Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
wooohooooo czyli jednak juz 2gi trymestr mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok i jeszcze zyje ehhhh najchetniej to bym biegala co 2gi dzien na USG
ja bede miec wiekszosc sprzetow po dzieciach siostry i brata takze duze wydtaki mam z glowy gorzej tylko jak sie nam trafi dziewczynka, bo u mojego rodzenstwa sami chlopcy wiec ani ciuszkow ani zabawek dla dziewczyny nie mam -
https://allegro.pl/5-elem-kokon-materac-motylek-kocyk-poduszka-minky-i7327922722.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=YzRmNzQ2ZGEtNTk4NC00YmJiLWE2MTgtZTE1MDljNTNlYTU3AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=24e37181-bb37-4af4-ba0b-d50c76043155#thumb/1
bardzo mi się podoba ten zestaw tak z innej beczki -
U nas też wózek dla synka kupowali dziadkowie - rodzice męża.
Mamy taki 3 w 1 - Teutonia Be You V3. Jakość super, bardzo zwrotne koła, ale ma jedną wadę - jest bardzo ciężki, ponad 15 kg. Dlatego w spacerówce woziliśmy tylko jakieś pół roku i zdecydowaliśmy się na lżejszą - Valco Snap 4. Teraz raczej sprzedamy całość jak maluch wyrośnie z gondoli i fotelika i zostawimy tylko Valco. -
Ja mam baby designe lupo comfort. Łatwo się prowadzi. Młodszy nadal w nim jeździ.
Dużo ich jeździ0 u mnie po osiedlu. Wizualnie podobają mi się wózki mutsy, ale nie będę zmienia szkoda mi pieniędzy.
Fotelik mamy maxi cosi pebble. Ogólnie przy fotelika polecam sprawdzić jaką ma ocenę ADAC
http://www.sklep-tosia.eu/aktualnosci-i-nowosci/test-adac-2018-wyniki-ranking-fotelikow_a674.html#foteliki-samochodowe-w-testach-adac-podsumowanie
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wózek jedo dyn memo 2 w 1 później jak córka podrosła kupiliśmy spacerowke recaro easylife i to był strzał w 10. Nie dość że lekki to jeszcze zajmuje mało miejsca w bagażniku. Teraz zastanawiam się czy nie sprzedać tego 2w1 i nie kupić recaro citylife gondoli ze spacerówka. Ogóle bardzo lubie tą firmę fotelik pierwszy też od nich mieliśmy i też był super.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny, dawno nie byłam aktywna bo chyba ciazowe bole głowy mnie wyłączyły od świata żywych ale chciałam wam zameldować ze wczoraj byłam na prenatalnych : według usg wszytko z dzidzią ok, teraz czekam tylko na wynik pappy. po moich smutnych doświadczeniach mozecie sobie wyobrazić jak sie czułam gdy wrescie usłyszłam cos dobrego na tym etapie ciązy. ogólnie mały kamień z serca ale w pełni szczeliwa będę chyba dopiero w lutym jak maleństwo sie urodzi. trzymam kciuki za wsze dzisiejsze wizyty dziewczyny!!!! teraz chyba już codziennie ktoś będzie się stresował na prenatalnych bo to ten czas.
Jonesey, nati1992, -Mamunia-, kjt91, Ewelcia85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lady_E, przeczytałam Twoją historię i łzy stanęły mi w oczach. To takie cudowne, kiedy po tylu przejściach po prostu się udaje. Gratuluję wytrwałości tym wszystkim mamom, które tak długo starały się o swoje fasolki, one Wam z pewnością wynagrodzą trud!
Eh, rozklejam się jak baba w ciążyLady_E lubi tę wiadomość
-
Kjt trzymam kciuki! Daj koniecznie znać po wizycie:*
My meśleliśmy nad Cybex Mios bo jest mały i lekki. Mieszkamy w bloku bez windy i mamy nie za duży bagażnik w aucie więc taki kompaktowy wózek byłby w sam raz. Cena nie powala ale wydaje mi się wart swojej cenykjt91 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Co do fotelika, to my też na pewno kupimy porządną łupinę, absolutnie nie będzie to z zestawu 3w1, bo one szczerze mówiąc nadają się tylko do wyniesienia dziecka ze szpitala, a nie do jakiejkolwiek trasy, choćby i najkrótszej. Zobaczcie sobie crash testy na Youtube, one dają dużo do myślenia.
Trzymam kciuki za wizyty!