jeszcze wczoraj było przed drzemkami, po drzemkach, na noc, przed spacerem i jeszcze coś w międzyczasie 😂. Od dziś mówię dość tej wolnej amerykance 😁. Póki co od rana było raz 🙂.amir lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyMi się wydaje, ze u nas tez często jest pierś. Ale w sumie mi to nie przeszkadza i nie widzę powodu, dla którego miałabym jej ograniczać 🤔
W ogóle dopiero się zorientowałam, ze Laura dziś skończyła 9 miesięcy 🥳
Jutro mamy kontrole u pediatry. Krostek już nam sporo zeszło i Laura wyglada dużo lepiej. Mam nadzieje, ze dostaniemy zielone światło na wychodzenie z domu bo już czwarty tydzień siedzę w domu i mam dość. A Laura już prawie 4 tygodnie nie była na spacerze 😱
Przy okazji zrobimy jutro bilans 9cio miesięczny. Ciekawe ile mój brzdąc wazy 😀symbolica lubi tę wiadomość
-
Ja tez w najbliższym czasie nie planuje odstawiać, chciałabym żeby sam się odstawił jak będzie gotowy ale czy to się uda nie wiem 😉 bo do 18stki karmić go nie będę 🤪
Ej_est biedna Laura ze tyle na spacerze nie była.... oczywiście Tobie tez współczuje ale dobrze ze już bliżej niż dalej i ze to na święta nie wypadło, a ja narzekałam jak 2-3 dni musiałam siedzieć sama 🤭 -
nick nieaktualnymalami.91 wrote:Ej_est, skoro nie planujesz póki co odstawienia to nie dziwię się, że nie widzisz powodu 🙂.
Nie no kiedyś tam mimo wszystko planuje odstawienie
Miałam na myśli pisząc "powód" właśnie powrót do pracy, uczelnie, jakies komplikacje związane z karmieniem czy chociażby zmęczenie/znużenie wywołane kp zwłaszcza w nocy
Na chwile obecną najbardziej chciałabym wyeliminować spanie z nami w łóżku.malami.91 lubi tę wiadomość
-
Od wczoraj mamy 2 ząbki
i lada dzien bedzie trzeci i czwarty, juz je czuc pod palcem.
Po wyjsciu pierwszego mielismy kilka lepszych nocy ale ostatni tydzien znow ciezko. Mam nadzieje ze po tych jedynkach bedzie chociaz chwilka spokoju.. jak nic ja nie boli noc jest zupelnie inna, i karmien mniej i spokojnie spi.
Od dwóch dni nawet w ciagu dnia ciagle domaga sie piersi, sama do mnie przychodzi i "rozbiera". Zostawiłam to jej, karmie jak sama tego chce. I tak jest bardzo czesto.
-
My od 6, chociaż już od 5.40 wisiał na cycku.
Małemu po nocy na policzkach wyszły jakieś czerwone plamy, wczoraj dostał znowu na próbę trochę bielucha na chlebku, dziwne to trochę bo jak np dodam jogurt do jakichś placków czy gofrow to nic się nie dzieje. -
Mój też kilka pobudek nad ranem od 3 i ostatecznie przed 6 rozpoczął dzień..
Malami wpadnę bo jeszcze nie piłamjak coś zostało..
Paulina nie, no dzień darmowej dostawy też będzie za 5 dni... to był jakiś dzień darmowej wysyłki z ceneo, który przez przypadek odkryłam.
Amir a może to jakaś kontaktowa alergia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 09:46
-
Symbolica to nie ja martwiłam o dzień darmowej dostawy tylko Ruda 😊
To my zaczęliśmy dzień 6.50 ale poszedł spać o 18 ale wisiał na mnie prawie do 19 potem coś mu się przyśniło zaczął strasznie płakać ale tak było widać ze się boi i znów cyc i ok 19.20 odłożyłam go i spal. Ale tez wiele pobudek i nad ranem jakoś co go chciałam odłożyć to płacz i brałam go na siebie
Ciekawe kiedy wyjdą nam kolejne zabki mamy 2 dolne jedynki już dość długo i narazie nic nowego się nie pojawia
Dzisiaj w nocy przyjdzie Mikołaj 😊 muszę popłakiwać prezenty wieczorem żeby czekały koło łóżka jak maly wstanie -
O to przepraszam, coś mi się pomyliło Paulina. Maksio to ma dłuuuugą noc, pozazdrościć.. Właśnie jak młody płakał teraz przed zasypianiem (bo inaczej językiem zasłania) upewniłam się, że będzie miał kolejne dwa zęby - dwie dolne dwójki czyli będzie miała 8 zębów w sumie. Chyba zrobię gofry z tej okazji